deninho Νοέμβριος 22, 2014 #82 Νοέμβριος 22, 2014 πουθενά. Αλλά δεν είναι τίποτα, έχει πολλές πτήσεις για Ζυρίχη πλέον, πας με την πρωινή και γυρνάς με την μεσημεριανή
salde Νοέμβριος 22, 2014 #84 Νοέμβριος 22, 2014 αντιστάθηκα να μην απαντήσω στον κόκκινο προβοκάτορα αλλά δεν άντεξα:μέχρι 9 κιλά μπορείς από το σπίτι σου (τσούζει λιγάκι αλλά...) Laederach 2
astrolabos Νοέμβριος 22, 2014 Author #85 Νοέμβριος 22, 2014 up to 1kg (0.8kg goods, 0.2kg packaging): 32.00 CHF (26.00 CHF postage, 6.00 CHF packaging) 32.00 CHF = 26.6347 EUR 1
deninho Νοέμβριος 22, 2014 #86 Νοέμβριος 22, 2014 9 κιλά=6,9*90+67=688 φράγκα. Προτιμώ να πάρω τη μισή, και να πάω και ταξιδάκι στην Ελβετία, και να την έχω φρέσκια κι όχι 2 ημερών
Delijohn Νοέμβριος 22, 2014 #87 Νοέμβριος 22, 2014 Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά στη σοκολάτα, τι να λέμε τώρα (αλέφαντος)! Είναι ο λαός που τρώει την πιο πολύ σοκολάτα κατ'άτομο το χρόνο (10kg) κι ο μόνος λαός που επινόησε το συσσίτιο σοκολάτας, ώστε να μπορούν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, ακόμα κι οι "φτωχοί", να τρώνε σοκολάτα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα Ελβετία, γύρισα με 200€ σοκολάτες.. άλλες παραγγελία κι άλλες για δώρο!
orderlover Νοέμβριος 23, 2014 #88 Νοέμβριος 23, 2014 Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά στη σοκολάτα, τι να λέμε τώρα (αλέφαντος)! Είναι ο λαός που τρώει την πιο πολύ σοκολάτα κατ'άτομο το χρόνο (10kg) κι ο μόνος λαός που επινόησε το συσσίτιο σοκολάτας, ώστε να μπορούν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, ακόμα κι οι "φτωχοί", να τρώνε σοκολάτα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα Ελβετία, γύρισα με 200€ σοκολάτες.. άλλες παραγγελία κι άλλες για δώρο! Εδω σας έχω http://www.inewsgr.com/227/teleionei-i-sokolata.htm τώρα που τελειώνει το κακάο τέρμα οι τσικουλάτες θα τις βάλουν χρηματηστήριο και θα αντικαταστήσουν τον χρυσό
fatal Νοέμβριος 23, 2014 #90 Νοέμβριος 23, 2014 Πέννες στο φούρνο με κεφτέ, σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν, κασέρι και τυρί! 8
karmen1983 Νοέμβριος 23, 2014 #91 Νοέμβριος 23, 2014 Για πείτε μέρη για κρεατοφαγία στην Αθήνα. Ανάλογα πόσα θες να δώσεις πρόσφατα πήγα Μάνη Μάνη πάντως και έμεινα κατευχαριστημένη με τη ποιότητα του φαγητού. 2
xdoc Νοέμβριος 23, 2014 #92 Νοέμβριος 23, 2014 με επιασε "μαγειρικός οιστρος" σημερα και εφτιαξα σουτζουκάκια σμυρνέϊκα με πουρέ λαχανικών,υπήρχε και μια συσκευασία ζύμη σφολιάτα και με το ενα φύλλο έφτιαξα ενα ρολλό με γέμιση μελιτζάνα+τυρί+ζαμπόν και με το άλλο ενα ρολλό με γέμιση σπανάκι και τυρί 9
Delijohn Νοέμβριος 24, 2014 #93 Νοέμβριος 24, 2014 Μου έφεραν πριν λίγο δώρο μερικές Φεϊζόες/Feijoas να δοκιμάσω. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο φρούτο. 2
Delijohn Νοέμβριος 24, 2014 #94 Νοέμβριος 24, 2014 Double post αλλά αξίζει.. μόλις όρμησα σε ένα κομμάτι/αρο σπιτικό strudel. 4-5 μήλα, 2 μπανάνες, σταφίδες, κανέλα, ζάχαρη και μια κούπα καρύδια!! Σε λίγο θα φάω βραδινό κι άλλο ένα κομμάτι για να το εμπεδώσω Οι φωτό είναι πριν το πασπαλίσω με ζάχαρη άχνη. 6
FANISTELROOY Νοέμβριος 24, 2014 #95 Νοέμβριος 24, 2014 Για δώσε συνταγή. Στη χριστουγεννιάτικη αγορά εδώ το σερβίρουν με μια κρέμα, νομίζω μήλο. 3
Delijohn Νοέμβριος 24, 2014 #96 Νοέμβριος 24, 2014 Χμμ... πέτυχες κι άνθρωπο να πει συνταγή.Ψιλοκόβεις 6 μήλα ή 4 μήλα και 2 μπανάνες. Προσθέτεις 3/4 κούπας ζάχαρη.Μετά προσθέτεις 1 κούπα καρύδια (το πρωί έσπασα γύρω στα 30), αφού τα σπάσεις στο multi μέσα σε 3-4 δευτερόλεπτα (όχι παραπάνω γιατί θα τριφτούν) και μισή περίπου κούπα σταφίδες. Τα ανακατεύεις όλα αυτά καλά.Μετά παίρνεις 6 φύλλα κρούστας κι αφού τα αλείψεις με λάδι, απλώνεις το καθένα πάνω στα άλλα. Βάζεις το μείγμα πάνω και τα τυλίγεις σαν μπαστούνι, διπλώνοντας και τις άκρες του ταυτόχρονα (δεξιά/αριστερά) για να μην ανοίξει. Όχι πολύ σφιχτά για να μη σχιστεί.Το βάζουμε σε λαμαρίνα/ταψί με αντικολλητικό χαρτί και το χαράζουμε επιφανειακά, ελαφρά.Μετά, το αλείφουμε ξανά με λάδι και το ραντίζουμε με νεράκι με το χέρι μας.Τέλος το βάζουμε σε φούρνο, σε χαμηλή φωτιά 170-180 για να μην αρπάξει και το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει.Όταν ψηθεί, συλλέγουμε με ένα κουταλάκι το ζουμάκι του που έχει βγάλει κι αν θέλουμε το περιχύνουμε από πάνω.Προσθέτουμε και τη ζάχαρη άχνη κι είναι έτοιμο για σερβίρισμα. 6
FANISTELROOY Νοέμβριος 24, 2014 #97 Νοέμβριος 24, 2014 Μια χαρά την είπες! Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Ευχαριστώ!!
salde Νοέμβριος 24, 2014 #98 Νοέμβριος 24, 2014 @tragikos τι είδους κρεατοφαγία; Έχει κάποια που θεωρούνται καλά: Base Grill στο Περιστέρι, Τηλέμαχος σε Κηφισιά, Σπύρος & Βασίλης στο Κολωνάκι, L'Abreuvoir στο Κολωνάκι. Εξαρτάται και τι είδους κρέας θέλεις και σε τι μέρα θα τους πετύχεις. Το «Μάνη Μάνη» που αναφέρει η Αγάπη μου άρεσε και μένα αρκετά, έχω κανένα χρόνο να πάω αλλά όχι τόσο για το κρέας του.
tragikos Νοέμβριος 24, 2014 #99 Νοέμβριος 24, 2014 @salde, θα ήθελα μια φθηνή εκδοχή του Kozi's, ή κάτι αντίστοιχο της Μυρτιάς. Στον Τηλέμαχο έχω φάει και δεν με τρέλανε. Και τα τρία που πρότεινες είναι πολύ κυριλέ για αυτό που είχα στο μυαλό μου
salde Νοέμβριος 25, 2014 #100 Νοέμβριος 25, 2014 Μυρτιά στη Νέα Σμύρνη; Αν λέμε την ίδια δεν τη θεωρώ τίποτα το εξαιρετικό. Καλά παϊδάκια εντός πόλης θεωρείται ότι έχει ο Τζίμης στην Πλατεία Αγ. Λαζάρου στο Βύρωνα. Υποτίθεται κι ο Ηλίας στο Θησείο αλλά εκεί μου φάνηκαν για πλευρά αυτά που σέρβιρε παρά για παϊδάκια.
Recommended Posts