p55 Δεκέμβριος 6, 2020 #5841 Δεκέμβριος 6, 2020 πριν 14 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ολα τα λεφτα η φατσα της μικρης Που να έβλεπες και τη δικιά μας φάτσα. 1 4
Stelios13 Δεκέμβριος 6, 2020 #5842 Δεκέμβριος 6, 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος salde έγραψε: δοκίμασε κάνα τέτοιο κόλπο με παστό μπακαλιάρο. Να τον αφήσεις κάπου για ξαλμύρισμα και να είναι η μικρή σε ακτίνα χιλιομέτρου. Σε κλειδωμένο ντουλάπι, σε χρηματοκιβώτιο, στο ταβάνι, όπου νομίζεις ότι δεν θα τα καταφέρει η μικρή. Να χεις και ρεζέρβα γεύμα στο πρόγραμμα όποτε το δοκιμάσεις. Θα χρειαστεί. καλή χώνεψη με τις πικάνιες και τα φιλέτα σας δαίμονες. Το χω δοκιμασει εγω...αφου μαζεψαμε τους μπακαλιαρους απ ολο το σπιτι κ καθαρισαμε ,κοψαμε μια σαλατα κ φαγαμε για μεσημερι!!!!!!!!! 1 3
jax7480 Δεκέμβριος 6, 2020 #5843 Δεκέμβριος 6, 2020 On 12/2/2020 at 7:02 PM, Stelios13 said: Χτεσινο...τα τελευταια χρονια δεν ειχα βαλει στο στομα μου μπιφτεκι, τα καναν στο φουρνο,δεν ξερω με ποια συνταγη , κ δεν πηγαιναν κατω με τιποτα!!!!! Οποτε πηρα την κατασταση στα χερια μου...ηθελα να ακουγεται το κρεας . Κιμας, ελια μοσχαρι 1κιλο, 2 μεγαλα κρεμμυδια στο μπλεντερ, μα'ι'ντανο κ φρεσκια ριγανη , ανθο αλατιου - μιγμα πιπεριων, ξερο ψωμι μουλιασμενο κ στιμμενο ,περιπου 200γρ. , κ μια χουφτα τριμμενη παρμεζανα...Αυτα!!! Σχαροτηγανο ,γυρισμα καθε 2 λεπτα ,ΚΑΘΟΛΟΥ πατημα, κ το αποτελεσμα αψογο...ολοι τα εκτιμησαν σε φαση να μην προλαβαινω να ψηνω κ να μου μεινουν μονο 2 τελευταια απο 2 σχαροτηγανιες!!!!!! Τα ετοίμασα και τα ψήνω το βράδυ σε φάση burger. Αν δεν βγουν καλά, θα σε βρω. 2 1
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Δεκέμβριος 6, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #5844 Δεκέμβριος 6, 2020 Χοιρινό μαριναρισμενο όλη νύχτα σε κόκκινο κρασί, πιπερι μιξ, λιγη παπρικα και λίγο μουσταρδα. Χοντροκομμένα κρεμμυδια, πιπεριες, γραβιερα και πατατες. Ολα μαζι στο φουρνο. Η σάλτσα από λεμόνι λίγη μουστάρδα, λίγο κρασί, ζωμό κότας και νερό. Και ριγανη! Λουκούμι είχε γίνει! 13
jax7480 Δεκέμβριος 6, 2020 #5845 Δεκέμβριος 6, 2020 @Stelios13 Τιτανομεγιστε. Συγγνωμη που αμφέβαλλα. Υποκλινομαι στην αρχοντια σου. Τα μπιφτέκια εγιναν θεϊκα. Πρόσθεσα απλα λιγο νεράκι (50 ml) και λιγο λαδάκι (30 ml). 3
xdoc Δεκέμβριος 6, 2020 #5846 Δεκέμβριος 6, 2020 ετοιμα τα αυριανα : ρολο κιμα κοτόπουλου και ενα κεικ αμυγδαλο (χωρίς αλεύρι) με γέμιση μήλου (θα συνοδευτεί και με λίγη σαντιγί ή μια μπάλλα παγωτού) 9
Stelios13 Δεκέμβριος 6, 2020 #5847 Δεκέμβριος 6, 2020 πριν 56 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: @Stelios13 Τιτανομεγιστε. Συγγνωμη που αμφέβαλλα. Υποκλινομαι στην αρχοντια σου. Τα μπιφτέκια εγιναν θεϊκα. Πρόσθεσα απλα λιγο νεράκι (50 ml) και λιγο λαδάκι (30 ml). 1000 συγγνωμη, ξεχασα να γραψω για το λαδι,[με το ματι τοβαλα ,περιπου τοσο] νερο δε χρειαστηκα γιατι δεν εστιψα τελειως το ψωμι... Κ ΞΕΧΑΣΑ απ τη βιασυνη μου να γραψω οτι ο κιμας θελει 1 περασμα κ ξεκουραση να δεσουν τα υλικα ,2-3 ωρες στο ψυγειο... 3
jax7480 Δεκέμβριος 6, 2020 #5848 Δεκέμβριος 6, 2020 (edited) 38 minutes ago, Stelios13 said: 1000 συγγνωμη, ξεχασα να γραψω για το λαδι,[με το ματι τοβαλα ,περιπου τοσο] νερο δε χρειαστηκα γιατι δεν εστιψα τελειως το ψωμι... Κ ΞΕΧΑΣΑ απ τη βιασυνη μου να γραψω οτι ο κιμας θελει 1 περασμα κ ξεκουραση να δεσουν τα υλικα ,2-3 ωρες στο ψυγειο... Τον ξεκουρασα εννοείται. Το ψωμι το εστιψα τελείως οποτε εβαλα λιγο γιατι το ειδα στεγνο. Αψογα εγιναν. Επαθε πλακα και η κυρα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2020 από jax7480 3
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Δεκέμβριος 23, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #5849 Δεκέμβριος 23, 2020 Δεν βλεπω να τα βρισκει πρωτοχρονια.... Καθε χρονο βγαινουν καλυτερα! Κ μπεργκερ με μπιφτεκι 250αρι...[γρ.] 13
jax7480 Δεκέμβριος 23, 2020 #5850 Δεκέμβριος 23, 2020 Άμα είναι μαλ@κας ο άνθρωπος... Τι το ήθελα και μπήκα στο thread με τελευταίο ποστ από τον @Stelios13 Πάρτα τώρα να μην στα χρωστάω... 1 7
minast Δεκέμβριος 23, 2020 #5851 Δεκέμβριος 23, 2020 Παρ' όλο που είμαι φίλος του σκέτου κιμά στο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, θα με κάνετε να δοκιμάσω την περιβόητη συνταγή . 3
salde Δεκέμβριος 23, 2020 #5852 Δεκέμβριος 23, 2020 46 minutes ago, jax7480 said: Άμα είναι μαλ@κας ο άνθρωπος... μεγαλύτερος από μένα αποκλείεται. Δε μου φταίει ο Στέλιος όμως. Το θετικό είναι πως επιβεβαιώθηκε δια παντός, έχω ανακαλύψει το τέλειο σχέδιο. Καμία αγορά από ζαχαροπλαστείο, καμιά είσοδος με οποιονδήποτε τρόπο στο σπίτι πριν την 31 Δεκεμβρίου. Ο,τιδήποτε άλλο δεν λειτουργεί. Άραγε θα εξαφανιστούν οι θερμίδες αν αλλάξω ημερομηνία στο pc... (moi aussi σκέτο κιμά όταν έφτιαχνα μπέργκερ) 1 1
AlexanderK Δεκέμβριος 24, 2020 #5853 Δεκέμβριος 24, 2020 Σήμερα το μενού είχε entrecote.... κατά την μάχη πρόλαβα αυτό... 7
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Ιανουάριος 3, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #5855 Ιανουάριος 3, 2021 Η χθεσινη μερα για αλλους ειναι αργια και για αλλους ειναι συνδεδεμενη με το μαρτυριο της απογραφης. Αφου μας βγηκε η πιστη ακολουθησε το κερασμα. Πληροφοριες βεβαια λενε οτι καποιος πρασινος απο εδω εφαγε οσο 10 συναδελφοι Παρολο που κουραστηκαμε νομιζω περασαμε καλα. Ευχομαι να ειμαστε καλα να κουραστουμε και του χρονου!! 8 2
psyber Ιανουάριος 3, 2021 #5856 Ιανουάριος 3, 2021 Με το καλό παιδιά! Πάντα τέτοια! Σε τι κατάστημα εργάζεστε και ειχατε απογραφη;
tommybertsen Ιανουάριος 3, 2021 #5857 Ιανουάριος 3, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Η χθεσινη μερα για αλλους ειναι αργια και για αλλους ειναι συνδεδεμενη με το μαρτυριο της απογραφης. Αφου μας βγηκε η πιστη ακολουθησε το κερασμα. Πληροφοριες βεβαια λενε οτι καποιος πρασινος απο εδω εφαγε οσο 10 συναδελφοι Παρολο που κουραστηκαμε νομιζω περασαμε καλα. Ευχομαι να ειμαστε καλα να κουραστουμε και του χρονου!! Όχι ρε συ. Ο πράσινος έφαγε κανονικά και πήρε απλά και για το σπίτι, τα οποία έφαγε σήμερα πριν 1 ώρα, το μέλος psyber έγραψε: Με το καλό παιδιά! Πάντα τέτοια! Σε τι κατάστημα εργάζεστε και ειχατε απογραφη; Βιβλιοπωλείο. A big one. A huge one για να ακριβολογούμε 4
salde Ιανουάριος 3, 2021 #5858 Ιανουάριος 3, 2021 δε νομίζω να είσαι εσύ με καρότα και καλαμάκια κοτόπουλο! είπαμε, να σκουπίζεις, να μη δέρνεις στο σπίτι, να κάνεις τίποτα ψώνια, να σφουγγαρίζεις αλλά όχι και καλαμάκι κοτόπουλο ρε φίλε! Μέχρι κι ο αστρολάβος που ναι λίγο soft, το τρώει το χοιρινό το κρεατάκι. Btw με τον καφέ, ασχέτως που διαφωνώ με το ποσόν και νομίζω θα την έβγαζες πολύ φθηνότερα με pour over, αν πάρεις μηχανή από αλυσίδα περίμενε τις εκπτώσεις μήπως γλυτώσεις κάτι.
2cpu Ιανουάριος 3, 2021 #5859 Ιανουάριος 3, 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: δε νομίζω να είσαι εσύ με καρότα και καλαμάκια σουβλακια κοτόπουλο! είπαμε, να σκουπίζεις, να μη δέρνεις στο σπίτι, να κάνεις τίποτα ψώνια, να σφουγγαρίζεις αλλά όχι και καλαμάκι κοτόπουλο ρε φίλε! Μέχρι κι ο αστρολάβος που ναι λίγο soft, το τρώει το χοιρινό το κρεατάκι. Btw με τον καφέ, ασχέτως που διαφωνώ με το ποσόν και νομίζω θα την έβγαζες πολύ φθηνότερα με pour over, αν πάρεις μηχανή από αλυσίδα περίμενε τις εκπτώσεις μήπως γλυτώσεις κάτι. φιξεντ 1 1 1
tommybertsen Ιανουάριος 3, 2021 #5860 Ιανουάριος 3, 2021 πριν 27 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: δε νομίζω να είσαι εσύ με καρότα και καλαμάκια κοτόπουλο! είπαμε, να σκουπίζεις, να μη δέρνεις στο σπίτι, να κάνεις τίποτα ψώνια, να σφουγγαρίζεις αλλά όχι και καλαμάκι κοτόπουλο ρε φίλε! Μέχρι κι ο αστρολάβος που ναι λίγο soft, το τρώει το χοιρινό το κρεατάκι. Btw με τον καφέ, ασχέτως που διαφωνώ με το ποσόν και νομίζω θα την έβγαζες πολύ φθηνότερα με pour over, αν πάρεις μηχανή από αλυσίδα περίμενε τις εκπτώσεις μήπως γλυτώσεις κάτι. Eyesight deteriorating ? Μόνο κοτόπουλα βλέπεις;;;;;;;;; Έχει 4 διαφορετικά κρέατα, πατάτες, σαλάτες, ΑΛΟΙΦΕΣ, πίτες. Δεν φαίνονται όλα Εγώ είμαι ο ακούρευτος, χοντρός, ο μόνος που δεν έχει καλυμένη μάπα 2
Recommended Posts