Jump to content

TheLab-ο-πιτα 2016!

jpavly

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους :) (ναι μολις ξύπνησα καθικια :p )

Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήρθαν στη κοπή και εύχομαι στην επόμενη να είμαστε ακόμα περισσότεροι.

Το μαγαζί ήταν εξαιρετικό όπως και η εξυπηρέτηση και η ατμοσφαίρα.

Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς, αλλά και που γνώρισα για πρώτη φορά "παλιούς" μεν, αλλά "νέους" δε, στη κοπή της πίτας. Είχαμε και κάποιους που όπως είπαν, εμφανίζονται μόνο όταν έχουν προβλήματα :p , αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη.

Γελάσαμε πολύ, ήπιαμε αρκετά, φάγαμε κιόλας, ε και ναι θα το πω έφαγα μια από τις πιο νόστιμες πίτες της ζωής μου.^_^

Σαν ευχή θα ευχηθώ σε όλους υγεια, ευτυχία και ότι εξάρτημα επιθυμείτε να βρεθεί στο κουτί σας :hehe:

Επίσης, να πω ότι θα ήθελα να κάνουμε πιο συχνά τέτοιες συναντήσεις και να μη το αφήνουμε για μια φορά το χρόνο στη κοπή.

ΥΓ @GoMaR το νου σου εσύ ε; :p

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

πριν 50 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Την άλλη φορά παρακαλώ ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι για 30-50 άτομα και αφού μαζευτούμε όλοι να φορέσουμε και καρτελάκια μπλουζάκια με τα παρατσούκλια μας και να ξεκινήσουμε την σύσκεψη (κοπή της πίτας) !

Fixed :D

Αψογη η εκδηλωση παιδια παντα τετοια και ευχαριστουμε πολυ για τα δωρα!

Να κανονισουμε και καμια "δελαμπομασα" ετσι για να γουσταρουμε.. :D

πριν 4 λεπτά, το μέλος csaris έγραψε:

Αψογη η εκδηλωση παιδια παντα τετοια και ευχαριστουμε πολυ για τα δωρα!

Να κανονισουμε και καμια "δελαμπομασα" ετσι για να γουσταρουμε.. :D

Preparations are on the way για τη μάσα ;)

Καλά !!!

Και η πιο πίτα ...ever! ! ! !

Μαλακή σαν τούρτα και νόστιμη σαν τέτοια ! !

Εγώ την κατάλυσα με το κουταλάκι του καφέ, είχε μια (σλουουρρρπ! ! !) επικάλυψη που δήλωνε -από μακριά- πλήρη ασυμβατότητα με το μουστάκι ! :p

Πράγματι πολύ ζεστή ατμόσφαιρα το μαγαζί και εξυπηρέτηση ανάλογη.

Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά με παλιούς και νέους (έστω και αν κάποιοι είναι αρχαίοι ! :) ) φίλους και να το επαναλάβουμε,

επί στρογγυλής τραπέζης ( Βεβαίως! Βεβαίως ! :) ) !

Περί Λαμπομάσας, αισθάνομαι ... από πάντα έτοιμος ! ! ! :hehe:

Άντε και του χρόνου με την ΙΔΙΑ πίτα παρακαλώ ! :D

38 minutes ago, jpavly said:

Preparations are on the way για τη μάσα ;)

pizza hut, simple burgers, la pasteria και λοιπα....

Οπως ειπε και ο Seafalco η πίτα τα έσπαγε άσχημα... 

Photos by @GoMaR on the way! 

@Dj_ALeX με τα γλυκά 

large.Thelab_pita.JPG.47d6c57c9893dcfb59

@GoMaR

large.Thelab_pita_1.JPG.d3cbf890d9fbf903

Οι παρέες στο μαγαζί!

large.Thelab_pita_7.JPG.ef2acd7354c59daelarge.Thelab_pita_32.JPG.5c390d3391c4cf3large.Thelab_pita_2.JPG.9eabdaae92292e18large.Thelab_pita_4.JPG.c7a3fd2623d2ff4a

Έρχεται η πίτα!

large.Thelab_pita_13.JPG.c13abbb294f70b4large.Thelab_pita_16.JPG.94a412292fcfc55

@jpavly + @karmen1983 επί τω έργω για την κοπή!

large.Thelab_pita_28.JPG.b93e644c8c5e996large.Thelab_pita_29.JPG.b6e7cbe4482c3c4large.Thelab_pita_27-web.jpg.2bf42bb6330

large.Thelab_pita_31.JPG.08dc656ac808bf6

large.Thelab_pita_33.JPG.7d2283013f5c8ff

@karmen1983 + Choco = LFE :wub:

large.Thelab_pita_34.JPG.a0fd861d27775fdlarge.Thelab_pita_39.JPG.fc791cc5333dfa4large.Thelab_pita_40.JPG.0cff7226097d141large.Thelab_pita_42.JPG.98c879c6a0b00c9large.Thelab_pita_38.JPG.d4adc4bb4281ec8

Άλλος ένας φωτογράφος @PetrosD, χρωστάς pics φιλαράκ :p

large.Thelab_pita_55.JPG.a938c1ea31be0d7large.Thelab_pita_45.JPG.c00ba1ad54c7499large.Thelab_pita_43.JPG.70da9036fd9e87dlarge.Thelab_pita_36.JPG.11fc960ad1e32ff

Ο τυχερός με το φλουρί, κέρδισε το Corsair RM750i!

large.Thelab_pita_59.JPG.9a46c99958a9627

Ώπα, αυτό δεν είναι πίτα :p

large.Thelab_pita_44.JPG.125e45733b58001

πριν 46 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Μαμω την τυχη μου , πιο μακρια δε μπορουσα να βρισκομαι :noexpression::rant85:

Ναι. Στο τριεθνές :p

@jpavly Εάν δεν εχεις πρόβλημα επέτρεψέ μου να σου συστήσω ένα  μέρος για την επόμενη συνάντηση! Πραγματικά θα μας φτιάξω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! Ας το απάνω μου που λένε! ? Πραγματικά ΕΓΓΥΗΩΜΑΙ ποιοτικότατο φαγητό και φιλοξενία (και όχι μόνον)! Με μεγάλη μου χαρά εάν θέλεις να το οργανώσουμε! ?

πριν 4 λεπτά, το μέλος Dj_ALeX έγραψε:

@jpavly Εαν δεν εχεις πρόβλημα επέτρεψε μου να σου συστήσω ένα  μέρος για την επόμενη συνάντηση! Πραγματικά θα μας φτιάξω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! Ας το απάνω μου που λένε! ? Πραγματικά ΕΓΓΥΗΩΜΑΙ ποιοτικότατο φαγητό και φιλοξενία (και όχι μόνον)! Με μεγάλη μου χαρά εάν θέλεις να το οργανώσουμε! ?

Θα μου στείλεις ένα Πμ με την πρόταση σου και το συζητάμε, μας βλέπω στα Νησιά Φερόε αλλιώς lol

10 hours ago, GoMaR said:

ευχαριστούμε και τον dj alex για τ τα γλυκά λόγω γενεθλίων(Πολύχρονος και πάλι!!)

My pleasure babe! :kiss::hehe:

6 hours ago, ARMAGEDDON said:

Πωωω ήταν και ο atiman εκεί και δεν τον πήρα πρέφα :(  :tomato:

Καλααά σε άλλο μαγαζί είχες πάει τι στο... :haha::p 

EDIT: θα τα έβαζα στο απο πάνω πόστ αλλά για κάποιο λόγο το edit είναι απενεργοποιημένο!

πριν 12 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Μαμω την τυχη μου , πιο μακρια δε μπορουσα να βρισκομαι :noexpression::rant85:

Να μαζευτούμε οι βόρειοι και να τους κάνουμε πέσιμο. Βάζω αμάξι. 

πριν 2 ώρες, το μέλος artyom έγραψε:

Διόδια και βενζίνες ποιος βάζει ειναι το θέμα.:bleh:

Αυτός.1-0

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.