AlexanderK Φεβρουάριος 26, 2018 #481 Φεβρουάριος 26, 2018 πριν 19 λεπτά, το μέλος acct έγραψε: Μαγαζιά αφήνω να σου προτείνουν οι εν Αθήναις. Για προμαγνητισμένα, μη σε απασχολεί καθόλου. Απλά τα περνάς 3-4 φορές με την ίδια φορά πάνω σε έναν μόνιμο μαγνήτη και τελείωσε. Αν θέλεις και να τα απομαγνητίζεις εύκολα, παίρνεις ένα τέτοιο: που το βρίσκουμε αυτό?
Asxetius Φεβρουάριος 26, 2018 #482 Φεβρουάριος 26, 2018 πριν 46 λεπτά, το μέλος AlexanderK έγραψε: που το βρίσκουμε αυτό? https://www.skroutz.gr/c/83/diafora-ergaleia-xeiros.html?keyphrase=μαγνητιστης+κατσαβιδιων 1
AlexanderK Φεβρουάριος 26, 2018 #483 Φεβρουάριος 26, 2018 Κάνεις Αθηναίος για τα κατσαβίδια?Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Stelios13 Φεβρουάριος 26, 2018 #484 Φεβρουάριος 26, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος AlexanderK έγραψε: Κάνεις Αθηναίος για τα κατσαβίδια? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Aθηνας , στο Μοναστηρακι...απειρες επιλογες απο σκουπιδια ως κορυφαια[vessel στο Μητροπουλο...] Σπυρου πατση , επισης απειρες επιλογες...κορυφη σε ποιοτητα κ τιμες εκει ο κ.Βραττης Σπ.Πατση 3... Κ Πειραια στη Γουναρη κ στη Μαυρομιχαλη μετα το λιμανι , αλλα μαλλον δε σε βολευει... πριν 9 ώρες, το μέλος AlexanderK έγραψε: που το βρίσκουμε αυτό? Παντου, ακομα κ σε εργαλειομαγαζα της γειτονιας ...Απο 3 εως 50 ευρω...παρε φτηνο, την ιδια δουλεια κανει. 3
pol77 Φεβρουάριος 26, 2018 #485 Φεβρουάριος 26, 2018 Ο τύπος το παίζει μεγάλος μάστορας αλλά είναι εντελώς άσχετος, τουλάχιστον όσον αφορά τη χρήση του σωστού εργαλείου. Δεν άντεξα, έκανα σχόλιο. 2 1
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 27, 2018 #486 Φεβρουάριος 27, 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος pol77 έγραψε: Ο τύπος το παίζει μεγάλος μάστορας αλλά είναι εντελώς άσχετος, τουλάχιστον όσον αφορά τη χρήση του σωστού εργαλείου. Δεν άντεξα, έκανα σχόλιο. Αυτά είναι άχρηστα… δυστυχώς δεν ζει ο πατέρας μου να σου καλιμπράρει τα χέρια από το αυτί. Ξεκίναγε με τέρμα δεξιά στρίψιμο για να μην ξεχάσεις ποτέ από πια μεριά σφίγγουν και μετά αν έκοβες η κλώτσαγες καμιά σε ρεγουλάριζε ανάλογα : P 1 6
pol77 Φεβρουάριος 27, 2018 #487 Φεβρουάριος 27, 2018 Το θέμα μου δεν είναι κατά τόσο χρειάζονται τα ροποκατσάβιδα. Προσωπικά θεωρώ ότι χρειάζονται, αλλά το καθένα στη δουλειά του. Ο τύπος χρησιμοποιεί περίφανα ροποκατσάβιδο σταθερής ροπής για κινητά, σε βίδες λάπτοπ, πού σύμφωνα με τον κατασκευαστή χρειάζονται λίγο παραπάνω από πενταπλάσια ροπή. Και το διδάσκει από πάνω. 3 2
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Φεβρουάριος 27, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #488 Φεβρουάριος 27, 2018 Κ μιας κ χτες ειχαμε αποριες για κατσαβιδια ας βαλω μερικα διαφορετικων τυπων για να λυσουμε καποιες αποριες.... Δεν θα βαλω κακα η μετρια ,γιατι νομιζω οτι ειναι απ τα εργαλεια που δεν σηκωνουν εκπτωσεις στην ποιοτητα για ευννοητους λογους! Καποια τα χω βαλει ηδη μεμονομενα, απλα εδω μαζεψα καποια χαρακτηριστικα δειγματα.... Κατ αρχην το καλο κατσαβιδι ΚΟΛΛΑΕΙ στην κυριολεξια σε οτι βιδα το βαλεις....εδω σε απλη νοβοπανοβιδα του κιλου.... VESSEL k FACOM.... Υπαρχουν τα χτυπητα που σε κολλημενες η χαλασμενες βιδες μας επιτρεπουν να χτυπησουμε απο πισω με σφυρι ,ωστε να λυσουν ποιο ευκολα... υπαρχουν τα Ρ [ιαπωνικο προτυπο] η ΡΗ [ευρωπαικο] με διαφορετικη φιλοσοφια αλλα κανουν την ιδια δουλεια.... Μερικα χαρακτιρηστικα δειγματα...1ο κ 3ο ζευγαρι ευρωπαικο προτυπο, 2ο κ 4ο , ιαπωνικο... τα STANLEY απο πανω θα τα βρητε κ ως BOST K EXPERT κ ειναι παρα πολυ καλα κ ανω του μεσου ορου, με τη συγκεκριμενη λαβη ομως μονο! υπαρχουν ΣΤΑΝΛΕΥ με αλλες λαβες που ειναι σκουπιδια απλα... Μερικα ΡΖ...Το πρωτο felo με φανταστικη λαβη [η καλυτερη που εχω πιασει ως σημερα ] κ φοβερη μυτη , το 2ο η παλια σειρα της facom με την καλυτερη μυτη που εχω δει αλλα με λεπτη σκληρη λαβη κ τα επομενα 2 η νεα σειρα της facom με καλη λαβη κ αρκετα καλες μυτες.... Μερικα ισια...κ μερικα σταυρου... τα πρωτα ειναι οτι καλυτερο σε ισια λογω της πολυ λεπτης κ ανθεκτικης μυτης σε σχεση με τα ευρωπαικα...[vessel] Ta 2a[SORA] ειναι αξιοπρεπη κ φτηνα κατσαβιδια, εχουν αγοραστει σε μεγεθη κ νο που σπανια θα χρειαστουν... τα αποκατω ισια ...το πρασινο champion παιζει το ρολο καλεμιου συνηθως... ,το acesa παρ ολο την αρκετη χρηση του αντεχει μια χαρα κ το τελευταιο ,αν κ εχει καννιβαλιστει αρκετα ειναι ακομα σαν καινουριο....[πολυ σπανιο κ δυσευρετο πλεον]... Μερικα torx που εχουν δουλευτει αρκετα κ με βαναυσο τροπο αλλα αψογα ακομα....WITTE ,οπου δειτε αυτη τη μαρκα παρτε τα αφοβα...+++ αρκετα φτηνα!!!!!!!!!!!! κοντο καστανιας για μυτες, συμπαθητικο αλλα οχι για πολλα ζορια....η κατανια την ακουει ευκολα!!!!!!!!!!!!!!!! κατσαβιδια για μυτες... Το facom εχει καλη λαβη ,πολυ δυνατο μαγνητη κ τελεια εφαρμογη μυτης!!!!!!!!!!!!! Ο νανος της athlet αξιοπρεπεστατος κ φτηνος, η συκγεκριμενη μαρκα φτιαχνει πολυ καλα κ σχετικα φτηνα κατσαβιδια! Τελος τα δυο wolfcraft αρκετα καλα αν τα πετυχετε στα 5 - 6 ευρω το κομματι, ειδικα το T αρκετα καλο κ με εργονομικη λαβη.... το συγκεκριμενο ειναι το παλιο μοντελο τους με αρκετο παχος γυρω απ τη φωλια της μυτης, αρα αρκετα ανθεκτικο....αν δειτε το μοντελο που το αντικατεστησε θα το παχος εχει μειωθει δραματικα για ευννοητους λογους!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ τελος σ αυτη την πολυ περιληπτικη κ συντομη παρουσιαση , κατ εμε η καλυτερη καστανιτσα για μυτες....πανεξυπνος σχεδιασμος, πολυμορφικη κ με εγγυηση lifetime... Hμισεντονιαζω ηδη κ ανησυχω για το μελλον μου.... 9 2
karmen1983 Φεβρουάριος 27, 2018 Author #489 Φεβρουάριος 27, 2018 Για τη καλυτερη καστανιτσα κραταω επιφυλαξεις Ευχαριστουμε για το ποστ Στελιο
Stelios13 Φεβρουάριος 27, 2018 #490 Φεβρουάριος 27, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε: Για τη καλυτερη καστανιτσα κραταω επιφυλαξεις Ευχαριστουμε για το ποστ Στελιο ....Νανι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Arkan Μάρτιος 11, 2018 #493 Μάρτιος 11, 2018 Ερώτηση προς γνώστες. Έχετε κατά νου κάποιο ποιοτικό stripper για coaxial καλώδια τύπου RG213, Ecoflex10, LMR400 μέχρι και Heliax; Και κάποιο crimper τους αντίστοιχους κονέκτορες.Έχει αργήσει πολύ η αναβάθμιση από τα απλά...Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Asxetius Μάρτιος 12, 2018 #494 Μάρτιος 12, 2018 (edited) Το είδα και από κοντά αυτό το καταπληκτικό σετ 51 τεμαχίων της Wiha και με έπιασε βήχας... ...όπως και αυτήν την μικρούλα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 12, 2018 από Asxetius 6 2
karmen1983 Απρίλιος 6, 2018 Author #495 Απρίλιος 6, 2018 Τους εχεις δοκιμάσει κανείς σας; https://www.amazon.co.uk/Crescent-CC12PVAD-Piece-12-Inch-Connect/dp/B00FMN643M/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1523032790&sr=8-2&keywords=Crescent+CLAMPS
Stelios13 Απρίλιος 7, 2018 #496 Απρίλιος 7, 2018 πριν 21 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Τους εχεις δοκιμάσει κανείς σας; https://www.amazon.co.uk/Crescent-CC12PVAD-Piece-12-Inch-Connect/dp/B00FMN643M/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1523032790&sr=8-2&keywords=Crescent+CLAMPS Κατα 99,9% κανεις δεν τους εχει δοκιμασει, αλλα κατα 99,9 θα τους δοκιμασεις εσυ συντομα! Σοβαρα τωρα, δειχνουν πολυ καλη ,εξυπνη κ ποιοτικη κατασκευη , ΑΛΛΑ πολυ ακριβοι γι αυτα που προσφερουν.... 1
dukepapas Απρίλιος 13, 2018 #497 Απρίλιος 13, 2018 Παιδια καλησπερα επειδη εχω διαβασει και κάποιους οι οποίοι χαρακτηριζουν σκουπιδια ορισμένα εργαλεια και εν μερι εχουν δίκιο.............θελω να παρω μερικα πραγματακια. 1.θελω ενα σετακι πενσα και μιτοτσιμπιδο αλλα να μην ειναι πολυ ακριβα για σπιτικες δουλειες ξερετε καθολου απο μαρκες........? 2.θελω μια μεγγενη που να μπορεω και να βαραω επανω χωρις να κυνδινευει να σπασει αν θελω να ισιώσω κατι εχω ακουσει οτι υπαρχουν ατσαλινες που δεν σπανε δεν ξερω ομως που να τις βρω. 3.απο σετ μιτες ειχα παρει μια σιλογη τις manesman οπως εχω στην φωτο αλλα δεν ηταν κατι τρελο σε ποιοτητα αν τα ζωρισεις λιγο με το δραπανω διαλιωντε και μετα συμπληρωνεις την συλογη με μεμονομενα καματια. ενα φιλαρακι ειχε παρει μια σειρα απο τα LIDL μια συλογη της parkside φενοντουσαν ποιοτικά οπτικα αλλα επειδη ειχα παρει και εγω ενα σετ απο δραπανα για σιδερο μου σπασανε 3 και αντικαθιστω με χυμα απο την αγορα.....
Stelios13 Απρίλιος 13, 2018 #498 Απρίλιος 13, 2018 Μια επαναληψη - ευχαριστη ελπιζω- στο θεμα ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ κ στο ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ θα σου λυσουν τις αποριες σου.... Κ θα σου δωσουν αρκετες εναλλακτικες κ για πενσοειδη κ για μυτες κ για τρυπανια.... Καλη αναγνωση λοιπον με το πρωινο καφεδακι σου κ θα δεις που θα βρεις αφθονες απαντησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
dukepapas Απρίλιος 14, 2018 #499 Απρίλιος 14, 2018 Τα κοιταξα ολα.......... αλλα πιο πολυ μπερδεύτηκα αλλοι τα σκασανε γερα απο εξωτερικο και πειρανε καλις ποιοτητα και αλλοι πήρανε πιο απλα........οπως και εγω που ειχα και τα πεταξα μετα απο καποιο καιρο.
Stelios13 Απρίλιος 14, 2018 #500 Απρίλιος 14, 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος dukepapas έγραψε: Τα κοιταξα ολα.......... αλλα πιο πολυ μπερδεύτηκα αλλοι τα σκασανε γερα απο εξωτερικο και πειρανε καλις ποιοτητα και αλλοι πήρανε πιο απλα........οπως και εγω που ειχα και τα πεταξα μετα απο καποιο καιρο. Βασικα ισχυει ο νομος, οτι πληρωνεις παιρνεις.... Η συνεχιζεις με φτηνα κ τ αλλαζεις - πετας, συχνα , η παιρνεις ακριβα κ τα χεις μια ζωη.... Μια χρυση τομη ειναι , πενσικα ΚΝΙΡΕΧ , μυτες WITTE κ τρυπανια οτιδηποτε αρκει να ειναι HSS για μεταλλο κ τετρακοπα για τοιχους- πετρα. 1
Recommended Posts