Jump to content

Recommended Posts

19 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Κι εγώ για λογαριασμό σου. Δεν είναι ντροπή να είσαι ψηφιακά αναλφάβητος, αλλά είναι ντροπή να έχεις μανία καταδίωξης και να αναζητάς επίμονα αλλού ευθύνες για την ανεπάρκειά σου. Αντί να κυνηγάς φαντάσματα, μάθε σε παρακαλώ να ανεβάζεις φωτογραφίες πρώτα.

Ναι όταν τελειώσω με τους κώδικες προσομοίωσης θα μάθω να ανεβάζω και φωτογραφίες. 

10 minutes ago, Ιωάννης Λυμπέρης said:

Ναι όταν τελειώσω με τους κώδικες προσομοίωσης θα μάθω να ανεβάζω και φωτογραφίες. 

Ξέρω, ήθελες να γράψεις "συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου, καμιά φορά εξάπτομαι χωρίς λόγο και γράφω βλακείες", αλλά το πληκτρολόγιό σου ξέρει μόνο από "κώδικες προσομοίωσης" και γράφει μόνο του...

34 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Ξέρω, ήθελες να γράψεις "συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου, καμιά φορά εξάπτομαι χωρίς λόγο και γράφω βλακείες", αλλά το πληκτρολόγιό σου ξέρει μόνο από "κώδικες προσομοίωσης" και γράφει μόνο του...

«Οι φωτογραφίες υπήρχαν και δεν υπάρχουν πλέον. Αν αφαιρέθηκαν από τη διαχείριση, πείτε το. Αν υπήρξε τεχνικό πρόβλημα, πείτε το. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν εξηγούν τι συνέβη.»

οι φωτογραφίες απ' ότι διακρίνω είχαν ανέβει στο facebook, άρα εκεί πρέπει να αναζητήσεις το πρόβλημα.

εδώ είχες δώσει απλά τα link τα οποία πλέον φαίνονται να μην λειτουργούν.

20 λεπτά πριν, το μέλος eleozz έγραψε:

οι φωτογραφίες απ' ότι διακρίνω είχαν ανέβει στο facebook, άρα εκεί πρέπει να αναζητήσεις το πρόβλημα.

εδώ είχες δώσει απλά τα link τα οποία πλέον φαίνονται να μην λειτουργούν.

«Οι φωτογραφίες στο Facebook εξακολουθούν να εμφανίζονται κανονικά. Αν υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα με την ενσωμάτωσή τους στο φόρουμ, είναι πιθανό. Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από το να με χαρακτηρίζει κάποιος "ψηφιακά αναλφάβητο".»