Georgiadis Giorgos Μάϊος 11, 2017 #221 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 7 minutes ago, liakjim said: Γιατί δεν τα ψάχνετε ? Εσένα τι σε έχουμε θα το κοιτάξουμε αλλά δεν θα γίνουν αλλαγές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 11, 2017 #222 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 Ο liakjim μπορεί να βρει οτιδήποτε mod για το οτιδήποτε,πραγματικά. Πιστεύω ότι μπορεί να σου βρει mod που δεν έχει ανέβει καν online 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 11, 2017 #223 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 Στον 1ο αγώνα, τερμάτισα 16ος (0 points). Με 12 cuts και 1 warning έπεσα 2 θέσεις (18ος, πάλι 0 points). Τι είχαμε, τι χάσαμε...Στον 2ο αγώνα, που έμαθα να οδηγώ και έκανα μόλις 3 cuts και κανένα warning, τερμάτισα 12ος (3 points). Στα χαρτιά κέρδισα άλλες 2 θέσεις (10ος) και διπλασίασα τους βαθμούς μου (6 points!) Παραδίδω μαθήματα στρατηγικής! [emoji12]@sosna, παραδέχεσαι δάσκαλε; [emoji41]Sent from my iPad using Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 11, 2017 #224 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 Ο liakjim μπορεί να βρει οτιδήποτε mod για το οτιδήποτε,πραγματικά. Πιστεύω ότι μπορεί να σου βρει mod που δεν έχει ανέβει καν online [emoji38]Χαχαχα, η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετά.Mod γραφικώνMod ήχουMod παρμπρίζ ( πολύ καλύτερο από το fake της κουνος )Και το αγαπημένο μου : mod που αυτόματα μου δείχνει πότε είναι το βέλτιστο σημείο να φρενάρω ανάλογα την πίστα, το αμάξι, την ταχύτητα και το γκριπ. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 11, 2017 #225 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 6 minutes ago, liakjim said: Και το αγαπημένο μου : mod που αυτόματα μου δείχνει πότε είναι το βέλτιστο σημείο να φρενάρω ανάλογα την πίστα, το αμάξι, την ταχύτητα και το γκριπ. Κάνεις πλάκα προφανώς ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Μάϊος 11, 2017 #226 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 10 minutes ago, liakjim said: Και το αγαπημένο μου : mod που αυτόματα μου δείχνει πότε είναι το βέλτιστο σημείο να φρενάρω ανάλογα την πίστα, το αμάξι, την ταχύτητα και το γκριπ. Αν το έχει φτιάξει ο @Lylankor το θέλω (ή μάλλον το χρειάζομαι )... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 11, 2017 #227 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος Oxide Burnedbrain έγραψε: Κάνεις πλάκα προφανώς ε? Έχει βγει πάνω από 3 χρόνια ήδη από τη beta . Optimized braking point V13.1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 11, 2017 #228 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 Just now, liakjim said: Έχει βγει πάνω από 3 χρόνια ήδη από τη beta . Optimized braking point V13.1 Άντε φτάνει με το offtopic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάϊος 11, 2017 #229 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 Ρε σεις! Έτσι μας παίζετε;!!! Αντρουπή! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 11, 2017 Author #230 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 @Lylankor ας μην έκοβε.απλό. Απο τη άλλη, αν βάλουμε αυτοματοποιημένο πρόγραμμα ( που κανένα δεν δουλεύει σωστά) γλιτώνουμε πολύ χρόνο εμεις, αλλά χάνεται το σασπένς της αγωνίας που έχετε μετα τον αγώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Μάϊος 11, 2017 #231 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 42 minutes ago, GoMaR said: @Lylankor ας μην έκοβε.απλό. Απο τη άλλη, αν βάλουμε αυτοματοποιημένο πρόγραμμα ( που κανένα δεν δουλεύει σωστά) γλιτώνουμε πολύ χρόνο εμεις, αλλά χάνεται το σασπένς της αγωνίας που έχετε μετα τον αγώνα Δεν αντιλέγω, απλά επειδή μπορεί να γίνει στον καθένα μας μέσα στην ένταση, δηλαδή από την onboard camera να μη φανεί, ακόμα και όταν προσέχουμε να μη κάνουμε cut, απλό θα ήταν για το qual μόνο να πάμε με του παιχνιδιού. Και ούτε ποινές μετά, ούτε τι θα κάνουμε στο τελευταίο αγώνα. Το σασπενς μια χαρά θα υπάρχει για τα cuts και penalty που θα μετράτε στους 2 αγώνες, το σασπενς για καταδίκη του επόμενου αγώνα από το qual του προηγούμενου δε θα υπάρχει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 11, 2017 #232 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 Σύμφωνω με τον lylankor γιαυτό και είχα γράψει ότι είναι τραβηγμένη απόφαση. Αλλά να προτείνω κάτι καλύτερο δεν έχω ειναι η αλήθεια. Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 11, 2017 Author #233 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2017 3 hours ago, Lylankor said: Δεν αντιλέγω, απλά επειδή μπορεί να γίνει στον καθένα μας μέσα στην ένταση, δηλαδή από την onboard camera να μη φανεί, ακόμα και όταν προσέχουμε να μη κάνουμε cut, απλό θα ήταν για το qual μόνο να πάμε με του παιχνιδιού. Και ούτε ποινές μετά, ούτε τι θα κάνουμε στο τελευταίο αγώνα. Το σασπενς μια χαρά θα υπάρχει για τα cuts και penalty που θα μετράτε στους 2 αγώνες, το σασπενς για καταδίκη του επόμενου αγώνα από το qual του προηγούμενου δε θα υπάρχει. Και σου ξανα λέω..Όπως εσυ ο Άκης εγώ και άλλοι δε κόβουμε και δε κερδίζουμε χρόνο, το ίδιο θα ισχύει για όλους.δες το σα παραπάνω βαθμό δυσκολίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 12, 2017 #234 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2017 (edited) !!!Ανακοίνωση!!! Κάτι που δεν διευκρινίσαμε σε εσάς και θα έπρεπε να δοθεί ιδιαίτερη σημασία αφορά τα warnings που έχουμε δώσει! Επειδή δεν υπάρχει ποινή (δευτερόλεπτα) μπορεί να μην θεωρήσετε σημαντικά και πολύ κακός θα κάνετε Τα warnings που έχουν δοθεί θα είναι η βάση που θα έχουμε, όταν θα εξετάζουμε συμβάντα στον επόμενο αγώνα. Δηλαδή, αν παρατηρήσουμε από τα ίδια άτομα συμπεριφορές (αγωνιστικές) για τις οποίες έχουν λάβει warning στο παρελθόν τότε δεν θα είμαστε τόσο ελαστικοί όσο ήμασταν! π.χ. Παρατηρήθηκε αρκετές φορές κάποιοι από εσάς να μην σέβονται τον αντίπαλό τους ενώ βρίσκονται σε μάχη! και με αυτό εννοώ πως δεν έδιναν αρκετό χώρο στον αντίπαλο να μπει στη στροφή (ενώ υπήρχε επικάλυψη) και τον ανάγκαζαν, είτε να "πλακωθεί" στα φρένα, είτε να βγει εκτός πίστας ώστε να μην υπάρξει επαφή! Αυτό το παράδειγμα πέρα από το ότι προσωπικά μου λέει πως Δεν χρησιμοποιείται Helicorsa ή αν χρησιμοποιείται το έχετε γραμμένο στα !@#$%, δείχνει πως δεν σας νοιάζει κιόλας να αποφύγετε ένα ατύχημα! Κοιτάξτε λίγο τα notes δίπλα από τις ποινές, κάντε το κόπο να δείτε γιατί φάγατε ποινή και καλή προπόνηση !!! Spoiler Πάλι post χωρίς να έχω πιει καφέ έκανα... @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas @fatalara @djkostas @racer Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12, 2017 από Georgiadis Giorgos 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 12, 2017 #235 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2017 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Αυτό το παράδειγμα δείχνει πως δεν σας νοιάζει κιόλας να αποφύγετε ένα ατύχημα! Με 50% damage ουτε εμενα θα με ενοιαζε Spoiler Αντε, να αρχισω λιγο τη γκρινια γιατι δεν κουνιεται φυλλο... Πεσανε οι καμπανες και ουτε μια διαμαρτυρια, ουτε μια διαφωνια, ουτε ενας τσακωμος... Τιποτα...!!! Spoiler Φλωροι..... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12, 2017 από wolves 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 12, 2017 #236 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2017 Πες τα!!! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 12, 2017 Author #237 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2017 Υπαρχει κατι που σας αρεσει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 12, 2017 #238 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2017 18 minutes ago, GoMaR said: Υπαρχει κατι που σας αρεσει ; Τα skins! Και σε μερικους αρεσε και το reverse. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 12, 2017 #239 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2017 (edited) 31 minutes ago, GoMaR said: Υπαρχει κατι που σας αρεσει ; Spoiler Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12, 2017 από Lazy Dog 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Μάϊος 12, 2017 #240 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2017 (edited) 1)Η επιλογή του αυτοκινήτου. 2)Οι ποινές που καθόμαστε να καταστρώνουμε πλάνο το που πατάμε και που όχι. Και αν γλύψουμε κανα χώμα έχουμε τον jason να μας την λέει ότι κλέβουμε γιατί δεν μπορούμε να οδηγήσουμε γρήγορα και καθαρά όπως αυτός. 3)Τις ποινές που τις ορίζουν αγωνιζόμενοι για άλλους αγωνιζόμενους που είναι και ανταγωνιστές τους. (Αφήστε τα όλα στο auto. Gamo) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12, 2017 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts