Jump to content



50αρα (τηλεόραση, όχι γυναίκα) μέχρι 600 €


Recommended Posts

Τι θέλουμε κατά σειρά προτεραιότητας:

1) 50 ίντσες

2) vesa

3) 600 ευρώ, άντε 650 ταβάνι - πλάκα - ασφαλτόπανο.

4) τουλάχιστον 2 hdmi

5) επώνυμη

5) όμορφη (υποκειμενικό) - μικρά bezels

 

Τι δεν μας αφορά καθόλου:

1) smart, android κτλ

2) wifi

3) 3d

και λοιπά άχρηστα μπιχλιμπίδια. Θα κουμπώσει πάνω νουκάρα.

 

Προτίμηση σε panasonic, θα προτιμούσα να αποφύγω samsung εκτός πια αν αποτελεί μονόδρομο.

 

Χρήση: Ταινίες και σειρές σε 1080p κατά 80%, 10 % digea, 10 % σερφάρισμα, youtube κτλ. Καθόλου παιχνίδια. Δεν υπάρχει θέμα με το φωτισμό.

 

Βλέπω αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/8879250/Panasonic-TX-49DS500.html#reviews

 

Θενκς ιν αντβανς

Link to comment
Share on other sites

Όσο αφορά την τηλεόραση, στα λεφτά που ψάχνεις, όλες λίγο πολύ είναι στα ίδια επίπεδα, αν και θα μπορούσες να βρεις εύκολα και 4K στα 600€ όπως την DX703E, μιας που θέλεις και Panasonic. Δεν υπάρχουν δραματικές αλλαγές, προσωπικά θα πήγαινα σε 4K TV. 

 

Όσο αφορά την απόσταση, έχω 55άρα στα 2.60 περίπου. Ο γωνιακός καναπές βέβαια, από τη μία άκρη φτάνει έως και 1.80 το πολύ απόσταση. Και συνήθως κάθομαι εκεί. Βολεύει γιατί ξαπλώνω. Η ουσία είναι ότι ενώ η διαφορά από τις 49 ίντσες στις 55, οπτικά είναι μεγάλη και κάνει μπαμ, αγοράζοντας 49άρα θα ζηλέψεις πραγματικά την 55άρα όταν τη δεις στημένη σε άλλο σαλόνι. Η 55άρα δεν με τυφλώνει, τώρα θα μου πεις παίζει ρόλο και το πάνελ (KS7000). Δεν έχει καμία σχέση δλδ με τον κινηματογράφο.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ας το παρεις και σε 50αρι μοντελο , αναλογος την ανεση του χωρου που εχεις . Το θεμα ειναι πως εφοσον πλεον το 4Κ εχει πεσει σε λογικα πλαισια , ειναι μονοδρομος , ακομα και αν ειναι να χτυπας 4Κ ταιναι 2 φορες τον μηνα μονο .

Link to comment
Share on other sites

4Κ σε 55 ιντσες μια χαρα ειναι για 2 μετρα..

 

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

Ισως φανει και λιγο μικρη οταν τη συνηθισετε!

Την lg δεν θα την χαρακτηριζα και τοσο δελεαστικη λογω του οτι αυτη ΜΑΛΛΟΝ εχει rgbw πανελ, στα οποια το 4K δεν ειναι native αλλα επιτυγχανεται με ενα ειδος upscaling. Η native αναλυση αυτων των πανελ ειναι σχεδον στα 2.8Κ. Θα προτιμουσα κατι αλλο απο LG σε αυτη την κατηγορια τιμης για 4Κ

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα.

 

Η Sony ειναι η μοναδικη που βγαζει flicker free τηλεορασεις και εχει το καλυτερο HDR απο τις LCD. Διαλεξε απο τις παρακατω και παρε. 

 

https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/2/Sony/f/540887/4K-Super-UHD-HDR.html

 

Τα πιο αναλυτικα reviews για τηλεορασεις θα τα βρεις στο rtings, αλλα δοκιμαζουν μονο αμερικανικα μοντελα. Επισης το hdtvtest εχει reviews, οχι οσο αναλυτικα θα ηθελα ομως.

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα ελεγα Sony οσον αφορα την ποιοτητα αν και ειναι λιγο πιο τσιμπημενες απ τις υπολοιπες αξιζουν! Τωρα 2η για μενα ειναι sam κ lg μετα.. panasonic δεν ειχα ποτε αν και μια turbox που υποτιθεται ειχε panasonic panel και γι αυτο την πηραμε(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια) στα 2 χρονια πεθανε... απο σονι και σαμ μεχρι τωρα εμπειρια χρονων εχει δειξει αντοχη και ποιοτητα σε εικονα και ηχο!(λιγα μοντελα τους δεν ειναι καλα μονο) 
Τωρα πηραμε μια lg προσφατα καλη μεχρι τωρα αλλά ειναι 6μηνου..

Επισης στα 600 ευρω χωρις smart 3d Κλπ πας και σε μια σιγουρα καλη mid range 4K!

Link to comment
Share on other sites

Το μεγάλου ατού των Samsung πάντως είναι ότι έχουν πολύ καλά ISF settings και η εικόνα και τα χρώματα έρχονται just με σωστό calibration αν σε νοιάζει η πιστότητα αναπαραγωγής HD/UHD υλικού.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.