Jump to content



Battlefield 2042


GFFermari

Recommended Posts

Ο χρήστης Tom Henderson (@_Tom_Henderson_) έγραψε το Tweet: This is just the beginning. In #BATTLEFIELD the dog is more like Boston Dynamics Mule that can run really fast and potentially has a weapon on it. But it looks like it could be a new vehicle type instead of a gadget. https://t.co/kx1903T8od https://twitter.com/_Tom_Henderson_/status/1380781957051727873?s=20

srka7bFw.jpeg.8d502e16d207307d2ae5adf2a1c79b6d.jpeg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
11 minutes ago, fatalara said:

Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι 1) Να βλεπουμε 2) Να εχει σωστα maps.

 

Quote

Levolution will be present in the game and will be more than a gimmick. According to Henderson, it will be more like a part of the core game, and will affect its gameplay.

 

Θα βλεπουμε κ θα εχει σωστα maps, αλλα θα μας ερχονται πανω απο τους μαντροτοιχους παλι...

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν είμαι fan του BF, ούτε και πρόκειται να ασχοληθώ, πιστεύω ότι τα γραφικά πρέπει να είναι πανάλαφρα, ειδικά αν ελπίζουν να πάρουν κόσμο από το CoD. Με την έλλειψη GPU για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, κανένας AAA τίτλος δεν πρόκειται να πουλήσει αν δεν κοιτάξουν το θέμα των γραφικών... Διαφορετικά τρεις και ο κούκος θα παίζουν BF battle royale και θα ψοφήσει πολύ νωρίς...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το BF δεν εχει και μαλλον ουτε προκειται ποτε να εχει την playerbase του COD που αποτελειται κατα κυριο λογο απο υπερλιωσακηδες που παιζουν COD 15 χρονια ασταματητα και 15χρονα που επισης λιωνουν και σε σκοτωνουν και δεν καταλαβαινεις πως.  Και ισως καλυτερα. Οπως και στο twitch τα COD παντα ειχαν πολλαπλασια views απο τα BF.

Link to comment
Share on other sites

Τα γραφικά είναι το λιγότερο που πρέπει να μας ενδιαφέρει στο bf6. Είναι ο μόνος τομέας που πάντα δίνουν άρτιο αποτέλεσμά. Ελαφρύ δεν μπορεί να είναι με όλα αυτά που του βάζουν σε σύγκριση με την flat κατάσταση του cod και αυτή είναι μια τεράστια διαφορά τους.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Dr_Nikiforos said:

Ελαφρύ δεν μπορεί να είναι με όλα αυτά που του βάζουν σε σύγκριση με την flat κατάσταση του cod και αυτή είναι μια τεράστια διαφορά τους.

 

E τότε θα πάει άκλαφτο... Θα το παίξετε όσοι έχετε βρει τρόπο να αποκτήσετε gpu νέας γενιάς, αλλά θα το παίξετε μόνοι σας...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.