Lakisss Απρίλιος 3, 2010 Author #701 Απρίλιος 3, 2010 crio έγραψε: Με τι κάρτα είσαι?Οι temps για αερόψυξη είναι πολύ καλές πάντως.Αυτή είναι http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2880&ProductName=GV-N95TOC-512HΔέν μπορώ όμως γαμώτο να βρώ πουθενα κανά review της, για να συγκρίνω temps....
Gregorypeg1000 Απρίλιος 3, 2010 #702 Απρίλιος 3, 2010 εδω ειανι ενα με stock ψυξη και η καρτα σε idle.http://www.legitreviews.com/article/760/3/και εδω ενα με αφτερμαρκετ ψυξηhttp://www.guru3d.com/article/geforce-9500-gt-review/3
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Απρίλιος 5, 2010 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #703 Απρίλιος 5, 2010 Update. Update σήμερα με πολλές εικόνες, και το case έτοιμο κατα 80% μπορώ να πώ. Πολλά κομμάτια μπήκαν στην τελική τους θέση πιά και απομένουν κάποιες λεπτομέρεις, αλλά και το τελευταίο εμπόδιο που είναι και το DVD πιά... Ένα μήνα τωρα έσπαγα το κεφάλι μου, για να λύσω το προβλημα που προέκυψε με το tank και το παραφινέλαιο. Το υγρο άρχισε και διάβρωνε το λάστιχο της βαλβίδας, και η διαρροή ήταν το σίγουρο επόμενο βήμα.... Έφαγα το net για πιθανή λύση και αλλαγή υγρου αλλα μάταια, ώσπου μου ήρθε μια ιδέα! Λάδι κουρευτικής μηχανής...λές???, και ναι....είναι ηλεκτρικα μή αγώγιμο!!! Εγινε η απαραίτητη συνδεσμολογία.... Επιτέλους άναψαν οι μετρητές! (καημό το είχα...) Προσπάθησα να βγάλω και κάποιες νυχτερινές φωτό, αλλά δέν το έχω και πολύ.... (κάντε disable το f.lux της οθόνης σας για λίγο, έχει διαφορά...) Το PSU. Το frontpanel. Οι μετρητές. Το CPU Cooler. To tank. Άποψη του backpanel, με τον αντικατοπτρισμό του πατώματος. Επίσης αντικατοπτρισμός του gpu cooler και του tank, στο πάτωμα αυτή την φορά. Γενικά πλάνα. 14
Gregorypeg1000 Απρίλιος 5, 2010 #704 Απρίλιος 5, 2010 πανεμορφο το εχεις κανει.χαρας το μερακι και το κουραγιο σου
Dexter Απρίλιος 6, 2010 #705 Απρίλιος 6, 2010 Καλά δεν παίζεται ε?!!!!:clap::clap:Είναι τέλειο...ακόμα κι ας μην ξέρω πως δουλεύει...απλά και μόνο από εμφάνιση σκίζει!!! 1
Lakisss Απρίλιος 12, 2010 Author #706 Απρίλιος 12, 2010 Ασχημα τα νέα όσον αφορά το dvd recorder....To άνοιξα, τσέκαρα τα πάντα, αλλά αρνείται να διαβάσει....τσάμπα η δουλειά που έριξα να το κάνω plexy....Το Sony με αφησε στα κρύα του λουτρου στο τέλος του project, αναγκαστικα πάω για κατασκευη νέου,και εδώ θα χρειαστώ την βοήθειά σας.Έχω ένα καινούργιο Sony που κάθεται, αλλά δέν ξέρω τί να κάνω...Να εμπιστευτώ ξανά Sony ή να προτιμήσω καποιο LG?π.χ. αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330635&u=LG-GH-22LP-SUPER-MULTI-LIGHTSCRIBE-DVD-REWRITER-BLACK-BULKή αυτό? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330659&u=LG-GH22LS50-SECURE-DISC-DVD-REWRITER-BLACK-BULKΌποιες άλλες επίλογές μοντέλου ευπρόσδεκτες....Να ζητήσω και κάτι άλλο...ίσως φανεί περίεργο, αλλα είναι καθοριστικό για μένα.Άν κάποιος έχει Lg dvd-r χαλασμένο ή οτιδήποτε, θα ήθελα πάρα πολύ μιά-δυό φωτο απο το σασί του εσωτερικά.Έστω με ξεβιδωμένο το πανω καπάκι, για να δώ άν μπορώ να το μετατρέψω σε plexy.Έχω φάει το net να βρώ photo αλλά τίποτα....Ευχαριστω.
Dolly Απρίλιος 13, 2010 #707 Απρίλιος 13, 2010 Εχω ένα σπίτι, κατά 90% είναι LG, δουλεύει, αλλά θα στο ανοίξω, 10 ευρώ έχει και πραγματικά θα τα έδινα και στο σινεμά για να χαζέψω την δουλειά που έχεις κάνει! 2
jpavly Απρίλιος 13, 2010 #708 Απρίλιος 13, 2010 4/4 LG και 4/4 Asus που πήρα τον τελευταίο καιρό βγήκαν άχρηστα. Πάρε NEC (Optiarc) να είσαι σίγουρος 2
Lakisss Απρίλιος 13, 2010 Author #709 Απρίλιος 13, 2010 Dolly έγραψε: Εχω ένα σπίτι, κατά 90% είναι LG, δουλεύει, αλλά θα στο ανοίξω, 10 ευρώ έχει και πραγματικά θα τα έδινα και στο σινεμά για να χαζέψω την δουλειά που έχεις κάνει!Ευχαριστώ πολυ καταρχάς!Δέν είναι ανάγκη να χαλάσεις το dvd σου τώρα...απλά απευθύνομαι σε κάποιον Λαμπίτη που ίσως είναι τεχνικός,και τυγχάνει να έχει κανά lg παραπεταμένο.Έστω και χωρίς φωτο όμως, θα ήθελα να μου προτείνετε....Sony ή LG?:help1:Ποιό είναι πιο αξιόπιστο?Έχω ήδη ένα Sony ολοκαίνουργιο, να ξεκινήσω να το μοντάρω? Μήν φάω καμια φόλα πάλι...
Dant3 Απρίλιος 13, 2010 #711 Απρίλιος 13, 2010 Οτι sony περασε απο τα χερια μου(3-4 νομιζω) στο τελος τα φτυναν...εχω ενα nec κατι χρονια(παιζει να ειναι 7 χρονων) και ειναι σκυλι...τωρα στο δικο μου pc εχω ενα lg και ενα samsung και προς το παρον δεν ειχα καποιο προβλημα.
NoDsl Απρίλιος 13, 2010 #713 Απρίλιος 13, 2010 Lakisss, αφού το έχεις ρε παιδί, γιατί "χαραμίζεις" τη δουλειά σου σε διάσπαρτα πόστ στο συγκεκριμένο thread και δεν κάνεις ένα νέο να τα συγκεντρώσεις, να τα δούμε απο μιας αρχής νοικοκυρεμένα και να γίνει και sticky αυτομάτως;:happy2:mods, admins?
Nephiλiμ Απρίλιος 13, 2010 #714 Απρίλιος 13, 2010 Εχω 3-4 χαλασμενα LG/Optiarc σιγουρα .Θα δω τι μπορω να κανω. 1
Lakisss Απρίλιος 13, 2010 Author #715 Απρίλιος 13, 2010 NoDsl έγραψε: Lakisss, αφού το έχεις ρε παιδί, γιατί "χαραμίζεις" τη δουλειά σου σε διάσπαρτα πόστ στο συγκεκριμένο thread και δεν κάνεις ένα νέο να τα συγκεντρώσεις, να τα δούμε απο μιας αρχής νοικοκυρεμένα και να γίνει και sticky αυτομάτως;:happy2:mods, admins?Δέν έχεις και άδικο....Η αλήθεια ειναι ότι το project έχει τραβήξει πάρα πολύ, και σε χρόνο αλλά και σε σελίδες...Ίσως να έχω γίνει και κουραστικός, αλλά το πρόβλημα είναι καθαρά ελέυθερου χρόνου.Δέν μπορώ να πάω πιό γρήγορα, πιστεψέ με...Ίσως να είμαι υπερβολικά αναλυτικός, αλλά προσπαθω να τα έχω σημαζεμένα (όσο μπορώ...) χωρίζοντάς τα σεparts και updates.Ο όγκος της δουλειάς είναι όμως τεράστιος. Έχω και το βίτσιο της λεπτομερούς παρουσίασης, γιατι θέλω να παρέχω κάθε δυνατη πληροφορια, για όποιον θέλει να δοκιμάσει κάτι ανάλογο.Άλλωστε έχω ξαναπεί οτι θα σηκώνω κάτι πετύχει ή όχι (dvd, ποντίκι), σε πραγματικό χρόνο.Απο την άλλη δέν νομίζω ότι ''χαραμίζω'' και τόσο την δουλειά μου σε διαφορα post, όπως λες.Άν η διαχείριση πάντως θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές, εγώ δίνω το ελέυθερο.Ούτως η άλλως μου έχει προταθεί απο την διαχείριση (και ευχαριστώ γι΄αυτό), ένα πλήρες review όταν με το καλό τελειώσει το project, οπότε εκεί θα παρουσιαστεί μια συνολική εικόνα της δουλείας μου.
NoDsl Απρίλιος 13, 2010 #716 Απρίλιος 13, 2010 Αγορίνα μη με παρεξηγείς. Δεν αναφέρθηκα ούτε στην ταχύτητα που ποστάρεις ούτε στον τρομερό κόπο που κάνεις.Υπάρχει περίπτωση να έχω οποιαδήποτε απαίτηση απο εσένα;Απλά για να προβληθεί ώς πρέπει ο κόπος σου!:happy2:
koshal Απρίλιος 14, 2010 #717 Απρίλιος 14, 2010 Εγώ πάντως, αν μπορούσα θα σου έδινα κανένα χέρι ξύλο... Με έχεις κάνει πρεζάκι και διαβάζω όλο το project από την αρχή, αντί να κάνω καμία δουλειά. Είναι το μοναδικό θέμα σε φόρουμ γενικά που έχει πάνω από 10 σελίδες και έχω ξεκινήσει από την αρχή και σε κάθε σελίδα λέω ''τι σκέφτηκε ο τύπος :O:O''. Απίστευτο πραγματικά. Είμαι πολύ περίεργος πότε θα τελειώσει (αν τελειώσει γιατί σε βλέπω με τις ιδέες που σου κατεβαίνουν συνέχεια, στο τέλος να έχουν βγει 16πύρηνοι επεξεργαστές, DDR6 και δεν ξέρω και τι άλλο) και πως θα είναι το επόμενο project.
Lakisss Απρίλιος 19, 2010 Author #718 Απρίλιος 19, 2010 (edited) Part - 34. DVD mod Νο.2 Λοιπον...here we are again....πισωγυρίσματα και αρκετη απογοήτευση τολμώ να πώ! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτιάξω δεύτερo dvd, μιάς που το τροφοδοτικό φοβόμουν περισσότερο σ'αυτό το project αλλά...νά που την βρήκα απο αλλού. Προσπάθησα να φτιάξω το πρώτο μήπως καί, αλλά τζίφος. Το άνοιξα, μετρησα τις γραμμές με πολυμετρο, όλα ΟΚ, αλλα μάλλον με προδωσε το laser. Στο νέο dvd αποφάσισα να αλλάξω φιλοσοφία κατασκευής, και να μήν πάρω ξανά τα ίδια ρίσκα... Βγάλε-βαλε στο παλιό συνεχώς τις πλακέτες και τον μηχανισμο, ''έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου'' που λένε.. Αρκετα όμως με τον πρόλογο, το νέο ''πειραματόζωο'' ειναι πάλι ένα Sony. Εδω σύγκριση του παλιου με το νέο. Τα σασί τους φαίνονται ίδια αλλά δέν είναι, το νέο δέν μοντάρεται όπως το παλιό. Παραπάνω αναφέρθηκα σε αλλαγή φιλοσοφία κατασκευής, και πρέπει να εξηγήσω το γιατί. Στο παλιό dvd άν θυμάστε είχα ντύσει και τα πλαινά του με plexy. Για να γίνει αυτο κόντυνα το πλάτος του κατά 4mm. , αφου το έφαγα σε ξυλουργικη κορδέλα. Αυτο αποδείχτηκε λάθος, αφου ήταν μιά μόντα μη αναστρέψιμη με κινδυνο να πεταχτει άν χαλάσει, πράγμα που έγινε... Στο νέο επρεπε να φτιαχτει ένα plexy-cover που να φοριέται σε οποιοδήποτε ΙΔΙΟ Sony σε 10 λεπτα. Χάλασε δηλ. το dvd? Τσιμπάω ένα ίδιο και σε μισή ωρίτσα είμαι έτοιμος... Ετσι ξεκίνησα το κόψιμο στο καπάκι. Ότι απέμεινε απο τα καπάκι, τα πλαινά με δύο ''αυτάκιά'' στο επάνω μέρος. Στη συνέχεια κόπηκε νεο καπάκι από plexy (το παλιό δέν ταίριαζε), κεντραρίστηκε, και μαρκαρίστηκαν τα σημεια όπου θα γίνουν οι τρύπες. Ακολουθουν τα πλαινα του dvd. Στο παλιό dvd τα πλαινά ήταν από plexy ντυμένα με μεμβράνη αυτοκινήτου, πράγμα που τους έδινε look καθρέπτη. Ηθελα να ακολουθήσω και στο νέο το ίδιο look όπου είχα τρείς δυνατότητες, νικέλωμα, βούρτσισμα και βάψιμο με σπρευ chrome-look. O ''Κοπρίτης'' μου απέκλεισε το βάψιμο και μάλιστα προσφέρθηκε να μου τα βουρτσίσει ο ίδιος (ευχαριστώ Γιώργο:daisy:), αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο...αλοιφή. Η αλοιφή που χρησιμοποίησα είναι αυτή. Η διαδικασιά. Άπλωμα αλοιφής και πολύ δυνατο τρίψιμο στο χέρι με βαμβάκερο πανι. Όταν το πανί μαυρισει σκουπισμα της επιφάνειας με ένα καθαρο, και ξανα απ' την αρχη όσες φορες χρειαστεί. Η βαφη του εργοστασίου βγαίνει σταδιακά, και επέρχεται το γυάλισμα. Τελικό καθαρισμα με καθαρή βενζίνη, και το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Σύγκριση γυαλισμένου με αγυάλιστου. Γιώργο πιστέυω ότι είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές το αποτέλεσμα... Στη συνέχεια βιδώθηκαν τα πλαινα με το plexy καπάκι. Δέν έβαλα φρεζάτες βίδες (θα ήταν πιό όμορφες), γιατι οι τρύπες είναι στο οριο στα άκρα του plexy. 'Ετοιμο και το καπάκι. Εδω φορεμένο πιά στο dvd. Να ευχαριστήσω και τον JeRiChO για τον κόπο του, και τις φωτό που μου έστειλε απο γυμνό LG dvd-rw.:daisy: Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2010 από Lakisss 8
darkfighter Απρίλιος 20, 2010 #719 Απρίλιος 20, 2010 εδώ είναι ένα μονταρισμένο ντραιβ που λειτουργεί δες που κινήθηκε ο τύπος για να καταλάβεις που έκανες πιθανά λάθος και χάλασε τ άλλο.( http://www.pcmaster.gr/content/show/5772)Πάντως μπράβο σου!!!έχεις κάνει απίστευτη δουλειά!!θέλουμε co-op με τον Κοπρίτη!!!σορρυ π έβαλα λινκ απο αλλο φορουμ...
Κοπρίτης Απρίλιος 20, 2010 #720 Απρίλιος 20, 2010 τζαμι βγηκε το drive ρε συ και εδω στη βουρτσα τη μικρη ετσι θα βγαινε, μη φανταστεις καμια τρελλη διαφορα απλα με πολυ πολυ λιγοτερο κοπο wenol rulezz συνεχισε ακαθεκτος τον αθλο σου (εγω παντως θα εβαφα και την πλακετα του drive)
Recommended Posts