BloodMage Απρίλιος 20, 2024 #12161 Απρίλιος 20, 2024 2 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ιδού το καλοριφέρ. Hide contents Hide contents Είναι μικρότερο από το be quiet, yet classified ως full tower. Και με περισσότερο χώρο για cm. Απορώ πως γίνεται αυτό. Κι όμως . πολλες φωτο εβαλες! Βαλε καμια καλη απο μεσα με ανοικτο το καπακι (και μια απο τη μερια των καλωδιων αν σου βασταει χαχαχαχ) Καλοριφερ ξεκαλοριφερ εμενα μου αρσει ο σχεδιασμος της προσοψης. πολυ ωραιο κουτι 1 1
tommybertsen Απρίλιος 20, 2024 #12162 Απρίλιος 20, 2024 Spoiler Spoiler Spoiler Δεν το έχω με τις φωτόζ , ειδικά εδώ που βρίσκεται το κουτί Στο πίσω μέρος έχει γυαλί και καλύπτονται τα καλώδια. Αυτά που αχνοφαίνονται είναι το fan controller και το hub της ΑΙΟ. Και οι σσδ φαίνονται. 3 sata (όλες οι θέσεις occupied και μια στο cage). ΔΛδ το κουτί από πίσω έκλεισε ΜΕ το cage μέσα. Τα φώτα βγαίνουν λίγο υπερτονισμενα στις pic αλλά είναι subtle (έχω προφίλ αλουμινίου στο λεντ εκεί μπροστά που φαίνεται , για diffuse). Επίσης, αν είχα μυαλό, θα'χα πάρει ένα PSU με ATXV12 έτοιμο , για να γλιτώσω τις αράχνες εκεί μπροστά. ΕΙναι καλό αυτό το καλοριφερέ. Είναι και μαγνητικό αυτό, λειτουργεί και ως το φίλτρο. και μια από πάνω μπροστά Spoiler Ψιλό useless αυτό το temperature reader. Θα χρησίμευε αν είχες το κουτί κάτω. 4
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιούνιος 14, 2024 Δημοφιλής Δημοσίευση #12163 Ιούνιος 14, 2024 Δεν είχα βάλει το τελειωμένο σεταπ με την 360 εδώ ε; Να μια: 13
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιούνιος 25, 2024 Δημοφιλής Δημοσίευση #12164 Ιούνιος 25, 2024 Είναι kinda beta το build ακόμα και θέλει αρκετές πινελιές. Τους AF120 που είναι αρκετά premim σαν αίσθηση τους σουταρα χωρίς να πάρουν ρευμα ποτέ, μαζί με τους 2 controller τους. Όποιος θέλει υπάρχουν σε τιμή ευκαιρίας. Μένει να αντικαταστήσω και τους ανεμιστήρες της arctic αλλά μου μένει 1 σκατουλί και 2 μαύροι. Ήθελα τους μαύρους pull ώστε να μη φαίνονται αλλά κατεβαίνει πολύ το ψυγείο και δε χωράνε οι σωλήνες που ακόμα και έτσι πάλι πρόβλημα είναι. Push, μαύρους νομίζω θα είναι too much μαύρο. Ζητάει άσπρο mobo το κουτί αλλά τώρα δεν έχει νόημα να αλλάζω ΑΜ4 σε ΑΜ4 μητρική. Ασε που δεν υπάρχουν διαθέσιμες και άσπρες μητρικές της προκοπής. 14
BloodMage Ιούνιος 25, 2024 #12166 Ιούνιος 25, 2024 17 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Two more noctua fans and it's gonna fly. sfixed 2
Seafalco Ιούνιος 26, 2024 #12169 Ιούνιος 26, 2024 (edited) On 25/6/2024 at 4:29 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: μου μένει 1 σκατουλί Ρε δε θα έρθει η ώρα να τη πάρει την απόφαση η Noctua να το καταργήσει ! Να δούμε μετά που θα το βρίσκουμε αυτό το κλασικό, το σήμα το κατατεθέν, το που δεν το μπερδεύεις με τίποτε άλλο, χρώμα ! Α να μας δω τότε, να ψαχνόμαστε ! (Κράτα το συλλεκτικό! Λέω εγώ τώρα! ) A ! Συμπάθαμε, δεν έρχεται μόνο του βλέπεις! Μεγειά ! ! ! ! ! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 26, 2024 από Seafalco 1
Cyber_Cookie Ιούνιος 26, 2024 #12170 Ιούνιος 26, 2024 28 minutes ago, Seafalco said: Ρε δε θα έρθει η ώρα να τη πάρει την απόφαση η Noctua να το καταργήσει ! Να δούμε μετά που θα το βρίσκουμε αυτό το κλασικό, το σήμα το κατατεθέν, το που δεν το μπερδεύεις με τίποτε άλλο, χρώμα ! Α να μας δω τότε, να ψαχνόμαστε ! (Κράτα το συλλεκτικό! Λέω εγώ τώρα! ) A ! Συμπάθαμε, δεν έρχεται μόνο του βλέπεις! Μεγειά ! ! ! ! ! Eμένα μου αρέσει και είναι status symbol το καφέ αυτό στους ανεμιστήρες. Και ειδικά ο nfΑ12x25 με το ανοιχτό hub είναι κουκλί. Κρίμα που δεν το κρατήσανε και στους καινούριους το ανοιχτό. 1 1
Spirosssss Αύγουστος 30, 2024 #12172 Αύγουστος 30, 2024 30 λεπτά πριν, το μέλος pol77 έγραψε: 20240829_194127.mp4 77.37 MB · 0 downloads Φοβερό! Λίγο το τρικολόρε με ξένισε, αλλά άψογο κατά τ'άλλα! Να το χαίρεσαι!! Ωραία περιφερειακά
fatalara Αύγουστος 30, 2024 #12173 Αύγουστος 30, 2024 Και συζητούσαμε για coolermaster και της κουταρες της την περασμένη εβδομάδα νομίζω. Πολύ δυνατό το Haf. Ένα cosmos iii θέλω να βγάλουν κάποια στιγμή. 1
pol77 Αύγουστος 30, 2024 #12174 Αύγουστος 30, 2024 2 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Φοβερό! Λίγο το τρικολόρε με ξένισε, αλλά άψογο κατά τ'άλλα! Να το χαίρεσαι!! Ωραία περιφερειακά Έχεις απόλυτο δίκιο για το εικαστικά άθλιο τρικολόρε. Το στήσιμο του hardware ολοκληρώθηκε το μεσημάρι της Πέμπτης και την υπόλοιπη μέρα την έφαγα με το software των διάφορων controllers και έβαλα τα χρώματα ανάλογα με το Hardware: Κόκκινο για τη λούπα του επεξεργαστή και πράσινο για τη λούπα της κάρτας γραφικών (σύμφωνα με τα χρώματα των αντίστοιχων κατασκευαστών). Και ένα ακόμα χρώμα, τυχαίο, για τα υπόλοιπα. Προφανώς και θα αλλάξουν τα χρώματα, μόλις αποφασίσω πώς το θέλω εικαστικά, πιθανότατα μέσα στο ΣΚ. Παρεμπιπτόντως, σήμερα έφαγα ένα διωράκι για να βγάλω άκρη στο πώς θα ενεργοποιήσω το core parking του 9950Χ χωρίς να χρειαστεί να επανεγκαταστώσω Windows τα οποία ήρθαν όπως ήταν από το προηγούμενο σύστημα. Ενδιαφέρουσα σπαζοκεφαλιά αλλά δούλεψε στο τέλος. 3
BloodMage Αύγουστος 30, 2024 #12175 Αύγουστος 30, 2024 @pol77 Πολυ μου αρεσει το dual loop! Και γενικα εχεις κανει παρα πολυ ωραια δουλεια! Οι zmt με τα νικελ ρακορ κατσανε τελεια! Οσον αφορα τον φωτισμο εμενα μου αρεσει που καθε λουπα εχει αλλο χρωμα ετσι διαφοροποιειται. Αλλα θα εβαζα λευκο στον γενικο φωτισμο, κουτι ανεμιστηρες ραμ κλπ 1
pol77 Αύγουστος 30, 2024 #12176 Αύγουστος 30, 2024 3 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Αλλα θα εβαζα λευκο στον γενικο φωτισμο, κουτι ανεμιστηρες ραμ κλπ Μου έχει περάσει και αυτό από το μυαλό και είναι στο πρόγραμμα να το δοκιμάσω. 1
TopCLR Αύγουστος 30, 2024 #12177 Αύγουστος 30, 2024 Μια κάπως άσχετη ερώτηση. Το βίντεο του pol77 παραπάνω έχει κάποια ιδιαίτερη απαίτηση σαν αρχείο για να παίξει; Έχω Win 10 pro και δεν παίζει ούτε με Firefox (βγαίνει μήνυμα "Δεν βρέθηκε βίντεο με υποστηριζόμενη μορφή και τύπο ΜΙΜΕ"), ούτε και με τον Edge (βγαίνει παράθυρο βίντεο με γκριζαριζμένα κοντρολ και δεν αποκρίνεται).
pol77 Αύγουστος 30, 2024 #12178 Αύγουστος 30, 2024 (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος TopCLR έγραψε: Μια κάπως άσχετη ερώτηση. Το βίντεο του pol77 παραπάνω έχει κάποια ιδιαίτερη απαίτηση σαν αρχείο για να παίξει; Έχω Win 10 pro και δεν παίζει ούτε με Firefox (βγαίνει μήνυμα "Δεν βρέθηκε βίντεο με υποστηριζόμενη μορφή και τύπο ΜΙΜΕ"), ούτε και με τον Edge (βγαίνει παράθυρο βίντεο με γκριζαριζμένα κοντρολ και δεν αποκρίνεται). Με το κινητό το τράβηξα, χωρίς να προσέξω ιδιαίτερα το φορματ. Κι εμένα μου κάνει αυτό που λες με Maxthon, αλλά παίζει κανονικά με Chrome. 20240830_215447.mp4 Πολύ καλύτερα με το λευκό... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 30, 2024 από pol77 1
BloodMage Οκτώβριος 4, 2024 #12179 Οκτώβριος 4, 2024 (edited) Επιτελους, up and running Αφου ειχα κανει την μεγιστη βλακεια μου και ειχα τρυπισει το ψυγειο ειχε μεινει λιγο εκτος. Μετα εβαλε για πουλημα ο @fatalara ενα ιδιων διαστασεων ναμαστε παλι. Αυτη τη φορα οι noctua απο την πανω μερια για να βγαζουν ματι. Και με ελαφρως καλυτερες θερμοκρασιες απο το xspc πραγμα που δεν περιμενα, και ακομα δεν εχει εξαερωσει πληρως το κυκλωμα. Εχω δωσει σε εναν φιλο να μου τυπωσει και ενα τοπ χατ να κουμπωσω και εκει 2 φανακια. Οχι οτι τα χρειαζεται αλλα ετσι για το γαμωτο. Βεβαια αν δεν μου αρεσει εμφανησιακα θα το ξηλωσω παλι. To tube ειναι το epdm της alphacool και πλεον δεν το αλλαζω με τπτ Α και επειδη εχει ενα εξτρα πορτ το ψυγειο του φαταλαρα στον κωλο βρηκα την ευκαιρια να βαλω ντρέιν πορτ. Βολευει τρελα για συντηρηση Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2024 από BloodMage 9
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Οκτώβριος 30, 2024 Δημοφιλής Δημοσίευση #12180 Οκτώβριος 30, 2024 Νομίζω αυτό είναι το πιο καλοστημένο dailydriver pc που είχα μέχρι τώρα. Kαι το στήσιμο μου πήρε 20 λεπτά. 32dB (0 over noise floor) και ~5°C Δt σε idle. 33dΒ και 23°C Δt σε Cinebench multi με στοκ PL1 65W / PL2 154W 37dB, 45°C Δt σε Cinebench με PL1/PL2 = 153W Αν ένα LianLi του 60αρικου είναι έτσι πώς είναι τα premium κουτιά τους;; Spoiler 18
Recommended Posts