vic Ιανουάριος 27, 2012 #222 Ιανουάριος 27, 2012 Mου έβγαλε ανακοίνωση το Steam ότι θα συμμετέχω στην beta του Steam App. Ήρθε και ένα invite. Άμα το θέλει κάποιος ας στείλει PM. Προφανώς να έχει είτε iPhone είτε Android smartphone, έτσι;
tragikos Ιανουάριος 28, 2012 Author #223 Ιανουάριος 28, 2012 Ναι έλαβα κι εγώ. Θα δω αύριο αν έλαβε και ένας φίλος μου, αλλιώς θα την δώσω και εγώ εδώ
lefteriz Ιανουάριος 28, 2012 #226 Ιανουάριος 28, 2012 Παίδες αν του περισσεύει κανενος invite για το mobile, ας ρίξει ένα pm
SirDiman Ιανουάριος 31, 2012 #228 Ιανουάριος 31, 2012 Παίδες αν του περισσεύει κανενος invite για το mobile, ας ρίξει ένα pm πρεπει να δοκιμασεις να κανεις login απο το κινητο σου και θα σου στειλει η valve προσκληση
lefteriz Ιανουάριος 31, 2012 #229 Ιανουάριος 31, 2012 δοκιμασα και δε με εβαζε ζητουσε invite. βρήκα όμως από εδώ.....
tragikos Ιανουάριος 31, 2012 Author #230 Ιανουάριος 31, 2012 πρεπει να δοκιμασεις να κανεις login απο το κινητο σου και θα σου στειλει η valve προσκληση Νομίζω πριν κάποιες ώρες, έγινε ανοιχτή η beta, οπότε δεν χρειάζονται καν invites. [MENTION=83]lefteriz[/MENTION], τζάμπα η διαδικασία
filthy_dwarf Φεβρουάριος 1, 2012 #231 Φεβρουάριος 1, 2012 Duke Nukem Forever 75% off still not worth it
astrolabos Φεβρουάριος 7, 2012 #232 Φεβρουάριος 7, 2012 Save 33% on The Elder Scrolls V: Skyrim on Steam
Deadly_Sin Φεβρουάριος 11, 2012 #233 Φεβρουάριος 11, 2012 Εγω ειμαι καπως παραδοσιακος σε αυτα, δηλαδη ακομα παω σε ενα καταστημα και αγοραζω το παιχνιδι που θελω αλλά μπηκα στο steam και ενθουσιαστηκα μιας και εχει προσφορες και απ'οτι διαβασα δυνατοτητα ανταλλαγης παιχνιδιων. Να υποθεσω οτι ειναι μια απο αυτες τις περιπτωσεις που λες "μλκια κανω που εχω κολλησει στο παρελθον" ε? Επισης, αν εχω αγορασει ενα παιχνιδι απο καταστημα και το εχει και το steam θα μου το δειχνει σαν αγορασμενο? (εφοσον το εχω στο pc μου)
Spirosssss Φεβρουάριος 11, 2012 #234 Φεβρουάριος 11, 2012 (edited) μολις το κανεις register ναι θα περαστει και στο account σου στο steam. το μονο "προβλημα" που ειχα αναφερει και σε παλιοτερο ποστ εδω ειναι, οτι παρολο που θα μπορουσες να κανεις εγκατασταση απο το dvd, εφοσον το παιχνιδι ειναι κ στο Steam το κατεβαζει απο εκει κ μετα γινεται η εγκατασταση. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 11, 2012 από fantomas
Deadly_Sin Φεβρουάριος 11, 2012 #235 Φεβρουάριος 11, 2012 μολις το κανεις register ναι θα περαστει και στο account σου στο steam. το μονο "προβλημα" που ειχα αναφερει και σε παλιοτερο ποστ εδω ειναι, οτι παρολο που θα μπορουσες να κανεις εγκατασταση απο το dvd, εφοσον το παιχνιδι ειναι κ στο Steam το κατεβαζει απο εκει κ πετα γινεται η εγκατασταση. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση Οντως λιγο κουλο αυτο που ενω εχεις dvd το κανει εγκατασταση απο το steam αλλά οκ, δεν ειναι και κανενα τοσο μεγαλο προβλημα. Θα κανω steam account λοιπον, το αποφασισα! :dance3:
Spirosssss Φεβρουάριος 11, 2012 #236 Φεβρουάριος 11, 2012 και γω παραδοσιακος ειμαι! (μολις παρελαβα απο amazon το crysis warhead ετσι για να το εχω) αλλα το Steam εχει αρκετα καλα + τις προσφορες!!
filthy_dwarf Φεβρουάριος 11, 2012 #237 Φεβρουάριος 11, 2012 Εγω ειμαι καπως παραδοσιακος σε αυτα, δηλαδη ακομα παω σε ενα καταστημα και αγοραζω το παιχνιδι που θελω αλλά μπηκα στο steam και ενθουσιαστηκα μιας και εχει προσφορες και απ'οτι διαβασα δυνατοτητα ανταλλαγης παιχνιδιων. Να υποθεσω οτι ειναι μια απο αυτες τις περιπτωσεις που λες "μλκια κανω που εχω κολλησει στο παρελθον" ε? Επισης, αν εχω αγορασει ενα παιχνιδι απο καταστημα και το εχει και το steam θα μου το δειχνει σαν αγορασμενο? (εφοσον το εχω στο pc μου)είναι συγκεκριμένα games που μπορείς να τα έχεις και retail και steam
Nephiλiμ Φεβρουάριος 12, 2012 #238 Φεβρουάριος 12, 2012 είναι συγκεκριμένα games που μπορείς να τα έχεις και retail και steamdisList of games using Steam authentication - Wikipedia, the free encyclopedia
Tsunami Φεβρουάριος 12, 2012 #240 Φεβρουάριος 12, 2012 Όχι απλά λέει ότι όταν το είχαν χακάρει ΜΑΛΛΟΝ?! έκλεψαν ένα backup με όλα τα καλούδια από πιστωτικές,προσωπικά στοιχεία κλπ. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.
Recommended Posts