Jump to content



Street Fighter x Tekken


Nephiλiμ

Recommended Posts

Τα φανταστικά νέα για τους fans των παιχνιδιών ξύλου συνεχίζονται. Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Street Fighter x Tekken, ένα από τα πιο αναμενόμενα ξυλίκια των τελευταίων χρόνων, θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου 2012 για Xbox 360 και PS3. Το καλύτερο; Το παιχνίδι αναπτύσσεται και για PC! Για την έκδοση του PC αλλά και του Vita, θα μάθουμε περισσότερα στο μέλλον. Η Capcom αποκάλυψε και ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό του Street Fighter x Tekken – τo Gem System. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο σύστημα power-up, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέγετε από δεκάδες «Gems», που τροποποιούν τις ικανότητες και τα στατιστικά των χαρακτήρων. Δείτε πως δουλεύει στα αναλυτικά gameplay βίντεο παρακάτω. Tσεκάρετε επίσης την ειδική έκδοση του παιχνιδιού εδώ, η οποία προς το παρόν βλέπω να έχει επιβεβαιωθεί μόνο για Αμέρικα. Το Street Fighter x Tekken φαίνεται τρελό και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει ένα ακόμα κορυφαίο ξυλίκι. Πάτε για τσίμπημα;

game20.gr

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OUm5gYzZ0-k]Street Fighter X Tekken - Gem System gameplay - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yRtqrKQ1aNQ]Street Fighter X Tekken - Gem System trailer - YouTube[/ame]

Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply

You've got to be freakin' kidding me.... Και SF και Tekken και σε PC επισης.. -jaw dropped-

Το μονο που με απασχολει ειναι οτι θα το φτιαξει η Capcom, θα ειναι balanced καπως σιγουρα.. Αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα εχει τον ευκολο χειρισμο που μας ειχε συνηθισει η NAMCO.. Εξαλλου τα Tekken και SF ητανε παντοτε τα δυο αναποδα.. Στο ενα επαιζες αερα-πατερα ξυλο και combos, το αλλο ηθελε πολυ πιο προσεγμενη και tactical αμυνα και διαχειρισμο των supers.. Ειδωμεν.. Παω να δω τα βιντεακια και επιστρεφω!

EDIT:

As expected, ειναι ενα πιο ψαγμενο SF με χαρακτηρες απο το Tekken μεσα.. Εχουνε κρατησει τα combos και τα signature moves.. Επισης εγινε αυστηρως 2D (Το Tekken 3, ηταν νομιζω 2.5D και απο το 4 και μετα πηγαμε σε 3D) που σημαινει οτι δεν θα μπορεσεις να κανεις dodge με σωστο timing του κατω κουμπιου, και να βγεις πισω απ τον εχθρο σου..

Βαλανε επισης supers για τους χαρακτηρες του Tekken, και πιθανοτατα ισως υπαρξουν και μερικα projectiles, αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο in-character θα ειναι αυτο για τους χαρακτηρες του Tekken.. Βλεποντας το Gameplay ειναι προφανες οτι το παιχνιδι θα εχει πολυ βαθυ learning curve και θα ειναι και σπαστικα δυσκολο..

Ενα ατου του Tekken παλια ηταν οτι δεν ηθελε να εισαι τρελο nerd για να το μαθεις, και επαιζες ανετα με παρεα στο σπιτι.. After all, γι αυτο κιολας νομιζω οτι ηταν δημοφιλεστερο απο το SF..

Τα gems τωρα πηγαινουν προς εποχη Dragonball Budokai, που εβαζες active/passive capsules για να μονταρεις τον χαρακτηρα.. While ειναι μια ευφανταστη ιδεα, πιστευω οτι δεν ταιριαζει στα δεδομενα παιχνιδια, αλλα ουτε και στο παντρεμα τους.. Ειναι ηδη απο την φυση τους γρηγορα, δυσκολα και overpowered, γιατι να υπαρχει ακομη παραπανω edge? Να φερνανε το customisation που απεκτισε το Tekken που ηταν καθαρα οπτικο.. Να πω παει στο διαβολο.. Το ιδιο και για το pandora, σε close encounters θα βγει cheat.. Σε αλλα, απλως a noob's struggle..

Επισης στο theme του Tekken δεν κολαει αυτη η Streetfighterιστικη αισθηση που πηγανε να κολησουν (Capcom δεν ειπα πριν? Μεσα επεσα) κατι ενδιαμεσο θα ηταν πολυ ενδιαφερων, και θα ελκυε και βετερανους αλλα και νουμπαδες.. Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι παιχνιδαρα, και φιλικο γενικα προς τους νεους παιχτες, αλλα θα το δοκιμασω σιγουρα για το γαμωτο.. Love or hate, we shall see..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Πάλι ξύλο τρώει ο Dhalsim??? :hang3::hehe:

Καλά τι μου θυμίσατε τώρα...όταν υπήρχαν "oυφάδικά" και είχε βγει το Street Fighter II ...τι κάψιμοοοο!!! Μετά από τόσα χρόνια ποιος θα φανταζόταν την εξέλιξη του παιχνιδιού!!!!

Πάντως αυτά τα παιχνίδια τα ευχαριστιέσαι μόνο με μοχλό...arcade style!!:T:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Μπορεί το πρώτο μεγάλο ξυλίκι της χρονιάς, SoulCalibur 5, μόλις να κυκλοφόρησε, αλλά το επόμενο είναι ήδη προ των πυλών και φαίνεται ακόμα πιο τρελό! Αναφέρομαι βέβαια στο Street Fighter X Tekken, το οποίο είναι έτοιμο και βαδίζει ολοταχώς προς την κυκλοφορία του στις 9 Mαρτίου. Παρόλα αυτά, το πλήρες ρόστερ του παιχνιδιού δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό. Ανεπίσημα όμως, γνωρίζουμε ότι περιλαμβάνει και τους M. Bison, Xiaoyu, Akuma, Jin και Ogre, τους οποίους η Capcom αναμένεται να αποκαλύψει σύντομα. Δείτε παρακάτω τον υπερπρωταθλητή των fighting Daigo Umehara να παίζει Street Fighter X Tekken και… ετοιμαστείτε για ξύλο!

[ame]

[/ame]

Πηγή: Έτοιμο (για ξύλο) το Street Fighter X Tekken | Game 2.0

Link to comment
Share on other sites

Θα εχει κ χοντρο 40αρη megaman καθως και pac man πανω σε mecha

Ποση ιαπωνικη καϊλα αυτη η capcom πια?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4FwecG0-e0Y]Street Fighter X Tekken - Pacman vs Mega Man Trailer - YouTube[/ame]

κριμα που ειναι μονο για ps

Link to comment
Share on other sites

το περιμενω πως και πως, με το tekken εχω ριξει αρκετο καψιμο (και με το sf σε μικροτερη ηλικια). Ειχα διαβασει πριν αρκετο καιρο οτι θα εβγαινε μια εκδοση που ειναι tekken x streetfighter και μια streetfighter x tekken, οι διαφορες τους θα ηταν οτι η μια εκδοση θα ηταν σε στυλ street fighter και η αλλη εκδοση θα ηταν σε στυλ tekken, ισχυει?

Link to comment
Share on other sites

το περιμενω πως και πως, με το tekken εχω ριξει αρκετο καψιμο (και με το sf σε μικροτερη ηλικια). Ειχα διαβασει πριν αρκετο καιρο οτι θα εβγαινε μια εκδοση που ειναι tekken x streetfighter και μια streetfighter x tekken, οι διαφορες τους θα ηταν οτι η μια εκδοση θα ηταν σε στυλ street fighter και η αλλη εκδοση θα ηταν σε στυλ tekken, ισχυει?

To αυτό έχω διαβάσει και εγώ οπότε time will tell.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.