Jump to content

DJD

Recommended Posts

Μισητό κατάστημα που κάποτε σε εκτιμούσα αλλά με απογοήτευσες πλήρως, here's how business is done. 11/8 στέλνω το σκληρό για Αγγλία, στο amazon.co.uk, τον παρέλαβαν σήμερα και λίγο μετά μου έδωσαν full refund. Αυτή είναι εξυπηρέτηση. Ένας πρώην and never again πελάτης σου. Μισητά.

Καλά Sorry ένα μήνα και βάλε κάνανε να παραλάβουν; :boxed:

Ή εννοείς 11/9?

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Είναι λαμογια αυτό που θες να κάνεις .Είναι σαν να σε προσλαμβάνουν σε μια δουλειά για 3 χρόνια και να σε απολύουν στα 2.5 επειδή βρήκαν άλλο κορόιδο με λιγότερα λεφτά.

Μάλλον το παράδειγμά σου είναι ανάποδο. Ο υπάλληλος θέλει να παραιτηθεί και ο εργοδότης του του λέει "Σκάσε τόσα για να σε αφήσω".

^^ Αν το δεις απο την πλευρα το εκμισθωτη και οχι του μισθωτη ειναι ετσι οπως ειπα.

Απλα το βλεπουπε απο διαφορετικη οπτικη γωνια.

Video στο youtube... :p

Πέρα από την πλάκα μόλις το έγραψα μετά από λίγο έστρωσε.

Παίζει να είχε κλατάρει με όλους αυτούς που streamαραν αγώνες :hehe:

Για να γυρίσουμε στα των ενοικίων, χθες πέρασε η ιδιοκτήτρια σχεδόν ολόκληρης της οικοδομής που μένω (είμαστε άλλοι 4 ιδιοκτήτες με σύνολο 12 διαμερισμάτων, δικά της τα άλλα 8) και θα βάλει δωρεάν σε όλους τους ενοικιαστές air condition για να γλιτώσουν το πετρέλαιο του χειμώνα.

Με τις αυξησεις της ΔΕΗ δεν ξερω ποσο διαφορα θα εχει (και αν εχει...)

Πέρυσι το Νοέμβριο πλήρωσα κοινόχρηστα 140€ από τα οποία τα 105 περίπου ήταν θέρμανση (πετρέλαιο) για ένα σπίτι 60 τετραγωνικών.

Επειδή μου γύρισε το μυαλό, έκλεισα τελείως τον θερμοστάτη και άναψα το air condition για τον υπόλοιπο χειμώνα.

Μετά την εκκαθάριση της ΔΕΗ του Απριλίου σύγκρινα τι είχα πληρώσει το 2011 και αντίστοιχα το 2012.

Η διαφορά (συμπεριλαμβανομένων των αυξήσεων της ΔΕΗ από τον Ιανουάριο του '11 μέχρι τον Απρίλιο του '12) ήταν 110€... για 4 ΜΗΝΕΣ. Και το καλύτερο, ΣΚΑΣΑΜΕ από τη ζέστη.

Και να φανταστείς πως λόγω του ότι στο σπίτι δουλεύουν μόνιμα 2 υπολογιστές, ανέβηκα στην ΔΕΗ κλίμακα με πάνω από 2000KWh. Αν δεν είχα τους υπολογιστές θα ήμουν ακόμα πιο χαμηλά, αφού η χρέωση για κάθε KWh κάτω από τις 2000 είναι μικρότερη.

Προσωπικά, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κάψω ξανά πετρέλαιο ειδικά τώρα που θα πάει στο 1.4€ το λίτρο.

Όλα τα παραπάνω αφορούν τις περσινές τιμές, στα 0,89€ το λίτρο, αν θυμάμαι καλά.

Υ.Γ. Για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις και την πατήσει κανένας, το Air condition του σπιτιού είναι Inverter, ενεργειακής κλάσης Α+.

Με σόμπες πελλετ μας βλέπω σε λίγο, φτιάχνουν και ατμόσφαιρα :p

Εγώ την έχω πει την λύση από το 2011.

Αλείφεσαι με θερμαντική αλοιφή και κυκλοφορείς με το εσώρουχο σπίτι.:p

Εγώ την έχω πει την λύση από το 2011.

Αλείφεσαι με θερμαντική αλοιφή και κυκλοφορείς με το εσώρουχο σπίτι.:p

έχει μείνει λίγη arctic ceramique,λες;:p

με το νέο μου Mouse Pad Sphex Gamer Razer , λίωσιμο στο LOL ...

άντε και με ένα καλό ποντίκι ... πωω 4 πήγε !!! :crazy_pilot:

έχει μείνει λίγη arctic ceramique,λες;:p

Αυτή είναι θερμαγώγιμη. Με αυτή αλείφεις τον λαιμό αν θέλεις να κρυώσεις και να κάτσεις σπίτι με δικαιολογημένες απουσίες/αναρρωτική άδεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.