Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο, ιδιαίτερα λεπτό πληκτρολόγιο από την Cherry

    Η Cherry ανακοίνωσε το νέο της πληκτρολόγιο KC 6000 SLIM, το οποίο όπως υποδηλώνει και το όνομά του είναι ένα ιδιαίτερα λεπτό πληκτρολόγιο. Ιδιαίτερα κομψό και σχεδιασμένο να αντέχει στον χρόνο, χρησιμοποιεί διακόπτες SX, οι οποίοι προσφέρουν κορυφαία αίσθηση πληκτρολόγησης με βάση την Cherry.

     

    Το νέο KC 6000 SLIM υιοθετεί διακόπτες SX της Cherry με μηχανισμό τύπου ψαλιδιού (scissor style), αντί για τους συνήθεις MX διακόπτες που έχουμε δει σε μηχανικά πληκτρολόγια, με την Cherry να υπόσχεται άριστα και υψηλής ακρίβειας πατήματα πλήκτρων. Ο σχεδιασμός του πληκτρολογίου είναι ιδιαίτερα λιτός, με το πληκτρολόγιο και τα πλήκτρα να είναι απόλυτα επίπεδα, αλλά και κομψός ταυτόχρονα, ενώ η ενσωμάτωση μεταλλικής πλάκας και το χάραγμα των πλήκτρων με laser δείχνει ότι το πληκτρολόγιο έχει κατασκευαστεί και με στόχο την υψηλή αντοχή στον χρόνο. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου η ύπαρξη έξι επιπλέον πλήκτρων και η ύπαρξη LED ένδειξης για τα CAPS LOCK, NUM και SCROLL LOCK. Η σύνδεση του πληκτρολογίου γίνεται μέσω USB.

     

    Το νέο Cherry KC 6000 SLIM θα είναι διαθέσιμο εντός του μήνα σε ασημί και μαύρο χρώμα στην τιμή των 40€.

     

    Cherry KC 6000 SLIM silver 1.jpg

     

    Cherry KC 6000 SLIM black 1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.