xriantw Μάρτιος 31, 2018 #7322 Μάρτιος 31, 2018 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, υπαρχει καμια λιστα με ολα τα fps multiplayer παιχνιδια?. Ψαχνω καποιο παιχνιδι σαν τα Bf2142-BC2-BF3-BF4. Αλλα οχι WW2 ή λειζερ οπλα και εξωγηινους. Παιζω μονο BF4 απο την πρωτη μερα και ψαχνω αν υπαρχει παιχνιδι που να μου αρεσει πιο πολυ. Στο Bf4 δεν μου αρεσει οτι: α) δεν υπαρχει ισορροπια στις κλασεις ,οι assault θεριζουν , β) οτι μπορουμε να τρεχουμε-πηδαμε και ακαριαια εχουμε χαμηλο spread, γ) λοιπουν οι αυτοματες καραμπινες, δ) το quick scope στους sniper δεν χρειαζεται(too arcade), ε) τα pick-up weapons θα επρεπε να τα ειχαν οι squad leaders, ζ) λειπει >50%body armor κ.α. Υπαρχει τετοιο παιχνιδι?
nikdev Μάρτιος 31, 2018 #7323 Μάρτιος 31, 2018 Jack Keane 2 και προσπαθώ το gears of war 4 αλλά δεν. Ποιο είναι το τελευταίο patch ?
Proteas Μάρτιος 31, 2018 #7324 Μάρτιος 31, 2018 @xriantw Σαν τα BF δεν θα βρεις παιχνιδια δεν ξερω αν εχεις παιξει το Ηardline ετσι για αλλαγη η για διαλειμμα απο το 4. Αν μπορεις να παιξεις με μικροτερους αριθμους παικτων προτεινω America's Army: Proving Grounds, Dirty Bomb, Ironsight 1
GFFermari Μάρτιος 31, 2018 #7325 Μάρτιος 31, 2018 3 hours ago, xriantw said: Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, υπαρχει καμια λιστα με ολα τα fps multiplayer παιχνιδια?. Ψαχνω καποιο παιχνιδι σαν τα Bf2142-BC2-BF3-BF4. Αλλα οχι WW2 ή λειζερ οπλα και εξωγηινους. Παιζω μονο BF4 απο την πρωτη μερα και ψαχνω αν υπαρχει παιχνιδι που να μου αρεσει πιο πολυ. Στο Bf4 δεν μου αρεσει οτι: α) δεν υπαρχει ισορροπια στις κλασεις ,οι assault θεριζουν , β) οτι μπορουμε να τρεχουμε-πηδαμε και ακαριαια εχουμε χαμηλο spread, γ) λοιπουν οι αυτοματες καραμπινες, δ) το quick scope στους sniper δεν χρειαζεται(too arcade), ε) τα pick-up weapons θα επρεπε να τα ειχαν οι squad leaders, ζ) λειπει >50%body armor κ.α. Υπαρχει τετοιο παιχνιδι? Δοκίμασες BF1??
hurin Απρίλιος 1, 2018 #7326 Απρίλιος 1, 2018 Τέλος το Hard West. Δεν με κέρδισε αν και φανατικός του XCOM. Κάτι η κατακερματιμένη ιστορία, οι χαρακτήρες που έρχονταν και έφευγαν, τα χωρίς φαντασία όπλα, δεν με τράβηξε.
Ripper18 Απρίλιος 1, 2018 #7327 Απρίλιος 1, 2018 Σαν fan των FF λεω να αρχισω το FINAL FANTASY XV.Το εχει αρχισει κανενας;
acct Απρίλιος 12, 2018 #7330 Απρίλιος 12, 2018 21 minutes ago, edward said: Just Cause 3 Ως παθών: Backup τα σωσμένα, ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Μετά από crash, κακό κλείσιμο, διακοπή ρεύματος, ... χάνεις όλο το παιχνίδι σου. 1
tommybertsen Απρίλιος 12, 2018 #7331 Απρίλιος 12, 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος acct έγραψε: Ως παθών: Backup τα σωσμένα, ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Μετά από crash, κακό κλείσιμο, διακοπή ρεύματος, ... χάνεις όλο το παιχνίδι σου. αυτό έπαθα κι εγώ και δεν το ξαναξεκίνησα
edward Απρίλιος 12, 2018 #7332 Απρίλιος 12, 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος acct έγραψε: Ως παθών: Backup τα σωσμένα, ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Μετά από crash, κακό κλείσιμο, διακοπή ρεύματος, ... χάνεις όλο το παιχνίδι σου. Φχαριστώ φίλος,έχω 3 ώρες gameplay.
kuza Απρίλιος 16, 2018 #7333 Απρίλιος 16, 2018 τελειωσε και το dying light απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.Ξερεις κανεις αλλο παρομοιο και τοσο καλο? 1
devaggos Απρίλιος 16, 2018 #7334 Απρίλιος 16, 2018 7 hours ago, kuza said: τελειωσε και το dying light απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.Ξερεις κανεις αλλο παρομοιο και τοσο καλο? Πόσο δίκιο έχεις και πόσο πολύ συμφωνώ! Το θεωρώ πραγματικά μοναδικό game σαν εμπειρία! Πολύ καλό story, πολύ καλό gameplay και συνδυάζει και 4 άτομα coop. Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και ψάχνω και εγώ τέτοιου είδους games (ειδικότερα με ενδιαφέρει το coop story/campaign). Ένα που έχω βρει αλλά δεν έχω παίξει ακόμα είναι το Homefront: The Revolution. 1
kuza Απρίλιος 17, 2018 #7335 Απρίλιος 17, 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος devaggos έγραψε: Πόσο δίκιο έχεις και πόσο πολύ συμφωνώ! Το θεωρώ πραγματικά μοναδικό game σαν εμπειρία! Πολύ καλό story, πολύ καλό gameplay και συνδυάζει και 4 άτομα coop. Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και ψάχνω και εγώ τέτοιου είδους games (ειδικότερα με ενδιαφέρει το coop story/campaign). Ένα που έχω βρει αλλά δεν έχω παίξει ακόμα είναι το Homefront: The Revolution. με το the following τι παιζει?το εχεις παιξει?
hurin Απρίλιος 17, 2018 #7336 Απρίλιος 17, 2018 Τέλος το Deponia Doomsday. Μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Λιγότερο χιούμορ, ακαταλαβίστικο σενάριο, QTE, χρονικά puzzle και πολλές επαναλήψεις. Ίσως έπρεπε να σταματήσουν στην τριλογία. 1
devaggos Απρίλιος 17, 2018 #7337 Απρίλιος 17, 2018 2 hours ago, kuza said: με το the following τι παιζει?το εχεις παιξει? Ναι ρε! Τέλειο είναι πάρτο! Ωραίος χάρτης, ωραία quests και το πιο σημαντικό, πατάς ζομπια με το αμάξι 1
hurin Μάϊος 4, 2018 #7338 Μάϊος 4, 2018 Τέλος το Resident Evil 7 Biohazard. Παιχνιδάρα. Τρόμος, αηδία, ανατριχίλα. 10 ώρες τρόμου, είχε τα πάντα. Έκανα τακτικά διαλείματα για να ηρεμίσω. Ωραίο σενάριο (δεν έχω επαφή με τη σειρά για να κρίνω πόσο πιστό είναι), σωστά save points, θα ήθελα όμως περισσότερο lore σχετικά με τους χαρακτήρες. Αξίζει με τα χίλια!
KTM Μάϊος 5, 2018 #7340 Μάϊος 5, 2018 Τελειωσα Sniper Elite 4 και τωρα παιζω STYX Shards of Darkness, απολαυστικό.
Recommended Posts