Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Μου φάνηκε πολύ χτυπητό το "...ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo". Πολύ εστίαση στο τζάμπο. Ούτε καν το όνομα δεν λέει στον τίτλο. Τέλοσπαντων...απλά είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πούνε στα σοβαρά "  Να μποϋκοτάρουμε τα τζάμπο επειδή ο γιος του ήταν φονιάς"

Link to comment
Share on other sites

πριν 14 λεπτά, το μέλος l2phile έγραψε:

απλά είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πούνε στα σοβαρά "  Να μποϋκοτάρουμε τα τζάμπο επειδή ο γιος του ήταν φονιάς"

Είναι γνωστό ότι πλέον σαν λαός δε φημιζόμαστε για την οξυδέρκειά μας

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η Vodafone αυξάνει μονομερώς τις χρεώσεις (αλλά δεν είναι η μόνη)

Παράθεση

Η μονομερής αύξηση στην οποία προχωράει η Vodafone από τον ερχόμενο Μάρτιο είναι μάλλον η πρώτη για το 2017. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες από την Cosmote και τη Wind στο τέλος του περασμένου έτους. Όπως επίσης και τον περασμένο Αύγουστο, όταν και οι τρεις μεγάλες εταιρείες, που κατέχουν μαζί το 99,8% μιας ολόκληρης αγοράς που μετρά 15,4 εκατ. αριθμούς τηλεφωνικών συνδέσεων, προχώρησαν σε ταυτόχρονη αύξηση των τιμών τους.
 
Παρόμοια εικόνα συναντά κανείς και τα προηγούμενα έτη. Με τις τρεις εταιρείες, πότε να αυξάνουν τις τιμές τους όλες μαζί, πότε δύο-δύο και πότε ξεχωριστά. Πάντα μονομερώς, και πάντα με μια παραλλαγή του όρου που αναγνωρίζει στον καταναλωτή το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση, με τους περιορισμούς, ωστόσο, να βαίνουν αυξανόμενοι.

 

Link to comment
Share on other sites

είπα πως θα απείχα απο τον σχολιασμό, αλλά μερικά πράγματα δε σε αφηνουν να αγιάσεις.....

 

http://www.enikos.gr/politics/502155/manios-to-dystychima-emperiechei-to-taxiko-stoicheio-video

 

η μαστούρμπα ''goes cloud''.....

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, wesker said:

 

Είναι θέμα νοοτροπίας, και όχι των ελλήνων ως οντότητες, αλλά του κράτους.

Σε τέτοιους δρόμους στο UK υπάρχουν κάμερες οι οποίες είναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ και στο δρόμο έχει σημάδια να βλέπεις ΠΟΥ θα σε φωτογραφήσει.

Στο ενδιάμεσο, πλην οδηγών φεράρι, δεν μπορέις να αναπτύξεις ιδιαίτερα μεγάλες ταχύτητες.

Ακόμη κι οι πακιστανο-ταξιτζήδες που σε καμία περίπτωση δεν είναι σε καλύτερο επίπεδο από το μέσο έλληνα οδηγό, συμμορφώνονται και οδηγούν στρωτά.

Έχω μπει σε διάφορα ταξί στο UK με διάφορους άμπαλους οδηγούς που ούτε καν καταλαβαίνουν που πάνε. Το μόνο που τους σώζει είναι ότι σούρνονται.

 

Απ'την άλλη λόγο αυξημένης αμπαλοσύνης είναι ιδιαίτερα πιθανό να εμπλακείς σε μικροατυχήματα. Ο λόγος που έχουν τόσο μειωμένους δείκτες σε σχέση με την Ελλάδα είναι το ότι δεν έχουν μηχανάκια. Αυτό δεν το λέει κανένας Ιαβέρης που εκθειάζει τους ξένους οδηγούς λες και οι πακιστανο-ταρίφες είναι σουμάχερ. 

 

Όσον αφορά την κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, η λύση είναι κάμερες μέσου όρου ταχύτητας. Στον M1 υπάρχουν παντού κάμερες οι οποίες σου βγάζουν το μέσο όρο ταχύτητας που κυκλοφορείς. Αν περνάς το όριο, πληρώνεις. Επίσης παρ'όλο που δεν σου παίρνουν εύκολα το δίπλωμα, το σύστημα σε αναγκάζει σε αργά αυτοκίνητα λόγω της αυξημένης ασφάλειας, αν δε καταγραφεί κάποια παράβαση τα ασφάλιστρά σου θα ακριβύνουν τόσο που θα σε τζούζει για μια 5ετία αρκετά.

 

Σαν ασφάλεια οδήγησης πάντως στην Ελλάδα αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής κι ας λένε οι στατιστικές κι ο Ιαβέρης ότι θέλουνε. Η τεράστια διαφορά είναι στην κίνηση που έχουν στο Εθνικό οδικό δίκτυο, οδηγούν χωρίς αποστάσεις ασφαλείας και οι καραμπόλες είναι χιλιομέτρων.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 13 ώρες, το μέλος sotiris έγραψε:

Σαν ασφάλεια οδήγησης πάντως στην Ελλάδα αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής

δεν είναι φυσιολογικό. Μέσα στην Αθήνα, οκ, ούτε εγώ φοβάμαι ότι θα σκοτωθώ. Αλλά μία φορά οδήγησα στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, και αποφάσισα ότι μέχρι να φτιάξει ο δρόμος, είτε θα πληρώνω κάτι παραπάνω, και θα πηγαίνω Κεφαλονιά με αρεοπλάνο, είτε, εφόσον δε βρίσκω φθηνά αεροπορικά, ΚΤΕΛ, και θα κοιμάμαι, να μην βλέπω τι γίνεται.

 

Κατά τα άλλα:

 

και σας γράφω όλους (εκεί που σκεφτήκατε πρώτα). Αλλά και να τον πιάσουν, το πολύ πολύ να δηλώσει ότι κυνηγούσε τον μπροστά που πήγαινε επικίνδυνα, και να του δώκουν καμιά ακόμα πλακέτα από την ελ.αςς για την προσφορά του...

Link to comment
Share on other sites

http://fortune.com/2017/03/05/lithium-ion-battery-goodenough/

 

Ελπίζω αυτό να γίνει γρηγορότερα από τις μπαταρίες γραφενίου με 1000000χ μεγαλύτερη χωρητικότητα και φόρτιση σε 1 πικοσεκοντ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 6/3/2017 at 7:46 ΠΜ, το μέλος jax7480 έγραψε:

Σε πόσο fast forward είναι το βίντεο δεν μας είπε.  

άστο το ff. 1,25 με 1,5χ πρέπει να είναι. το σημαντικότερο είναι οι επικίνδυνοι ελιγμοί σε έναν δρόμο με μπόλικη κίνηση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.