karmen1983 Νοέμβριος 25, 2020 #11241 Νοέμβριος 25, 2020 Οργιο φημών ότι πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα! | ΣΠΟΡ | iefimerida.gr WWW.IEFIMERIDA.GR Πληροφορίες από την Αργεντινή αλλά και δημοσιεύματα από την χώρα, αναφέρουν ότι πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα! |... 2 1 3
UltraB Νοέμβριος 25, 2020 #11242 Νοέμβριος 25, 2020 Παράθεση «Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα υπέστη καρδιακή αναπνοή την Τετάρτη το πρωί στο σπίτι του στη γειτονιά του Σαν Αντρέ, στην πόλη Τίγρε» αναφέρει η Ole.
sotiris Νοέμβριος 25, 2020 #11243 Νοέμβριος 25, 2020 Είναι στο bbc, άργησε λίγο στον αγγλόφωνο κόσμο αλλά είναι γεγονός Diego Maradona: Argentina legend dies aged 60 - BBC Sport WWW.BBC.COM Argentina legend Diego Maradona, one of the greatest footballers of all time, dies at the age of 60. 1 2
Snips Νοέμβριος 25, 2020 #11244 Νοέμβριος 25, 2020 (edited) On 24/11/2020 at 6:21 ΜΜ, το μέλος colt3003 έγραψε: Όταν η ελευθερία και το εμπόριο, περιορίζονται και ελέγχονται απο το νόμο, τότε ο νομοθέτης θα είναι ο πρώτος που θα εξαγοραστεί. Ο νόμος για αυτό δεν γράφεται όμως; Για να μην είναι κάποιος ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και αν το κάνει να ελέγχεται για αυτό; Δεν κατάλαβα το πνεύμα σας, που λέει και ο Βασίλης... ==========. Μαραντόνα. Πάει κι αυτός. Άιντε, σε λίγο θα ρθει και η σειρά μας. Γεράσαμε κυρ Στέφανε. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2020 από Snips 2
colt3003 Νοέμβριος 25, 2020 #11246 Νοέμβριος 25, 2020 32 minutes ago, Snips said: Ο νόμος για αυτό δεν γράφεται όμως; Για να μην είναι κάποιος ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και αν το κάνει να ελέγχεται για αυτό; Ναι. Ο νόμος για αυτό που λές γράφεται. Εφαρμόζεται όμως για αυτό που λές ? Φιλοσοφικό ερώτημα, και δεν θα επεκταθώ, όχι γιατί σνομπάρω, αλλά γιατί είναι κουβέντα πολλών ωρών. Η εντελώς δική μου αντίληψη στο παραπάνω ερώτημα πάντως, έχει αρχίσει να διαβρώνει την -μέχρι τώρα- πίστη μου στο νόμο. Ο Αρκάς στο προφίλ μου, είναι αρκούντως επεξηγηματικός.
salde Νοέμβριος 25, 2020 #11247 Νοέμβριος 25, 2020 1 hour ago, Snips said: Μαραντόνα. Πάει κι αυτός. Άιντε, σε λίγο θα ρθει και η σειρά μας. Γεράσαμε αν και σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο, δε νομίζω εσύ να γέρασες. Τι πληκτρολόγιο έχεις/σου αρέσει;
tommybertsen Νοέμβριος 25, 2020 #11248 Νοέμβριος 25, 2020 πριν 24 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: αν και σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο, δε νομίζω εσύ να γέρασες. Τι πληκτρολόγιο έχεις/σου αρέσει; To NG OmniKey 101 , γιατί; 1 1
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 25, 2020 #11249 Νοέμβριος 25, 2020 Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου Παράθεση Φέτος θα δείτε τις ταινίες μας διαδικτυακά, δωρεάν, στην πλατφόρμα cinesquare. Kάντε εγγραφή στη σελίδα του φεστιβάλ στο Cinesquare, εντοπίστε την σελίδα της ταινίας που θέλετε, και πατήστε το Play. 3
salde Νοέμβριος 25, 2020 #11250 Νοέμβριος 25, 2020 16 minutes ago, tommybertsen said: NG OmniKey 101 να μου βάζεις φωτογραφία άλλη φορά να μην κουράζομαι να ψάχνω. Περίμενε να μου απαντήσει ο Σνιπς το δικό του και θα σου πω γιατί. Αυτό που μπορώ σε σένα να απαντήσω από τώρα, ε΄ναι ότι έχω πέσει 100% μέσα: 1. είσαι οπαδός (αυτό αποδε΄χθηκε σε προηγούμενο ποστ, δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο) 2. ήσουν ένα άκακο, γλυκό αρνί. Πέρασες ποτάμι, μεταμορφώθηκες σε περιστέρι. Κρατώντας το σωμα αρνιού. Ένα γιγάντιο περιστέρι. Αν είχα αυτοκίνητο κάτω απ' τα Τέμπη έως Χουργκάντα, θα είχα αγοράσει ήδη στεγασμένο, κλειστό γκαράζ. Το χειρότερο από όλα: δεν μπορώ να σου πω κουβέντα γιατί γλύτωσες τα λεωφορεία. Άθλος με σωστό τάιμιγκ. Χαλάλι η δυτική όχθη. 1
tommybertsen Νοέμβριος 25, 2020 #11251 Νοέμβριος 25, 2020 Μόλις τώρα, το μέλος salde έγραψε: να μου βάζεις φωτογραφία άλλη φορά να μην κουράζομαι να ψάχνω. Περίμενε να μου απαντήσει ο Σνιπς το δικό του και θα σου πω γιατί. Αυτό που μπορώ σε σένα να απαντήσω από τώρα, ε΄ναι ότι έχω πέσει 100% μέσα: 1. είσαι οπαδός (αυτό αποδε΄χθηκε σε προηγούμενο ποστ, δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο) 2. ήσουν ένα άκακο, γλυκό αρνί. Πέρασες ποτάμι, μεταμορφώθηκες σε περιστέρι. Κρατώντας το σωμα αρνιού. Ένα γιγάντιο περιστέρι. Αν είχα αυτοκίνητο κάτω απ' τα Τέμπη έως Χουργκάντα, θα είχα αγοράσει ήδη στεγασμένο, κλειστό γκαράζ. Το χειρότερο από όλα: δεν μπορώ να σου πω κουβέντα γιατί γλύτωσες τα λεωφορεία. Άθλος με σωστό τάιμιγκ. Χαλάλι η δυτική όχθη. Spoiler 1
l2phile Νοέμβριος 27, 2020 #11252 Νοέμβριος 27, 2020 Kilian Jornet Vs Γιάννης Κούρος - Δες Live τη δοκιμασία - Running Magazine RUNNINGMAGAZINE.GR Ο Kilian Hornet ξεκινάει τη σημερινή του προσπάθεια να τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα που μπορεί σε ένα 24ωρο με στόχο να ξεπεράσει το “αξεπέραστο ρεκόρ” του Γιάννη Κούρου με 303 km... 5
DEADLAZARUS Νοέμβριος 28, 2020 #11253 Νοέμβριος 28, 2020 Η ΔΕΗ μπαίνει στις τηλεπικοινωνίες | LiberalGr WWW.LIBERAL.GR Οπτική ίνα από τη ΔΕΗ. Όνειρο ζω... Ο Φωτόπουλος θα είναι τσέο ή όχι; Ήρεμα ρωτάω. 2
p55 Νοέμβριος 28, 2020 #11254 Νοέμβριος 28, 2020 Η ΔΕΗ δεν είχε ασχοληθεί ξανά με τηλεπικοινωνίες με την Tellas? Και μετά από 5-6 χρόνια πούλησε της μετοχές της με 50% έκπτωση ? 3
salde Νοέμβριος 28, 2020 #11255 Νοέμβριος 28, 2020 51 minutes ago, p55 said: Η ΔΕΗ δεν είχε ασχοληθεί ξανά με τηλεπικοινωνίες με την Tellas? φυσικά. Επειδή είχε στύλους, καλώδια, προσωπικό να απλώσει καλώδιο. Ήταν η προσπάθεια τμήματος της ΔΕΗ να μείνει κρατική, προσπαθώντας να λειτουργήσει με επιχειρηματικά κριτήρια. (εννοείται ότι θα το γείωναν στη συνέχεια αλλά ως ιδέα δεν ήταν άθλια). Προσπαθω να θυμηθώ κιόλας, νομίζω αρχικά ήθελαν να πάνε σε οπτική κατευθείαν. Εξέλιξη της Tellas, η Wind πλέον. Τους γείωσαν οι οτετζήδες. Αν θέλετε σταυροφορίες ενωθείτε μαζί μου (κανονικά θα έπρεπε δίπλα μου να στέκεται κι ο Ούλτρας αλλά είναι προδότης) να βρίζουμε τον ΟΤΕ. 1
DEADLAZARUS Νοέμβριος 29, 2020 #11256 Νοέμβριος 29, 2020 Πειρατεία στη Νιγηρία: Καλά στην υγεία τους είναι οι Έλληνες ναυτικοί WWW.CAPITAL.GR Σε εξέλιξη επαφές με τους πειρατές για να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση των τριών απαχθέντων ναυτικών. 1
karmen1983 Νοέμβριος 29, 2020 #11257 Νοέμβριος 29, 2020 Ε οχι δε το πιστεύω Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης -Είχε στην κατοχή του 2 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα εννιάρι πιστόλι | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr WWW.IEFIMERIDA.GR Στη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη προχώρησε το βράδυ της Κυριακής η Ελληνική Αστυνομία. | ΕΛΛΑΔΑ |... 2 2 2
DEADLAZARUS Νοέμβριος 30, 2020 #11259 Νοέμβριος 30, 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ε οχι δε το πιστεύω Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης -Είχε στην κατοχή του 2 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα εννιάρι πιστόλι | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr WWW.IEFIMERIDA.GR Στη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη προχώρησε το βράδυ της Κυριακής η Ελληνική... Μια μυτιά σου μόνο φτάνει... 3 3
sotiris Νοέμβριος 30, 2020 #11260 Νοέμβριος 30, 2020 Μην κράζετε τον άρχοντα. Άνθρωπος είναι, έχει κι αυτός τα πάθη του! 1
Recommended Posts