Jump to content

Recommended Posts

Σκάσανε μύτη τα πρώτα ακριτικά ΕΛΤΑ που έκλεισαν, είναι στο Χαϊδάρι :p

Όντως δεν έχει πολύ κόσμο εκεί, μπορούν να εξυπηρετηθούν Αιγάλεω :p 

• Haha 1
15 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Σκάσανε μύτη τα πρώτα ακριτικά ΕΛΤΑ που έκλεισαν, είναι στο Χαϊδάρι :p

Όντως δεν έχει πολύ κόσμο εκεί, μπορούν να εξυπηρετηθούν Αιγάλεω :p 

Πιο αστείο ακόμα, για να κάνω quote τον εαυτό μου,

είναι τα σχόλια στα google reviews.

Τα μισά είναι τύπου κλείστε τα, αφού έχει μόνο έναν υπάλληλο, μέχρι το 2012 που υπήρχε κι άλλο κατάστημα όλα πήγαιναν καλά, μετά τέλος, κλπ.

Ε η κυβέρνηση άκουσε τις κριτικές! Τά κλεισαν!!

SHARE.GOOGLE

• Haha 1
7 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
WWW.NEWS247.GR

Κανένας σκύλος δεν δαγκώνει άνθρωπο “άνευ λόγου” και “σε ανύποπτο χρόνο”. Ο εκπαιδευτής...

Εμένα με δάγκωσε ένα θηρίο στο χωριό βράδυ, κινούμενος με την μηχανή απ'το πουθενά. Δεν γνωριζόμασταν

• Like 1

Germany to lift hourly minimum wage to 14.60 euros from 2027

BERLIN, Oct 29 (Reuters) - The hourly minimum wage for workers in Germany, Europe's biggest economy, will rise in two stages to 14.60 euros ($17) by 2027 from 12.82 euros, the cabinet agreed on Wednesday.

The change, which will initially include a rise to 13.90 euros at the beginning of 2026, is in line with proposals put forward in June by a government-appointed commission comprising employers and trade union representatives.

Workers in up to 6.6 million jobs could benefit from the increase, the Federal Statistics Office estimated.

Είναι λίγων ημερών, αλλά μου είχε ξεφύγει. Εμείς λιτότητα, εκείνοι αύξηση 14% στο κατώτατο ωρομίσθιο εντός διετίας. 😉

• Like 1