koshal Νοέμβριος 28, 2014 #122 Νοέμβριος 28, 2014 Pizza hut χθες βράδυ μετά από 2 χρόνια.Ακόμα χειρότερα!!!!Όσο πάει και γίνεται και πιο χάλια. Είπα να δώσω ευκαιρία αλλά τζίφος. Η επόμενη μόνο κατόπιν καλής κριτικής από συγγενή πρώτου βαθμού και ζήτημα είναι... Έχει ακουστά κανείς το rock and balls στην πλατεία Αγίας Ειρήνης???
greekfragma Νοέμβριος 28, 2014 #123 Νοέμβριος 28, 2014 Rock and balls ψήφος εδώ. Φοβερός εσπρέσο και τα μπεργκεράκια είναι άπαιχτα. 2
koshal Νοέμβριος 30, 2014 #125 Νοέμβριος 30, 2014 Rock and balls feedback Ιδιαίτερη διακόσμηση (industrial style) με αρκετή άνεση χώρου.Φαγητό πολύ καλό που είπε κ ο @greekfragma,Το μόνο που με χάλασε, ήταν ότι και στα burger δεν υπήρχε μπιφτέκι αλλά κεφτεδάκια με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο στο φάγωμα.Γεύση όμως πολύ καλή, ευκολοχώνευτα σε σχετικά καλές τιμές.Θα ξαναπάω σίγουρα. 1
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Νοέμβριος 30, 2014 Δημοφιλής Δημοσίευση #127 Νοέμβριος 30, 2014 Σπαράγγια με κότα ψημένη σε σάλτσα μπάρμπεκιου 12
koshal Νοέμβριος 30, 2014 #129 Νοέμβριος 30, 2014 photos or it didn't happen δεν τράβηξα κάτι φωτό, αλλά μπορώ να τραβάω φωτό τη ζυγαριά ανα 2 εβδομάδες, γιατί με το ρυθμό που τρώω απ'εξω θα γίνω χονδρος. Πεμπτη - pizza hut Παρασκευή - 'τσι τσι' (αγία παρασκευή - καινούριο σουβλακομάγαζο) Σάββατο - birra birra Σήμερα - rock and balls Καλά το πάω!!! Ευτυχώ ακόμα το μοτερ τα καιει τα περισσότερα
Δημοφιλής Δημοσίευση FANISTELROOY Νοέμβριος 30, 2014 Δημοφιλής Δημοσίευση #131 Νοέμβριος 30, 2014 Πρώτο bbq στον κήπο στο καινούριο σπίτι 15
jax7480 Δεκέμβριος 2, 2014 #132 Δεκέμβριος 2, 2014 για τσικουλάτες -ειδικά για δώρο- δύο είναι οι επιλογές: Läderach και Sprüngli. Καλός κι ο Παρλιάρος, αλλά παρακολουθεί από μακριά. Καλή ήταν... Value for money δεν τη λες πάντως. 5.5€ τα 40γραμμάρια... 4 κομμάτια μέσα. Τα 2 σοκολάτα, τα 2 σοκολάτα γάλακτος. Ειδικά η δεύτερη ήταν σαν αφρός... 5
deninho Δεκέμβριος 2, 2014 #133 Δεκέμβριος 2, 2014 vfm σε καμία περίπτωση δεν είναι, ούτε τα πρότεινα ως τέτοια τις συγκεκριμένες που πήρες δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά μπορώ να βεβαιώσω ότι οι τρούφες τους σπέρνουν -επίσης πανάκριβες, δεν τις πας δώρο σε λαίμαργο - Επίσης, πολύ δυνατό γλυκό είναι το truffles cake τους, ενώ καλά λόγια έχω ακούσει -αλλά δεν έχω ιδία άποψη- για τα luxemburgerli (που οι Γάλλοι τα λένε κάπως αλλιώς) 2
jax7480 Δεκέμβριος 2, 2014 #134 Δεκέμβριος 2, 2014 Καλά βλαμμένος είσαι...; Ένα ένα μας τα λες... Δεν τα έλεγες στο προηγούμενο ποστ να μας τα φέρει ο άλλος μαζεμένα;Τώρα το καλοκαίρι θα έρθει πάλι... (θα πάω βέβαια κι εγώ το Μάρτη για το Motor Show) αλλά και πάλι... 4
Dolly Δεκέμβριος 2, 2014 #135 Δεκέμβριος 2, 2014 Αν θέτε απο Βέλγιο έχω εγώ κάτι άκρες λετ μι κνοου. Δεν είμαι άμεσο αλλά είναι πιο βολικό απο το να πάμε
deninho Δεκέμβριος 2, 2014 #136 Δεκέμβριος 2, 2014 Καλά βλαμμένος είσαι...; Ένα ένα μας τα λες... Δεν τα έλεγες στο προηγούμενο ποστ να μας τα φέρει ο άλλος μαζεμένα; Τώρα το καλοκαίρι θα έρθει πάλι... (θα πάω βέβαια κι εγώ το Μάρτη για το Motor Show) αλλά και πάλι... Ναι Δεν το ήξερα ότι θα είχατε κόσμο να σας φέρει πράγματα Αν πας Ζυρίχη, πέρα από τη βόλτα σε Sprungli ή/και Läderach (στον ίδιο δρόμο), να πας και μια βόλτα από το Zeughauskeller για λουκάνικα και μπύρα Αν το αποφασίσεις, κλείσε τραπέζι από πιο πριν, γιατί αλλιώς έχει πολλή αναμονή. Για Γενεύη δεν ξέρω, δεν έχω πάει, αλλά μπορώ να μάθω αν χρειαστείς πληροφορίες 2
jax7480 Δεκέμβριος 2, 2014 #137 Δεκέμβριος 2, 2014 (edited) Ναι Δεν το ήξερα ότι θα είχατε κόσμο να σας φέρει πράγματα Αν πας Ζυρίχη, πέρα από τη βόλτα σε Sprungli ή/και Läderach (στον ίδιο δρόμο), να πας και μια βόλτα από το Zeughauskeller για λουκάνικα και μπύρα Αν το αποφασίσεις, κλείσε τραπέζι από πιο πριν, γιατί αλλιώς έχει πολλή αναμονή. Για Γενεύη δεν ξέρω, δεν έχω πάει, αλλά μπορώ να μάθω αν χρειαστείς πληροφορίες Γενεύη μόνο. Εκεί υπάρχει συγγενής, εκεί πηγαίνουμε. Γενεύη αν έχεις γνωστό, να προτείνεις να πάει στην Luigia Τέτοια pizza, δεν έχω φάει ούτε στα καλύτερα της Ρώμης. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2014 από jax7480 2
salde Δεκέμβριος 2, 2014 #138 Δεκέμβριος 2, 2014 Γενεύη έχει ένα διάσημο με φιλετάκι Καφέ ντε Παρί και πατατούλες καλές.astrolabos επειδή jax, deninho & Co. (dolly, λουκι λουκ) έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν μήπως να οργανωθούν δυναμικές ομάδες κρούσεις με ρόπαλα, κράνη κ.λ.π. να ρίχνουν ξύλο εντός και εκτός έδρας; 1
PetrosD Δεκέμβριος 2, 2014 #139 Δεκέμβριος 2, 2014 Το τερμάτισε, over 9000 κι έτσι... http://www.facebook.com/video.php?v=882342148473027&set=vb.546940658679846&type=3&video_source=pages_video_set 1
DJD Δεκέμβριος 6, 2014 #140 Δεκέμβριος 6, 2014 4ο βράδυ συνεχόμενο σουβλάκια.. αύριο λέω να κάνω διάλειμμα. Εχθές το ένα ήταν με λουκάνικο και τυροκαυτερη, γιάμι! 1
Recommended Posts