Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

1.thumb.jpg.6abc1ea31db3ddd122774c9586382a59.jpg

μελιτζάνες σε τρεις στρώσεις -ενδιάμεσα σάλτσα ντομάτας και φέτα-

2.thumb.jpg.3cda9dfe34c04b7d80d3f996aac9955f.jpg3.thumb.jpg.fb7aa7d9484eb76b3a256ce57899455a.jpg

στηθος κοτόπουλου και λαχανικά (πιπερια-καρότα-κολοκυθια) με μπεσαμέλ στην οποία προστέθηκε μπλε τυρί και απο πάνω εβαλα τριμμένο ψωμι με κάρυ-παρμεζάνα και λίγο λάδι

Πάλι θα καλοφάμε σήμερα :p :p 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

https://m.facebook.com/kollegio/?locale2=el_GR

 

Mαγκες, σας υποσχομαι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ BURGER  που εχετε φαει!!

Οχι σαβουρα!! 

Καθαρο κρεας και οχι λιπος οπως πολλα burgerαδικα..

Ο sef φιλος κολλητος, εχει ερθει απο γνωστο μαγαζι με την δικια του συνταγη, και περυσι ειχε βγει σε καποιο τευχος ως το καλυτερο μπιφτεκι..

Δεν θελω να διαφημισω, αλλα αξιζει ο κοπος, και η ποιοτητα του.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

ενα καλο burger θελει 30% λιπος τουλαχιστον για να ειναι και ζουμερο και συναμα νοστιμο.

συνηθως μπαινει

κιμας απο μοσχαρισιο λαιμο/σπαλα (beef chuck ground,για το λιπος)

κιμας απο το στηθος (brisket)

 

και εννοειται αυτα με λιγη μουσταρδα(σκονη,η κανονικη dijon)παπρικα καπνιστη, wostersauce και λιγο αλατι πιπερι και λιγο κρεμμυδι ψιλοκομμενο.

τωρα μερικοι το αλατι το βαζουν αφου κανουν το μπιφτεκι λιγο πριν το ψησουν.ωστοσο αμα το κρεας ειναι σωστο και καθαρο χρειαζεσαι μονο αλατι/πιπερι και τιποτε αλλο ?

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 5 ώρες, το μέλος eXhale έγραψε:

 

ενα καλο burger θελει 30% λιπος τουλαχιστον για να ειναι και ζουμερο και συναμα νοστιμο.

συνηθως μπαινει

κιμας απο μοσχαρισιο λαιμο/σπαλα (beef chuck ground,για το λιπος)

κιμας απο το στηθος (brisket)

 

και εννοειται αυτα με λιγη μουσταρδα(σκονη,η κανονικη dijon)παπρικα καπνιστη, wostersauce και λιγο αλατι πιπερι και λιγο κρεμμυδι ψιλοκομμενο.

τωρα μερικοι το αλατι το βαζουν αφου κανουν το μπιφτεκι λιγο πριν το ψησουν.ωστοσο αμα το κρεας ειναι σωστο και καθαρο χρειαζεσαι μονο αλατι/πιπερι και τιποτε αλλο ?

 

Κι ομως.. Μπορει να ειναι καλο, και με λιγοτερο λιπος, απλα αλλοι θελουν να χρυσαφιζουν και ριχνουν την ποιοτητα τους και και μπερδευουν το κρεας με το λιπος...

Αν δοκιμασεις θα καταλαβεις..

Τωρα τα υπολοιπα, δεν τα ξερω, αλλα ξερω οτι σκονες δεν χρησιμοποιει ουτε για αστειο ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.