Δημοφιλής Δημοσίευση dfa19mj Σεπτέμβριος 20, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1481 Σεπτέμβριος 20, 2018 Ένα "ράφι" για τις χαρτοταινίες και σία για το εργαστήριο... Δύο κομμάτια παλετο-ξυλο, τρύπες, άνοιγμα πάσα Μ6 με τον κόλα-ούζο Βιδωμα ντιζες Μ6 35cm μήκος Ανοιγμα τσεποτρυπες στο περίπου Βιδωμα, ετοιμο... 15
Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Σεπτέμβριος 22, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1482 Σεπτέμβριος 22, 2018 (edited) Αυτό, αν όλα πάνε καλά θα πάει στην Digital Expo 2018 (29-30 Σεπτεμβρίου) έγινε και μια θήκη από MDF 4mm για κάποιες κάρτες... και μερικά σουβέρ... (δεν έχουν τελειώσει) ... για να δούμε Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2018 από Asxetius 17
Δημοφιλής Δημοσίευση Atzamis Σεπτέμβριος 22, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1483 Σεπτέμβριος 22, 2018 Έφτιαξα πριν καιρό ένα έπιπλο για το στερεοφωνικό και την TV και είπα να το μοιραστώ. Το υλικό είναι το Κινέζικο κόντρα πλακέ απ το Leroy, βλαστήμισα την ώρα και την στιγμή που τσιγκουνεύτηκα λίγα ευρώ και δεν πήρα την σημίδα. Τα μέτρα ήταν σωστά (Leroy στην Κηφισίας) αλλά ήταν θεόστραβο. Στις παρακάτω φωτογραφίες δείχνω κάποια στάδια της κατασκευής. Το έφτιαξα σ ένα μικρό χολ στο δωματιάκι που νοικιάζω στην Αθήνα και μπορώ να πω ότι ο πάγκος της Keter στάθηκε αξιοπρεπέστατα (λολ) Χρησιμοποίησα pocket holes και το έβαψα με βερνίκι νερού. Οι σφιγκτήρες έκαναν πολύ καλή δουλειά στο να καταφέρω να το γωνιάσω - ισιώσω και το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποίησε. 20
Δημοφιλής Δημοσίευση Atzamis Σεπτέμβριος 23, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1484 Σεπτέμβριος 23, 2018 (edited) Κατασκευών συνέχεια. Το σπίτι στην Αθήνα έχει μια πολύ μικρή κουζίνα, με κάτι παλιά ντουλάπια με ελάχιστο χώρο. Αποφάσισα λοιπόν να προσθέσω κάποια ντουλάπια (σε συνεννόηση με τον σπιτονοικοκύρη) στον απέναντι τοίχο. Μετά από πολλές σκέψεις κατέληξα στο σχέδιο που φαίνεται στην πρώτη φώτο. Πήρα μελαμίνες κομμένες από το http://www.germanoswood.gr/ που είναι στο Γκάζι και οφείλω να ομολογήσω πως δεν έχω ξαναδεί τόσο καθαρές κοπές. Οι τιμές πολύ καλές όπως και η εξυπηρέτηση. Ήθελα να κάνω όμως και λίγο εργασιοθεραπεία οπότε αποφάσισα να κολλήσω μόνος μου την σοκοροταινία. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες βλέπετε την πρόοδο (τρομάρα μου) της εργασίας. Ακολουθεί συνέχεια (μην χάσετε) Συνέχεια λοιπόν, με την κατάργηση (μάλλον μεταφορά) της πρίζας και του διακόπτη μιας και εκεί θα έμπαινε το ντουλάπι. (Οι 3 πρώτες φωτογραφίες). Στην συνέχεια η τοποθέτηση των ντουλαπιών. Την τελευταία φώτο την έβαλα για να δείξω (πιο πολύ στον εαυτό μου) ότι την μπάζα την κόβουμε τελευταία μετά την τοποθέτηση. Δούλεψε λοιπόν το πριονάκι (χωρίς πολύ ιδρώτα - λολ) Ακολουθεί συνέχεια (μην χάσετε) Τελειώνοντας (ευτυχώς για σας) έμενε να βάλω έναν πάγκο, που αποφάσισα να τον φτιάξω από καδρονάκια. Η κατασκευή έγινε στο εργαστήριο (Ο Θεός να το κάνει) στο πατρικό μου στην Κόρινθο. Τα καδρόνια δεν ήταν και ότι πιο ίσιο υπάρχει αλλά και πάλι οι σφιγκτήρες έκαναν δουλειά. Τρίφτηκε με 40αρι στον ταινιολειαντήρα (μιας και είχε και αρκετά στοκαρίσματα) και στη συνέχεια με το παλμικό με 80αρι , περάστηκε με βερνίκι νερού, ξανατρίφτηκε για να φαίνεται κάπως "παλιό" με 180αρι και μετά περάστηκε με βερνίκι πατωμάτων νερού. Στις τελευταίες 2 φωτογραφίες βλέπετε και την τοποθέτηση. Χρωστάω μια φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα, ελπίζω να μην σας κούρασα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 23, 2018 από Atzamis 24 1
Δημοφιλής Δημοσίευση Nektar2018 Σεπτέμβριος 30, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1485 Σεπτέμβριος 30, 2018 Αλλο ενα τσεκουρι αναπαλαιωθηκε. 17
Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Οκτώβριος 3, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1486 Οκτώβριος 3, 2018 (edited) Εγιναν οι τοίχοι του 2ου και 3ου ορόφου στο CNC Βάφτηκαν στο γνωστό "τουβλί" χρώμα και έγιναν 2 χέρια βερνίκι ματ. Εγινε η συναρμολόγηση, τις επόμενες μέρες θα μπει και το δάπεδο της ταράτσας. Μέχρι στιγμής είμαστε στα 91εκ ύψος . . σήμερα ξεκίνησε επιτέλους και η κατασκευή του μπιλιάρδου.... και συνεχίζουμε... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2018 από Asxetius 11
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Οκτώβριος 7, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1488 Οκτώβριος 7, 2018 ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ σκουπας.... στα σπασμενα κομματια που ελειπαν μπηκε οτι ειχα προχειρο,[με κοπτοπαπτικη] κ κολληθηκαν με εποξικη 2 συστατικων.... Πλυθηκαν φιλτρα κ φτιαχτηκε μπροστα ροδα απο παιδικο παιχνιδι....Η πρωτη σκουπα που βλεπω με 3 φιλτρα!!!!!!!!!!! Οπου ειχε μαυρο πλαστικο για να σφραγιζει μπηκε βαζελινη κ μαλακωσαν τα λαστιχα που ειχαν σκληρυνει..... Αρκετα χρονοβορα διαδικασια, ενα γεματο 3ωρο πηρε αλλα αξιζε τον κοπο νομιζω.... Εδω τελειωμενη κ ετοιμη να δουλευει στις ταρατσοδουλειες, εντυπωση μου κανε η δυναμη της.... Αν κ γραφει 1000ν ειναι πολυ δυνατοτερη απο συχρονες των 2000ν. Κ εγγλεζικης κατασκευης παρακαλω!!!!!!!!! 16 1
karmen1983 Οκτώβριος 7, 2018 Author #1489 Οκτώβριος 7, 2018 1000v? Αυτη περασε και τον @Seafalco Μπραβο Στελιο και μπραβο σε ολους σας παιδες. Μπαινω σπανια πλεον κ διαβαζω οτι προλαβαινω 4 1
Seafalco Οκτώβριος 7, 2018 #1490 Οκτώβριος 7, 2018 Καλέ μου κύριε . . . δεν πας καλά ! ! ! Πας εξαιρετικά ! Στελάρα, τύφλα να 'χει το καινούριο! ! ! 2 1
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Οκτώβριος 7, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1491 Οκτώβριος 7, 2018 On 3/10/2018 at 11:51 ΜΜ, το μέλος idonthave έγραψε: the chaos στο σπίτι, καινούριο γραφείο έτοιμο το γραφειάκι, επιτέλους μαζεύτηκε το και το σπίτι σωλήνες pvc για την τακτοποίηση των καλωδίων επιτοίχια επιφάνεια όπου θα τοποθετηθεί και η βάση για της οθόνης και ολοκληρωμένο το γραφείο 18
Stelios13 Οκτώβριος 7, 2018 #1492 Οκτώβριος 7, 2018 πριν 34 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: 1000v? Αυτη περασε και τον @Seafalco Μπραβο Στελιο και μπραβο σε ολους σας παιδες. Μπαινω σπανια πλεον κ διαβαζω οτι προλαβαινω Εισαι καθαρμα αλλα εχει ο καιρος γυρισματα, θα ρθει κ η σειρα σου!!!!!!!!!! 1 1
Δημοφιλής Δημοσίευση costas1965 Οκτώβριος 8, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1493 Οκτώβριος 8, 2018 Με βασάνισε κάνα μήνα αλλά δεν του πέρασε. Όλα ο παππούς. 23 1 3
Havic Οκτώβριος 8, 2018 #1494 Οκτώβριος 8, 2018 Spoiler Μήπως η αφορμή για την ανακαίνιση ήταν επειδή ο παππούς δεν μπορούσε να σηκώσει τα πόδια του να μπει στην μπανιέρα οπότε από την αγανάκτηση την έβγαλε και έβαλε ντουζιέρα Φυσικά αστειεύομαι, δεν το εννοώ!!! χωρατό με το name είναι.
dukepapas Οκτώβριος 8, 2018 #1495 Οκτώβριος 8, 2018 Ωραιο το μπανιο ρε φιλε..........μακαρι να μπορούσα να το κανω και εγω ετσι πολυ όμορφο......ποσο το μαλι χωρις εργασία μονο τα υλικά?
costas1965 Οκτώβριος 8, 2018 #1496 Οκτώβριος 8, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος dukepapas έγραψε: Ωραιο το μπανιο ρε φιλε..........μακαρι να μπορούσα να το κανω και εγω ετσι πολυ όμορφο......ποσο το μαλι χωρις εργασία μονο τα υλικά? Έφτασε τα 3.000 € όλα μαζί τα υλικά κ τα αξεσουάρ μπάνιου. πριν 2 ώρες, το μέλος Havic έγραψε: Hide contents Μήπως η αφορμή για την ανακαίνιση ήταν επειδή ο παππούς δεν μπορούσε να σηκώσει τα πόδια του να μπει στην μπανιέρα οπότε από την αγανάκτηση την έβγαλε και έβαλε ντουζιέρα Φυσικά αστειεύομαι, δεν το εννοώ!!! χωρατό με το name είναι. Αν κ δεν ξελιγώθηκα στα γέλια (λόγω κούρασης) καλό σου απόγευμα. 1
Stelios13 Οκτώβριος 8, 2018 #1497 Οκτώβριος 8, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος costas1965 έγραψε: Έφτασε τα 3.000 € όλα μαζί τα υλικά κ τα αξεσουάρ μπάνιου. Αν κ δεν ξελιγώθηκα στα γέλια (λόγω κούρασης) καλό σου απόγευμα. Κωστα, χιλια μπραβο ειναι λιγα.... Τελεια δουλεια, καλυτερη κ απο επαγγελματια! Τα υλικα μου φαινονται λιγο τσιμπημενα, αλλα εχω τουλ. 15 χρονια να κανω τετοια δουλεια... [για 2 μπανια μου φτασαν τοσο] Πανω κατω την ιδια δουλεια εκανα κ γω , απλα στην ντουζιερα αντι τουβλο κ πλακακι , εβαλα μαρμαρο κομματι 10 χ 7...κ παλι μπραβο! 3
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Οκτώβριος 8, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1498 Οκτώβριος 8, 2018 Το γνωστο , παλιο κ σπανιο κατσαβιδι που βρεθηκε στο σκραπ σε αθλια κατασταση... Αφου το συνεφερα εσωτερικα, [δεν ηθελε κ τιποτα σπουδαιο, λυσιμο κ ξαναδεσιμο να κατσουν σωστα τα εξαρτηματα γιατι ηταν χυμα, ευτυχως ομως ολα, κ νεο γρασσακι] ειπα να το ισιωσω κ εμφανισιακα.... Θα ηταν ιεροσυλια για την ιστορια του να το κανω να δειχνει καινουριο, οποτε οτι εγινε ειχε σκοπο να δειχνει τα χρονια του κ τη δουλεια που εχει περασει ,αλλα απο τα χερια ενος μαστορα που αγαπαει τα εργαλεια του.... Οταν το αποτελεσμα με ικανοποιησε σταματησα εκει τη διαδικασια,αφηνοντας καποια σημαδια που να δειχνουν το αποτελεσμα που ηθελα... Επισης κοπηκε βιδακι κ μπηκε , το μονο μη αυθεντικο πανω του... Αν πεσει τετοιο στα χερια σας λυστε την πισω βιδα με προσοχη....εχει το ελατηριο επαναφορας μεσα κ αν εισαι ανυποψιαστος.... 10 1
costas1965 Οκτώβριος 8, 2018 #1499 Οκτώβριος 8, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε: Κωστα, χιλια μπραβο ειναι λιγα.... Τελεια δουλεια, καλυτερη κ απο επαγγελματια! Τα υλικα μου φαινονται λιγο τσιμπημενα, αλλα εχω τουλ. 15 χρονια να κανω τετοια δουλεια... [για 2 μπανια μου φτασαν τοσο] Πανω κατω την ιδια δουλεια εκανα κ γω , απλα στην ντουζιερα αντι τουβλο κ πλακακι , εβαλα μαρμαρο κομματι 10 χ 7...κ παλι μπραβο! Αν σου πω ότι πριν το μεγάλο έφτιαξα κ το μικρό μπάνιο τότε θα με .......λυπηθείς! Ταλαιπωρία, έξοδα αλλά το αποτέλεσμα σε ξεκουράζει. 9
Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Οκτώβριος 9, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1500 Οκτώβριος 9, 2018 Ο σερίφης περιμένει... καβίλια του μέτρου 6mm κόπηκε σε 4 τεμάχια... τρυπήθηκε... κόπηκαν κάποια μικρά κομμάτια από ξυλάκια για σουβλάκια κολλήθηκαν μαζί με τα κομμάτια της καβίλιας με ξυλόκολλα επαναλήφθηκε η διαδικασία... και φτάσαμε εδώ... μετά κολλήθηκε και το πάνω κομμάτι... δοκιμάστηκε... και ο Σερίφης έδωσε την έγκριση του ...αύριο θα μπεί και πλάτη 11 1
Recommended Posts