Jump to content



Deskpad με μέγιστο μέγεθος 300x900 (αλλιώς κάποιο μικρό mousepad)


Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Αν και το ποντίκι μου (MX Master 2s) δεν χρειάζεται mousepad αφού μια χαρά παίζει κατευθείαν πάνω στο γραφείο, με ενοχλεί ο ήχος που κάνει στο σύρσιμο. Οπότε θα ήθελα να ανενεώσω το ήδη 10ετίας mousepad που έχω της coolermaster (240x200) μιας και έχει φθαρεί στις άκρες.

 

Σκεφτόμουν λοιπόν για πιό ομοιόμορφη εμφάνιση να πάρω ένα που να καλύπτει όλη την επιφάνεια που "κινούμαι" μαζί και το πληκτρολόγιο (MX Keys), οπότε θέλω κάτι με μέγιστο ύψος τα 300mm (30cm) και πλάτος από 700mm (70cm) έως 900mm (90cm)  - 300x700 ιδανικά δηλαδή. Θέλω επίσης να έχει κάποια προστασία φθοράς στις άκρες, πχ stiched edges ή anti-fray (όπως το λέει η Corsair). Επίσης δε θέλω κάτι φαντεζί, προτιμώ κάτι πιο "σοβαρό" απλό και λιτό.

 

Αν δε βρω για όλη την επιφάνεια, ίσως καταλήξω σε κάποιο μικρό πάλι της τάξης του 250-300 στη μεγάλη πλευτά.

 

Έχετε κάποια πρόταση;

 

Του LTT σε 300x900 θα ήταν καλό πχ.

Έγινε επεξεργασία από tragikos
Link to comment
Share on other sites

Πήρα αυτό εδώ στα 12€ για 700x300 τελικά μιας και η εύρεση deskpad με ύψος 30cm ήταν δύσκολη. Τουλάχιστον με αυτό και χαμένα να πάνε τα λεφτά δε θα με πειράξει...

Έγινε επεξεργασία από tragikos
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Οι άλλες επιλογές για 30cm ύψος ήταν αυτή και αυτή με μικρότερο αριθμό ratings. Σε μεγαλύτερο ύψος είχε περισσότερα αλλά δεν ασχολήθηκα καν γιατί περιορίζομαι στα 30cm

Link to comment
Share on other sites

Από αυτό που καταλαβαίνω στην κάτω μεριά έχει "natural rubber" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) και στην πάνω "soft and comfortable fabric" και επιβεβαιώνεται από μία 5άστερη κριτική που λέει:
 

+ The underside is rubberized so that the mat does not slip.
+ The surface is made of a very pleasant, soft fabric

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 1/26/2021 at 1:47 PM, tragikos said:

στην κάτω μεριά έχει "natural rubber" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό)


σημαίνει καουτσούκ. Για πολλά πολλά χρόνια, πριν ακόμα αποκτήσω οπτικό ποντίκι, χρησιμοποιούσα ένα σχετικα μικρών διαστάσεων mousepad, της... Μίχελιν! (μισελέν Michelin). Ήταν κι η επάνω μεριά από φυσικό ελαστικό. Ήταν το ανθεκτικότερο mousepad που είχα ποτέ. Ίσως το καλύτερο για μηχανικά ποντίκια (όποιος τα πρόλαβε αντιλαμβάνεται τι βασανιστήριο) -μαζί με ένα της 3Μ, ήταν κι εκείνο καλό- κι αρκετά καλό για οπτικά. Θα το χρησιμοποιούσα ακόμα αν δεν είχε ξεβάψει αγρίως ο Bibendum (το λευκό «ανθρωπάκι» της Μισελέν, ήταν στο σημείο που ίδρωνα) με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ο αισθητήρας. Έδινε μικρότερη αίσθηση ακρίβειας από της 3Μ κι από αυτό που έχω τώρα αλλά ήταν εξαιρετικό υλικό. Σε αντοχή δεν συγκρινόταν με κανένα. Ήταν και χαμηλών απαιτήσεων στο καθάρισμα, άντεχε με λίγο νερό.
Είχα κοιτάξει παλιότερα μη τυχόν τα πουλούσε η Michelin (ήταν δώρο από έναν διαφημιστικό διαγωνισμό της), δεν είχα βρει κάτι.

Είναι αξιοπρεπές υλικό για mouse pads.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 15 ώρες, το μέλος minast έγραψε:

Φαντάζομαι το Corsair MM300 το απέρριψες λόγω τιμής;

Θα κοιτούσα και το νέο Pro, που έχει υδροφοβική επίστρωση, αλλά η διαθεσιμότητα είναι ακόμα κακή...

Το απέριψα λόγω εμφάνισης :p

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
On 9/3/2021 at 3:33 ΜΜ, το μέλος tragikos έγραψε:

Δεν παρέλαβα ποτέ, οπότε ζήτησα refund και θα παραγγείλω αυτό.

Τελικά το παρέλαβα και εκείνο και ευτυχώς που παρήγγειλα το άλλο από το e-shop γιατί η ποιότητα του πρώτου είναι πολύ χειρότερη.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.