D Ace Οκτώβριος 6, 2010 #981 Οκτώβριος 6, 2010 Εχω μεινει καγκελο! τι εχεις κανει ρε συ! δεν υπαρχει αυτο το θεαμα! φοβερο! excellent, fabulous absolutely marvelous (που ελεγε κι η ελενη!). νομιζω ο φιλος μου που εχει κολληγμα με τα ηχεια πρεπει να τα δει.. βεβαια μπορει να μεινει στον τοπο αλλα νταξει!p.s: σου ευχομαι πρωτια στο show! 1
Lakisss Οκτώβριος 6, 2010 Author #982 Οκτώβριος 6, 2010 Να ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια καταρχάς.Λόγω δουλειάς θα βρίσκομαι στο event μόνο Σάββατο-Κυριακή, οπότε όσοι θέλετε να γνωριστούμε ελάτε τότε.Θα χαρώ να σας λύσω όποια απορία έχετε και να απαντήσω σε ερωτήσεις σας.Όσον αφορά το θέμα του ήχου μόνο το ένα monitor είχα τελειώσει απο καιρό, ενώ τα υπόλοιπα μόλις χθές.Αυτό σημαίνει ότι τα μεγάφωνα θα χρειαστούν μια περίοδο ''στρωσίματος'' σε μέτριες εντάσεις αναπαραγωγής.Θα τα παίξω και λίγο δυνατα για να τα δείτε άν θέλετε, αλλά μόνο μέχρι ενός ορίου.Θα έχει και κόσμο εκεί...μήν τους πρήξουμε κιόλας!Υ.Γ. Όσοι απ' το Lab έρθετε και έχετε ποστάρει στο project (και μή), να μου λέτε και το nickname σας για να γνωριστούμε κιόλας. 2
vellamos Οκτώβριος 6, 2010 #983 Οκτώβριος 6, 2010 τα λογια ειναι περιττα οπως λεει και το ασμα.το ολο θεμα εχει απογειωθει πλεον και πιστευω οτι καθε εταιρια με οποιο ονομα και αν εχει που κατασκευαζει κουτια για υπολογιστες και για ηχεια θα ζηλευε την δημιοθργηκοτητα και το ταλεντο σου.. πολυ θα ηθελα να ερθω να τα δω απο κοντα αλλα.... δεν πειραζει.φανταζομαι το αποτελεσμασαν να τα βλεπω απο κοντα. αληθεια μετα απο αυτο το project σκεφτεσαι και για κατι αλλο??οχι απαρετητα σε υπολογιστη.και παλι μπραβο
basilakis Οκτώβριος 6, 2010 #984 Οκτώβριος 6, 2010 Να δω ποσοι θα μπουμε στην εκθεση και το πρωτο που τα ψαχνουμε θα ειναι : ο λακης με το project του . Καλη επιτυχια στο modding event Ελπιζω να ανεβω Αθηνα για πσκ και να ερθω.
Jason Οκτώβριος 6, 2010 #985 Οκτώβριος 6, 2010 Ένα λέω Νίκο.. στις photos δεν φαίνεται ποσο μαμάτο είναι
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 6, 2010 #986 Οκτώβριος 6, 2010 Ένα λέω Νίκο.. στις photos δεν φαίνεται ποσο μαμάτο είναι + 10k!:happy2: Εγω ενθουσιαστικα κυριως με τα ηχεια..!! Πραγματικα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ..! Γιαυτο και θελω σε ενα πμ οποτε το δεις τι ηχεια εβαλες ακριβως! για να κανω κατι αναλογο ξυλο :tongue: )
Lakisss Οκτώβριος 6, 2010 Author #987 Οκτώβριος 6, 2010 Ένα λέω Νίκο.. στις photos δεν φαίνεται ποσο μαμάτο είναι Ευχαριστώ! Εμένα μου άρεσε πάλι πααααααάρα πολύ το δικό σου! Αψεγάδιαστο μοντάρισμα, ωραία ''Ελληνικά'' χρώματα, και φορτωμένο τόσο ώστε να να μήν ''βαραίνει'' το μάτι. Πανέμορφο...μπράβο! Σίγουρα πρέπει να κάνεις worklog γι' αυτό! (Θα το κοιτάξω εξονυχιστικά το Σάββατο σίγουρα.) ProPitsiriko$ οι κωδικοί των μεγαφώνων είναι σε photo στις προηγούμενες σελίδες. Δέν έχει νόημα να επιχειρήσεις κάτι ανάλογο με τα ίδια μεγάφωνα. Δέν κανουν τα μεγάφωνα τον ήχο, αλλά ο σωστός συνδυασμός τους με την ανάλογη καμπίνα.
Jason Οκτώβριος 6, 2010 #988 Οκτώβριος 6, 2010 Ευχαριστώ!Εμένα μου άρεσε πάλι πααααααάρα πολύ το δικό σου!Αψεγάδιαστο μοντάρισμα, ωραία ''Ελληνικά'' χρώματα, και φορτωμένο τόσο ώστε να να μήν ''βαραίνει'' το μάτι.Πανέμορφο...μπράβο! Σίγουρα πρέπει να κάνεις worklog γι' αυτό!(Θα το κοιτάξω εξονυχιστικά το Σάββατο σίγουρα.)Σε ευχαριστώ πολύ,θα υπάρξει worklog μέσα στις επόμενες μέρες.Απλά είναι πολλές οι photos.Βήμα βήμα αναλυτικά και πρέπει να τα βάλω σε μια τάξη.
trelakias7 Οκτώβριος 7, 2010 #989 Οκτώβριος 7, 2010 εγω παιδια πηγα σημερα το πρωι με το σχολειο μου σαν εκδρομουλα και το ειδα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΓΑ!! ρωτησα και κατι παιδια εκει αν ειναι οντως το εξωγηινο αυτο pc απο το παιδι απο το φορουμ μας που το εφτιαξε και μου απαντησε ναι...!!!! να και τα αποδεικτικα στοιχεια.. :worship: 3
uNick Οκτώβριος 7, 2010 #990 Οκτώβριος 7, 2010 Νεος σχετικα στον κοσμο των PC και αποφασισα να πεσω στα βαθια....Ειμαι λατρης των κατασκευων παντως ειδους, και η κατασκευη ενος pc caseδεν θα μπορουσε να με αφησει ασυγκινητο!Ετσι αποφασισα να φτιαξω το δικο μου απ΄το μηδεν......και οτι βγει!!!ορίστε τι βγηκε... ενα αριστουργημα... περιμενες τετοια επιτυχια τοτε?
Lakisss Οκτώβριος 7, 2010 Author #991 Οκτώβριος 7, 2010 Πού με γύρισες τώρα!Ξεκίνησα με ένα δραπανοκατσάβιδο και μία σέγα μόνο τότε, ποιός το φανταζόταν....Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν που πέρναγε η ώρα και δέν έβλεπα κανένας να απαντάει στο post μού, και τσάκ!....ξεπετάγεται κάποιος κύριος @Greekfragma!Πάντως το project δέν τελείωσε ακόμη, υπάρχει μία εκκρεμότητα.Την Τετάρτη βράδυ όταν πήγα τα πράγματα στο Γκάζι άρχισαν όλοι:''Πώ πώ...'', ''Μαμάτο είναι...'', κτλ. ώσπου ακούγεται απο κάπου μιά φωνή:''Καλά, η οθόνη γιατί δέν είναι απο plexy???'' 4
aristos87 Οκτώβριος 7, 2010 #992 Οκτώβριος 7, 2010 Λακη τρομερό το project σου συγχαρητήρια και απο μένα το είδα και live σήμερα 1
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 8, 2010 #993 Οκτώβριος 8, 2010 Πού με γύρισες τώρα!Ξεκίνησα με ένα δραπανοκατσάβιδο και μία σέγα μόνο τότε, ποιός το φανταζόταν.... Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν που πέρναγε η ώρα και δέν έβλεπα κανένας να απαντάει στο post μού, και τσάκ!....ξεπετάγεται κάποιος κύριος @Greekfragma! Πάντως το project δέν τελείωσε ακόμη, υπάρχει μία εκκρεμότητα. Την Τετάρτη βράδυ όταν πήγα τα πράγματα στο Γκάζι άρχισαν όλοι: ''Πώ πώ...'', ''Μαμάτο είναι...'', κτλ. ώσπου ακούγεται απο κάπου μιά φωνή: ''Καλά, η οθόνη γιατί δέν είναι απο plexy???'' Η φωνη αυτη ηταν δικια μου Πραγματικα σε εβαλα σε σκεψεις να το κανεις ? (το σαββατο θελω να σε ρωτησω μερικα πραγματακια περι plexy διοτι μου μπηκε μια ομορφη ιδεα στο μυαλο:happy2: )
D Ace Οκτώβριος 8, 2010 #994 Οκτώβριος 8, 2010 καποτε πηγαινα στο athens tuning (ειμαι ακομι πιο καμμενος με τα αμξια απο οτι με pc) και ελεγα: ειδα skyline, sylvia μιλαμε δεν υπαρχουν τα αμαξια! τωρα αν περασω απο γκαζι θα λεω: ποοοοοοοοοοοοοοοο ειδα το project plexy! τα αλλα λογια ειναι περιτα!
D Ace Οκτώβριος 8, 2010 #996 Οκτώβριος 8, 2010 χαχαχα! ναι οντως! δεν υπαρχουν τα pc μπροστα σαυτο! :worship:
Lakisss Οκτώβριος 8, 2010 Author #998 Οκτώβριος 8, 2010 χαχαχα! ναι οντως! δεν υπαρχουν τα pc μπροστα σαυτο! :worship:Άν περάσεις απο το Γκάζι και τα δείς όλα τότε να κρίνεις και να ψηφίσεις, όχι έτσι!Να λείπουν αυτές οι τάσεις μηδενισμού, προς πάσα κατεύθυνση παρακαλώ! 4
virus3bar Οκτώβριος 9, 2010 #999 Οκτώβριος 9, 2010 (edited) Φιλαράκι οτι και να πούμε γι'αυτό το έργο είναι λίγο.RESPECT επι δέκα.Αμα έχεις τρέλλα όλα γίνονται.Άντε και του χρόνου με project glass.Μπράβο και πάλι Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2010 από virus3bar
D Ace Οκτώβριος 9, 2010 #1000 Οκτώβριος 9, 2010 Άν περάσεις απο το Γκάζι και τα δείς όλα τότε να κρίνεις και να ψηφίσεις, όχι έτσι!Να λείπουν αυτές οι τάσεις μηδενισμού, προς πάσα κατεύθυνση παρακαλώ!ενταξει συγνωμη εαν εθιξα καποιους! :cry: απλα ειναι ο δικος μου τροπος εκφρασης! και εννοειται πως δεν στοχευα κανεναν ουτε εχω τασεις μηδενισμου!!! το μονα pc για τα οποιοα μπορω να πω και λεω ολου του ειδους τις κριτικες ειναι το δικο μου και του αδερφου μου! αν δεν ειχα αρρωστησει ευχαριστως να περνουσα... :hang2:
Recommended Posts