jax7480 Μάϊος 20, 2004 #361 Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 οι θερμοκρασιες δεν ειναι αντικειμενικες. το οτι φυσαμε τον αισθητηρα και δειχνει λιγοτερο, σε σημαινει απαραιτητα οτι και το τσιπ ειναι πιο κρυο. Σε εμενα παει αυτο?
.38-.45 Μάϊος 20, 2004 #362 Μάϊος 20, 2004 δεν εχει σχεση αν ρουφαει ή φυσαει. το ρευμα του αερα τον επηρεαζει, και το τι διαβαζει ο αισθητηρας και τι θα δειξει ειναι μεγαλη κουβεντα, και κατα ποσο κοντα ειναι στην πραγματικοτητα ειναι αλλη υποθεση και το τι αντικτυπο εχει στη λειτουργια του συστηματος.
xrist Μάϊος 20, 2004 #363 Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 δεν εχει σχεση αν ρουφαει ή φυσαει. το ρευμα του αερα τον επηρεαζει, και το τι διαβαζει ο αισθητηρας και τι θα δειξει ειναι μεγαλη κουβεντα, και κατα ποσο κοντα ειναι στην πραγματικοτητα ειναι αλλη υποθεση και το τι αντικτυπο εχει στη λειτουργια του συστηματος. Αυτο ισχυει γενικα για ολες τις μητρικες.Γιαυτο εγραψα σε παρενθεση +το κλεψιμο της asus
Makis Hourdakis Μάϊος 20, 2004 #364 Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd Μια διευκρίνηση μόνο κάνω το πλέξη στο πλάι του κουτιού δεν είναι μια μόδα που θα περάσει το νόημα του είναι να φαίνεται το εσωτερικό του υπολογιστή, και για αυτό βάζουμε λάμπες νέον για να φωτίζουμε πάλι τα ωραία και «τακτοποιημένα» εξαρτήματα μας και να τα καμαρώνουμε κάθε στιγμή Ενωούσα την προτίμηση στο ΜΠΛΕ neon και τη χρησιμοποίηση του πολυφορεμένου πλέον plexis. Και με το πλέγμα μια χαρά φαίνεται και μάλιστα πιο άγριο :devil: . Όσο για το τακτοποιημένα, μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Υπάρχουν άτομα στα οποία δεν ισχύει αυτό (όπως τελευταία εμένα επειδή το κουτί είναι "under constraction" )
Makis Hourdakis Μάϊος 20, 2004 #367 Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Εσύ τώρα επίτηδες το ποσταρες το πιτσί σου με το μπλε νεον και το πλέξι κάτω από το ανάλογο ποστ μου; (πλάκα κάνω) Πάντως έχω κάνει λαμαρίνες το κουτί μου (του κατάργησα τα πρετσίνια) και αύριο θα πάω να πάρω βίδες. Τα υπόλοιπα μάλλον μετά τις εξετάσεις...
kaynd Μάϊος 20, 2004 #368 Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ενωούσα την προτίμηση στο ΜΠΛΕ neon και τη χρησιμοποίηση του πολυφορεμένου πλέον plexis. Και με το πλέγμα μια χαρά φαίνεται και μάλιστα πιο άγριο :devil: . Όσο για το τακτοποιημένα, μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Υπάρχουν άτομα στα οποία δεν ισχύει αυτό (όπως τελευταία εμένα επειδή το κουτί είναι "under constraction" ) Ναι για το μπλε νέον συμφωνώ κι εγώ! Όσο για τη τακτοποίηση (LOL) ο το τι θεωρεί ωραίο ο καθένας είναι καθαρά δική του υπόθεση Αλλά πράγματι κι εγώ είμαι μαύρο χαλί
Vassilis Μάϊος 20, 2004 #369 Μάϊος 20, 2004 Mια πολυ προχειρη μετα την προσφατη αλλαγη κουτιου. Οι φωτο ειναι με webcam οποτε μην περιμενετε τα μεγιστα στην αναλυση
Makis Hourdakis Μάϊος 21, 2004 #370 Μάϊος 21, 2004 To Chieftech είναι ή μου φαίνεται; Πάντως συγχαρητήρια για τα καλλώδια.
Dagalidis Μάϊος 21, 2004 #371 Μάϊος 21, 2004 Aν και δεν έχω να δείξω τίποτα ιδιαίτερο ..... Αυτό είναι το νέο μου κουτάκι ....
Makis Hourdakis Μάϊος 21, 2004 #373 Μάϊος 21, 2004 Αυτό όμως είναι σίγουρα το Chieftech . Ε, ρε λευτά που έχει πάρει το Πλαίσιο από τα Chieftech. Το ξέρετε οτι το μαύρο είναι (ή τουλάχιστον ήταν) πιο φτηνό από τα άλλα επειδή βγαίνει μαύρο και μετά βάφεται. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα επειδή στο ασημί που έχω τα καλύματα φατνίων και γενικά η πρόσοψη από μέσα είναι μαύρη!
Dagalidis Μάϊος 21, 2004 #374 Μάϊος 21, 2004 Τουλάχιστον είναι ένα αξιόλογο κουτάκι για τους χώρους και τις ευκολίες που σου δίνει....
Spyrus Μάϊος 21, 2004 #375 Μάϊος 21, 2004 Μόνο που δεν έχει φίλτρο μπροστινό του αέρα όπως το Antec...PlusView
Chosen Μάϊος 21, 2004 #376 Μάϊος 21, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Χθες, στις 23:44] Γιάννη έχεις μία με κλειστό το φως? Οριστε:
Shidokanjohn Μάϊος 21, 2004 #379 Μάϊος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Οριστε: axaxxaaxxaaxΩραιος εκλεκτε
Recommended Posts