edward Μάϊος 5, 2020 #7601 Μάϊος 5, 2020 Το Borderland 3 και κατά λάθος πήρα τον Zane για να έχω κάτι να κάνω για τους επόμενους 6.
DEADLAZARUS Μάϊος 5, 2020 #7602 Μάϊος 5, 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε: Το στορυ είναι καλό. Οι αποστολές είναι μια από τα ίδια αλλά η ubisoft έκανε πολύ καλή δουλειά με τη χρήση της μυθολογίας. !!! συγγνώμη, έβγαλες συμπέρασμα για το παιχνίδι βγάζοντας απλώς την Κεφαλονιά??? Πάντως σε ζηλεύω. Μακάρι να γινόταν να το ξεχνουσα με κάποιο τρόπο ώστε να το ξανά έπαιζα από την αρχή. Δεν με ψήνει μέχρι στιγμής το παιχνίδι. Μου θυμίζει το black flag. Ανοίγεις το menu και βλέπεις τα quests να μαζεύονται. Η ιστορία χάνεται ανάμεσα στις ατελείωτες αποστολές και τους αδιάφορους δευτερεύοντες χαρακτήρες. Τέλος πάντων, μπορεί και να είμαι άδικος. Θέλει τον χρόνο του το παιχνίδι, ειδικά αν σκεφτώ πόσα πράγματα έχει να κάνεις.
tommybertsen Μάϊος 6, 2020 #7603 Μάϊος 6, 2020 πριν 23 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Μου θυμίζει το black flag. Πως ακριβώς είναι κακό αυτό, δεν ξέρω. Είπαμε το παιχνίδι, έως ένα βαθμό, είναι κάπως νερόβραστο και θυμίζει το Origins αλλά προχωράς και δεν έχει σχέση, έχει πολλές βελτιώσεις. Το αδικείς και στο έχω ξαναπεί.
fatalara Μάϊος 6, 2020 #7604 Μάϊος 6, 2020 Nioh 2. Αγορασα το deluxe που δινει season pass, μεταλλικη θηκη και art book. Το παιχνιδι ειναι αλλου. Θελει προσοχη γιατι δεν υπαρχει pattern και μπορει να παλευεις απο 10 δευτερολεπτα μεχρι 2 λεπτα για εναν αντιπαλο ειδικα αν ειναι yokai. Αφθονο γελιο με το πως πεθαινεις ωρες ωρες.
minast Μάϊος 7, 2020 #7605 Μάϊος 7, 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Πως ακριβώς είναι κακό αυτό, δεν ξέρω. Είπαμε το παιχνίδι, έως ένα βαθμό, είναι κάπως νερόβραστο και θυμίζει το Origins αλλά προχωράς και δεν έχει σχέση, έχει πολλές βελτιώσεις. Το αδικείς και στο έχω ξαναπεί. Οπότε μεταξύ Origins και Odyssey φαντάζομαι προκρίνεις το δεύτερο;
DEADLAZARUS Μάϊος 7, 2020 #7606 Μάϊος 7, 2020 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Οπότε μεταξύ Origins και Odyssey φαντάζομαι προκρίνεις το δεύτερο; Είναι misthios, μην τον ακούς.. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2020 από DEADLAZARUS 1 1
tommybertsen Μάϊος 7, 2020 #7607 Μάϊος 7, 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Οπότε μεταξύ Origins και Odyssey φαντάζομαι προκρίνεις το δεύτερο; Το Odyssey είναι ένα κατά πολύ βελτιωμένο origins. Όπως έχω πει κι άλλες φορές, αν δούμε το game σαν AC, δεν θα μας αρέσει, γιατί δεν είναι AC. Έχει χάσει την ταυτότητά του. Αν λεγόταν "Alexios&Kassandra - The Curse" θα το βλέπαμε με άλλο μάτι. 3
sstav Μάϊος 16, 2020 #7609 Μάϊος 16, 2020 xcom2 war of the chosen....θυμήθηκα τα παλιά ...απλά φοβερό ... και δύσκολο
tragikos Μάϊος 16, 2020 #7610 Μάϊος 16, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: xcom2 war of the chosen....θυμήθηκα τα παλιά ...απλά φοβερό ... και δύσκολο Περιμένω να δω πότε θα πέσει η τιμή του σε κάτι πιο φυσιολογικό... Αρχική τιμή 40€ και historical low 14€ για ένα expansion;
tommybertsen Μάϊος 16, 2020 #7611 Μάϊος 16, 2020 Παίζουμε το Song Of Horror, ένα πολύ ενδιαφέρον horror adventure. Παίζουμε ταυτόχρονα και το The Council (το'χω παίξει μέχρι τη μέση αλλά πλέον μαζί με τη σύντροφο). Επίσης, συνεχίζεται σιγάααα σιγά το RDR2. 3
DEADLAZARUS Μάϊος 16, 2020 #7612 Μάϊος 16, 2020 πριν 21 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Επίσης, συνεχίζεται σιγάααα σιγά το RDR2. Get three coffins ready... 1
tommybertsen Μάϊος 16, 2020 #7613 Μάϊος 16, 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Get three coffins ready... I will not obey 1
salde Μάϊος 16, 2020 #7615 Μάϊος 16, 2020 4 hours ago, honda22 said: Τώρα που έγινα mod παίζω με κάρτες ταρώ άμα είναι έτσι τότε εγώ μάλλον γεννήθηκα σουπεραντμιν. Όχι ταρώ βέβαια -σιχαίνομαι αστρολογίες κλπ- αλλά κι η πασιέντζα κοντά είναι. 5 hours ago, tommybertsen said: Παίζουμε ταυτόχρονα και το The Council έλα, αρρώστια! Δεν τ κατέβασα όταν το γράψατε αλλά από τα εκατοντάδες παιχνίδια που γράφετε εδώ πέρα είναι το μοναδικό που μου κίνησε την περιέργεια. Παίζω αποκλειστικά CIV, το 5, όχι αυτήν την περίοδο όμως, πάντα single player, μου έχετε κάνει ζημιά που δείξατε την προσοφορά στο Epic για το 6, ελπίζω να αντισταθώ επιτυχώς και να καταφέρω να το γειώσω μέχρι να λήξει η προθεσμία. 1
Proteas Μάϊος 16, 2020 #7616 Μάϊος 16, 2020 πριν 35 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Παίζω αποκλειστικά CIV, το 5, όχι αυτήν την περίοδο όμως, πάντα single player, μου έχετε κάνει ζημιά που δείξατε την προσοφορά στο Epic για το 6, ελπίζω να αντισταθώ επιτυχώς και να καταφέρω να το γειώσω μέχρι να λήξει η προθεσμία. Παρε το 6 ετσι και αλλιως δωρεαν θα ειναι αλλα συνεχισε να παιζεις το 5 κατα τα λεγομενα του γιου μου ειναι ανωτερο. Αν το εχεις στο steam υπαρχουν πληθωρα σεναριων χαρτων κτλ. Αν παλι δεν το εχεις εκει υπαρχει μεθοδος να τα κατεβασεις. 4
iseeklife Μάϊος 18, 2020 #7618 Μάϊος 18, 2020 ξεκίνησα το far cry 5 . ωραία γραφικά , ωραία ατμόσφαιρα αλλά ένα μειονέκτημα μέχρι τώρα . οι άνθρωποι δεν πέφτουν όπως τα άλλα φπς . είναι λίγο περίεργη η μηχανική των βολών . και επίσης το icue μου κάνει νερά όταν ανοίγω το παιχνίδι . 1
intercoolerr730 Μάϊος 24, 2020 #7619 Μάϊος 24, 2020 τελείωσε και το sherlock holmes! πολύ καλό!!! θα πάρει σειρά το sniper ghost warrior 3! 2
nikdev Μάϊος 24, 2020 #7620 Μάϊος 24, 2020 Λόγω αρκετού χρόνου τα παρακάτω και μερικά καθυστερημένα: COD: Remastered MWF Gears 5 Battlefield V Doom Eternal Metro Exodus Wolfestein Youngblood Duke Nuked Forever 2017 Rise of the Triad Reloaded Sniper Ghost Warrior Contracts Hoodlum Screamer 2 GOG Jack Keane 2 Far Cry New Dawn 1
Recommended Posts