tommybertsen Απρίλιος 20, 2019 #4721 Απρίλιος 20, 2019 Τους είπες "Ζαχούλης εδώ, τα χαιρετίσματα μου από Νορβηγία" ; Meanwhile, ξέχασα να βγάλω φώτο, αλλά πήρα από το "Κεμπαμπτζίδικον το γνήσιον". Στα Κάτω Πετράλωνα. Πολύ πολύ καλό το κεμπάπ, ο γύρος αλλά και το καλαμάκι κοτόπουλο. Είχα ξαναπάρει, πριν καιρό, είχα όμως ξεχάσει ότι είναι πολύ καλό. Θυμάμαι δεν έπαιρνα επειδή έλεγε "χρόνος παράδοσης 55' " , αλλά στην πραγματικότητα, ήρθε πιο γρήγορα. Ακόμη κι έτσι, θα άξιζε η αναμονή! Την επόμενη φορά θα έχει και φώτο
karmen1983 Απρίλιος 20, 2019 #4722 Απρίλιος 20, 2019 Εγω δε ξέρω τι ισχυρίζεται το αφεντικό. Παρέλαβα σήμερα και μάλιστα τέσσερα. 2 με φιλέτο κοτόπουλο και δύο με γύρο χοιρινό. Στην υγεία σου ρε Ζαχούλη 3 2
tommybertsen Απρίλιος 20, 2019 #4723 Απρίλιος 20, 2019 Αν στείλεις και 2 προς τα εδώ (και με ΕΛΤΑ τα παίρνω ), δεν θα ξαναμιλήσω 1
UltraB Απρίλιος 20, 2019 #4724 Απρίλιος 20, 2019 Αν δεν στείλεις 2 προς τα εδώ, δεν θα ξαναγράψεις στο ΦαγητόThread 1
ΓιαγκΤ Απρίλιος 20, 2019 #4725 Απρίλιος 20, 2019 (edited) Δίνει και κάνα μπουκαλάκι ο καλός πελάτης ; ) Καλή είναι και η μπίρα Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2019 από ΓιαγκΤ 8
p55 Απρίλιος 21, 2019 #4727 Απρίλιος 21, 2019 πριν 21 λεπτά, το μέλος Vagouridis έγραψε: Ωραια κοπη η μπριζολα... Καλή η μπριζολίτσα αλλά η κακομοίρα είναι μέσα στη μοναξιά . Ούτε μια πατατούλα, ούτε λίγη σαλατίτσα... τίποτα. Α! Ξέχασα νηστεύουμε λόγω σαρακοστής.
tommybertsen Απρίλιος 21, 2019 #4728 Απρίλιος 21, 2019 Εδώ ας πούμε, τίποτα δεν νιώθει μοναξιά Τα μισά λουκάνικα λείπουν. Μέχρι να βγει η φώτο, καπνός γίνανε 6 1
ΓιαγκΤ Απρίλιος 21, 2019 #4729 Απρίλιος 21, 2019 πριν 33 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε: Καλή η μπριζολίτσα αλλά η κακομοίρα είναι μέσα στη μοναξιά . Ούτε μια πατατούλα, ούτε λίγη σαλατίτσα... τίποτα. Α! Ξέχασα νηστεύουμε λόγω σαρακοστής. Είναι ένα κιλό ή κάθε μία και το μαγαζί δεν διέθετε απλή σαλάτα αλλά κάτι θερμιδικές βόμβες με σύκα τυριά κλπ. Είχαμε φάει και κάτι με μανιτάρια πριν οπότε δεν χώραγε άλλο 1
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Απρίλιος 23, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #4730 Απρίλιος 23, 2019 Περκα στο φουρνο...... Τα πρωτα φετινα κολοκυθακια.... ενα καλο αλλα δυσευρετο ουζο.... Λουκουμαδες, με μελι απ το χωριο..... Κ η πρωτη αποπειρα για παστο γαυρο.... καυτερη πιπερια, φρεσκια ριγανη, φρεσκο σκορδο, πολυχρωμα πιπερια, λαδι κ στο ψυγειο για οταν χρειαστει... Βγηκε τελειος, μαλλον η τυχη του πρωταρη!!!!! 8 2
Seafalco Απρίλιος 23, 2019 #4731 Απρίλιος 23, 2019 (edited) Αμ γι΄αυτό έφτιαξες αναπαυτικές καρέκλες ! ! ! Μετά από τέτοιο φαγοπότι, της θέλεις τη μαλακωσία σου, μη πιαστείς κιόλας μέχρι να συνεφέρεις από την ευωχία ! Μπράβο συνονόματε, ήμουν που ήμουν . . . με αποτελέιωσες ! ! ! Spoiler Συνέχισε έτσι και μη με ακούς εμένα ! ! ! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2019 από Seafalco 1 2
Seafalco Απρίλιος 23, 2019 #4733 Απρίλιος 23, 2019 I I I I IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Βαγγελίστρα μου ! ! ! Είναι και των ημερών . . . . . . . Δεύτε τελευταίον ασπασμόν ! !! 1
jax7480 Απρίλιος 23, 2019 #4734 Απρίλιος 23, 2019 @Stelios13 μας έστειλες με τα γεμιστά κολοκυθάκια και μας αποτελείωσες με τους λουκουμάδες. 2
Efialtis Απρίλιος 23, 2019 #4735 Απρίλιος 23, 2019 @karmen1983 Θερμοκήπιο έχεις; Που βρήκες κολοκυθανθούς αυτή την εποχή;
Δημοφιλής Δημοσίευση xkabamarux Απρίλιος 24, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #4737 Απρίλιος 24, 2019 Σπανακοτυροπιτα με σπιτικο φυλλο. Αφησαμε να κρυωσει 3 ωρες και απολαυσαμε μετα. 15
acct Απρίλιος 24, 2019 #4738 Απρίλιος 24, 2019 23 minutes ago, xkabamarux said: Αφησαμε να κρυωσει 3 ωρες Νομίζω εννοούσες "μετρήσαμε μέχρι το 3"... 1
astrolabos Απρίλιος 24, 2019 Author #4739 Απρίλιος 24, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος xkabamarux έγραψε: Αφησαμε να κρυωσει 3 ωρες 1 3
Proteas Απρίλιος 25, 2019 #4740 Απρίλιος 25, 2019 (edited) Γλυκο του κουταλιου: Φραουλα. 1 κιλο φραουλες μεγαλες και σφικτες (θα μεινουν μισες στο τελος). 1 κιλο ζαχαρη, 1.5-2 ποτηρια νερο και 2 λεμονια. Προετοιμασια. Πλενουμε πολυ καλα τις φραουλες με τα κοτσανια τις στεγνωνουμε στο σουρωτηρι και αφαιρουμε τα κοτσανια μετα. Βαζουμε σε ενα μπωλ μια στρωση φραουλες μια στρωση ζαχαρη και στο τελος οση ζαχαρη μεινει 1 ποτηρι νερο και τον χυμο απο το ενα λεμονι. Στο ψυγειο το μπωλ για 12+ ωρες καλυμμενο με μεμβρανη. Διαδικασια. Βαζουμε μια κατσαρολα στο ματι στο τερμα (9) με 1 ποτηρι νερο και ριχνουμε μεσα ολο το μπωλ. Μολις αρχισει να βραζει κατεβαζουμε την φωτια στην μεση (6) και αρχιζουμε να περνουμε στον αφρο 8-10 λεπτα , στα 10 λεπτα βγαζουμε τις φραουλες με σουρωτη κουταλα και συνεχιζουμε μεχρι να δεσει το σιροπι αλλα 6-8 λεπτα, κανα 2 λεπτα πριν γινει το σιροπι βαζουμε και τις φραουλες μεσα να δεσουν ολα μαζι. Παρατηρησεις. Το γλυκο ειναι ευκολο αλλα θελει προσοχη στο βρασιμο για να μην γινουν νιανια οι φραουλες γιατι τις θελουμε στο αρχικο σχημα τους. Εκανα 700g και βγηκε 350g γλυκο, μου εμεινε και αρκετο σιροπι το οποιο το περασα απο τουλι πρωτα και το ξαναεβαλα στην φωτια να παρει μια βραση με ιση ποσοτητα τσιπουρου και φτιαξαμε ενα λικερ φραουλα στα γρηγορα. Να πω εδω οτι το μισο τα ηπιαμε ζεστο σε σφηνακια. Αυτα και καλη επιτυχια σε οποιον δοκιμασει να το κανει. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2019 από Proteas 4 1
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now