Jump to content



COVID-19


sotiris

Recommended Posts

  • Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

46 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Εχει σημασια το ποσοστο?

Σημασια εχει οτι καποιοι πεθαναν

 

Άρα είναι το ίδιο αν παίρνεις 1€ η 100 η 1000 .......

Link to comment
Share on other sites

KARDITSASTAKRA.COM

Ο ένας μετά τον άλλον δημοσιογράφοι και θιασώτες του εμβολιασμού αρχίζουν και λυγίζουν υπό το βάρος των τύψεων οι...



🤡Season 8 Clown GIF by RuPaul's Drag Race🤡

Link to comment
Share on other sites

Οι ΑΡΔ έχουν γενικά καλύτερη, αμεσότερη και λιγότερο φιλτραρισμένη πρόσβαση στην πληροφόρηση και τα πρωτογενή δεδομένα, απ' ότι ο μέσος αναγνώστης/ακροατής/τηλεθατής τους. Αυτός πως και δεν έμαθε ότι δεν υπάρχει καμία αύξηση σε ξαφνικίτιδες υγιών νέων, ούτε καμία τρομερή αύξηση σε θνησιμότητες κάθε αιτίας γενικώς, αλλά φυσικά και το γεγονός πως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ όσοι υγιείς νέοι έπαθαν ξαφνικίτδα να το έπαθαν από 《αυτό》;  Τσάμπα οι τύψεις, ας τον πληροφορήσει κάποιος να μην βασανίζεται αδίκως ο καημένος.

Link to comment
Share on other sites

οσο αφορα τις τυψεις απο τα ΑΡΔ/πωλητικούς και λοιπούς απο ΟΛΕΣ τις σιχαμενες πλεον ηγεσιες αυτου του ρημαδοτοπου τις βαζω εκει που δεν πιανει μελανι

 

εχασα μεχρι στιγμης 2 συγγενείς μου και καμια τυψη τους δεν προκειται να τους φερει πισω ή να διορθώσει τα προβληματα που δημιουργησαν οι απωλειες τους

Έγινε επεξεργασία από SWBiiLive
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Μερικές μικρές ασυνέπειες και ρωγμούλες, ή κάποιες σπάνιες εξαιρέσεις με στιγμιαίες κρίσεις ειλικρίνειας ή αμφιβολίας, δεν εξαφανίζουν τα βουνά ψεμάτων, υποκρισίας, bulling, πετσολαδωμάτων, εκβιασμών, πλύσης εγκεφάλων, σποράς διχόνοιας και πολλών άλλων 《αγαθών》. Ούτως ή άλλως είναι αργά πια..., τα δεδομένα δεν μετράνε πουθενά. Τα λάθη των γιατρών, ο τάφος τα σκεπάζει.

Link to comment
Share on other sites

Δες δεδομένα για σχολεία και παιδιά γενικότερα, για ηλικίες κάτω των 40, για κάτι δήθεν 95+% αποτελεσματικότητες που μας έλεγαν στην αρχή, για παύση καθιερωμένων ορθών ιατρικών πρακτικών με τους ίδιους τους γιατρούς να μην ξέρουν να απαντήσουν το γιατί και με τους δήθεν ειδικότερους να απαντάνε 《επειδή δεν χρειάζεται》, για δημοσιογραφικούς/κυβερνητικούς ισχυρισμούς που δεν διατυπώθηκαν ποτέ γραπτώς από τις 4 εταιρείες αλλά μεταδιδόντουσαν ως τέτοιοι, για το τι παραδέχθηκαν οι κατά πολύ προπορευόμενοι (χρονολογικά) Κινέζοι γιατροί στην αντιμετώπιση κρουσμάτων ως το μεγαλύτερό τους θανατηφόρο λάθος, για τη γενική ΕΚΤΟΣ covid αύξηση θνησιμότητας κλπ κλπ, τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί και η κυρίαρχη απάντηση ήταν και είναι shaming για το ό,τι δεν πήραμε θέση πανομοιότυπη με το σανό αλλά διατηρήσαμε αμφιβολίες χωρίς να προσπαθούμε σε κανέναν να επιβάλλουμε τι θα κάνει ή δεν θα κάνει, σε αντίθεση με την κυρίαρχη τάση που συχνά απειλούσε αλλά κυρίως έκανε shaming σε ανεμβολίαστους που δεν είχαν καν νοσήσει/μεταδόσει αλλά και σε νεκρούς και τις οικογένειές τους με darwin awards και άλλα τέτοια.

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84
Link to comment
Share on other sites

49 λεπτά πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Δες δεδομένα για σχολεία και παιδιά γενικότερα, για ηλικίες κάτω των 40,

 

49 λεπτά πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

για το τι παραδέχθηκαν οι κατά πολύ προπορευόμενοι (χρονολογικά) Κινέζοι γιατροί

 

49 λεπτά πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

για τη γενική ΕΚΤΟΣ covid αύξηση θνησιμότητας κλπ κλπ

 

Αυτά τα δεδομένα λέω. Μπορείς να μας τα ποσταρεις;

Link to comment
Share on other sites

Στου κουφού την πόρτα δεν ψήνομαι αυτή τη στιγμή να κοπιάσω να χτυπήσω άλλο και δεν είναι δουλειά μου, ούτε δήλωσα ποτέ ειδικός γιατί δεν είμαι. Πάντως είναι διαθέσιμα τα πάντα, δεν είναι τίποτα μυστικά. Απλώς δεν τονίζονται αρκετά ώστε να έχουν πέσει στις αντιλήψεις των ανεπιφύλακτων. Συνεχίζοντας να μην προσπαθώ να επιβληθώ σε κανέναν, δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω για κάτι και μένω ήσυχος διατηρώντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξω στάση σε οτιδήποτε, με βάση ό,τι εφόδια μπορώ να έχω στη διάθεσή μου. Δεν μένω όμως ήσυχος που δεν προσπάθησα να ψήσω δικό μου άνθρωπο να μην ρισκάρει να πάθει αυτό που έπαθε γιατί δεν άντεχε άλλο να μη μπορεί να πάει για έναν γαμhμένo καφέ με την υπόλοιπη παρέα.

 

Και μας κουνάνε και το δάχτυλο οι ομοϊδεάτες των χρηματοδοτών της δημιουργίας του χτικιού με το οποίο μπλέξαμε.

 

 

Όταν ένα αφήγημα είναι ακόμα και 95% ειλικρινές και έστω και μόνο 5% ψευδές, αλλά με συνειδητό και επιτηδευμένο αυτό το ψευδές κομμάτι, κάποια στιγμή το ψέμα αρχίζει και μαθαίνεται μαζί και με το γεγονός της συνειδητότητάς του και τότε άντε βγάλε άκρη αν ήταν 95-5, 99-1, 60-40 ή οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός. Προτιμώ τον συνειδητό ψεύτη να τον σταμπάρω και να μην του έχω τυφλή εμπιστοσύνη, αλλά υπό κάποια σχετική αμφισβήτηση.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να δω τα συγκεκριμένα στοιχεία που αναφέρεις και επικαλεισαι. Χωρίς διάθεση ειρωνίας. Όντως με ενδιαφέρουν οι πηγές σου. Αν κάποια στιγμή δε βαριέσαι, παρέθεσε τες μας εδώ η ακόμα και σε προσωπικό μνμ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.