Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Και ξαναρωτάω, που ειναι το πρόβλημα πληρωμής στο ταμείο με χρεωστική κάρτα?
Το θέμα μας δεν είναι η χρεωστική, αλλά η ανευθυνότητα των κυβερνώντων που μας πάει καρφί στα βράχια 
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Για barότσαρκα ήξερα, για ΑΤΜότσαρκα πρώτη φορα ακούω..

 

ebanking.winbank.gr σφεράτο...

 

Και ξαναρωτάω, που ειναι το πρόβλημα πληρωμής στο ταμείο με χρεωστική κάρτα?

 

 

Μιλάω για ATM.

Εντάξει, σήμερα όλοι πήγαν να πληρωθούν από τα ATM.

 

Just an ordinary day.

Move on.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω για τον πρόεδρο....

Όταν το επίπεδο της πολιτικής με τους διάφορους μαϊντανούς της τηλεοράσεις έχει πιάσει πάτο, τότε  ο Λεβέντης μπορεί να φαντάζει κανονικός πολιτικός.

 

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το οποίο έφυγε λέγοντας ότι διαφωνεί, όμως άλλοι λένε ότι έφυγε για το βουλευτιλίκι.
Χωρίς να έχει πρόβλημα μεταπήδησε στην Μητσοτακική ΝΔ , χώρια τα κόμματα που έχει ιδρύσει για να πετύχει να εκλεγεί που είναι ο αυτοσκοπός του.
Δυστυχώς είναι  εγωπαθής, ισχυρογνώμων  στο έπακρο και ο περισσότερος κόσμος το αντιλαμβάνεται.  Δεν είναι τυχαίο ότι στο κόμμα του δεν υπάρχουν ισότιμα στελέχη αλλά μόνο ακόλουθοι. Ουδέποτε έχει κάνει αυτοκριτική και για το ότι δεν εκλέγετε πάντα φταίνε οι  άλλοι.

Κανονικό πρόγραμμα δεν υπάρχει παρά μόνο ένα  νοικοκύρεμα τύπου - θα σώσει την Ελλάδα κόβοντας τις διπλές συντάξεις ανοίγοντας τα κλειστά επαγγέλματα και γενικά μειώνοντας την σπατάλη.

 Προσωπικά τον αντιπάθησα όταν πριν αρκετά χρόνια ανέβαινε αντίθετα την Γούναρη στον Πειραιά με τον κόσμο να του φωνάζει «Πρόεδρε πας ανάποδα» και αυτός να απατάει «αυτοί κλέβουν κλπ

Πολλάκις έχει χρησιμοποιηθεί από το σύστημα για διασπορά ψήφων. Ελπίζω η εκλογική ώθηση  Μητσικώστα  να έγινε από  αφελείς τύψεις συνειδήσεως και να μην είναι ο ίδιος στο κόλπο.
Όσο για τις μαντικές ικανότητες.... 40 χρόνια Χ 365 μέρες έχει κάνει 14.600 προβλέψεις . Αν επιλέξεις αυτά που πετυχαίνει τον έκανες μάγκα.

 ΠΧ: Το πείραμα Τσίπρα εξατμίσθηκε

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Για λιπασματα τρώμε κόκκινο και προστιμα ως χώρα για νιτρορυπανση, για σπόρους κρεμάλες στις ενώσεις των Ανδρεοκαραμανλικών που καταργησαν την ανακυκλωση και εφεραν αμερικανικο/γερμανικο σπορο μιας χρησης που αποδιδει ελαχιστα παραπανω στην καλυτερη απο τις δικες μας ποικιλίες.

Τι άλλο?!?

 

εννοώ δεν έχουν λεφτά να τους πάρουν οι περισσότεροι.δεν υπάρχει σάλιο στην αγροτιά, αυτό γράφω.λένε δεν θα έχουν μετά, ε ούτε τώρα έχουν, αυτό λέω.δεν μιλάω για τα λαμόγια αλλά για τους σωστούς, αυτούς που ήταν και είναι εντάξει

 

 

υγ για τον λεβέντη αν και τον συμπαθούσα, μπουρδολογεί και πολύ μάλιστα.δεν θέλουν να μας νοικοκυρέψουν οι γερμανοί, να μας ταπεινώσουν θέλουν.

Έγινε επεξεργασία από gpl
Link to comment
Share on other sites

Στο χωριό του πατέρα μου που δεν έχουν πολλά νερά όσοι είναι αγρότες απλά την βγάζουν, εκτός και αν έχουν πολλά χωράφια. Στο χωριό της μάνας που είναι όλοι αγρότες και έχουν χωράφια και ποτιστικά, όλοι είναι πλούσιοι. Πολλοί αγρότες αγνοούν ότι η χώρα περνάει οικονομική κρίση και είναι οι τελευταίοι που θα πεινάσουν αν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα μας δεν είναι η χρεωστική, αλλά η ανευθυνότητα των κυβερνώντων που μας πάει καρφί στα βράχια 

Το θέμα είναι ο καπιταλισμός και η αλήθεια βρίσκεται στους sex pistols.

 

1) Sorry, αλλά όταν βλέπω τρομοκρατημένους ανθρώπους να τρεχουν να σηκώσουν λεφτά μου δημιουργούντε απορίες.

Δεν έχει λεφτά το ΑΤΜ (ως αποτέλεσμα του πανικού), οκ, ας πάμε και στο χειρότερo σενάριο όπου μένουνε κλειστές και οι τράπεζες ή κλείνουν την Τετάρτη πχ..  To capital control δύσκολο να γίνει ή να αγγίξει τον απλό πολίτη. Δεν έχω λοιπόν χαρτονομίσματα και έχω μια οικογένεια να θρέψω όπως είπε γνωστός τρομοκρατημένος συμφορουμίτης. Πάω στο σούπερ μάρκετ, που είναι το πρόβλημα στο να δώσω την χρεωστική καρτούλα μου, και μερικά kilobytes να πουνε, πάρε 150 ευρώ από εδώ και πήγαινε τα εκεί ;;;;

 

2) Κάποιος το είπε, ο Τσίπρας δεν είναι βασιλιάς δικτάτωρας θεός και παντοκράτωρας, 36% πήρε, δεν πήρε 51%, δεν πήρε 85% να κάνει ότι θέλει. Είπε τι θέλει, τίμια στάση, αλλά εκπροσωπεί το 36%, μένει 64% που θα του πάει κόντρα. Όχι λοιπόν, δεν θα κάνει ότι θέλει, θα πάει να κάνει ότι ξανααποφασίσει ο λαός. Προτιμάς τι? Να κάνει ότι θέλει για να μπορείς να γκρινιάξεις μετά; Όχι, πάρε ευθύνη και εσύ, έλεος πια με τον αναθεσητισμό. (if that is a word).

 

3) Θεωρείς ότι τα έχει κάνει *****; Δικαίωμα σου, και εγω θεωρώ ότι έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά το δημοψήφισμα δεν είναι λάθος.

 

Μιλάω για ATM.

Εντάξει, σήμερα όλοι πήγαν να πληρωθούν από τα ATM.

 

Just an ordinary day.

Move on.

Δεν είναι φυσιολογική μέρα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ο κόσμος έτρεξε στα ΑΤΜ τρομοκρατημένος από το megant1skai. Πόσο να αντέξουν τα συστήματα τους;

 

Edit με fb posts:

Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, 

"Πρώτη μέρα επίσημης προδημοψηφισματικής περιόδου και η πρώτη είδηση στον Σκάι είναι οι τεράστιες ουρές στα ΑΤΜ.

Αυτή την εβδομάδα το σύστημα θα πέσει με όλες του τις δυνάμεις να συντρίψει κάθε διάθεση αμφισβήτησης της μέχρι τώρα πορείας της χώρας.

Από την στιγμή που ο σρζα δεν κρατάει επαφή με την κοινωνία και δεν υπήρχε εξήγηση για τις κινήσεις της προηγούμενης περιόδου, θα πρέπει να βασιστούμε στα κριτήρια του κόσμου για να μην πιστέψει την προπαγάνδα, αλλά και στο τι θα πει ο καθένας από μας στους φίλους, συγγενείς και συναδέλφους για να κρατήσουμε όλοι μαζί και να βάλουμε πλάτη.

Φωτογραφίες από σήμερα το πρωί, ώρα 10, στο κέντρο του Ηρακλείου. "

 

Πλατεία Κορνάρου

 

11231083_10207009451374105_9200327838767

 

 

11667413_10207009451534109_7387289959324

 

Μικρή Εβανς

 

10325341_10207009451774115_2388917963892

 

11233499_10207009452014121_3393068082963

 

11252857_10207009452174125_1933311064494

 

Πλατεία Ελευθερίας

11667376_10207009452734139_5520615764488

 

11666211_10207009453174150_3647027537323

(Από αυτή σήκωνα χρήματα όταν ζούσα Ηράκλειο)

 

Άλλο με φωτό εδω, https://www.facebook.com/marios.lolos.1/posts/10203068313787712

Έγινε επεξεργασία από Myralis
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Πότε οι θεσμοί ενδιαφέρονται μόνο για τα αποτελέσματα των μέτρων και πότε θέλουν ασυζητητί στοχευμένα μέτρα(μειώσεις όλων των συντάξεων και όχι απλά αλλαγές σε πρόωρες κτλ., γενόσημα, αποκρατικοποιήσεις με πενιχρό αποτέλεσμα).

 

Πότε το μόρφωμα της Ε.Ε. είναι η δημοκρατική Ευρώπη μας(με ξεδοντιασμένο ευρωκοινοβούλιο) και πότε βγάζεις το σκασμό και κάνεις ό,τι σου ζητάνε γραφειοκράτες και ομάδες συμφερόντων που δεν τους ξέρεις καν. Ας πούμε τώρα που λένε ότι δεν θα υπάρξει καν πρόταση ακόμα και αν πούμε ΝΑΙ σε όλα. Σαν να έχουν αποκλειστικό στόχο να ρίξουν μια κυβέρνηση που δίνει λόγο στους πολίτες της. Δεν θέλουν ούτε ήθελαν ποτέ δημοψηφίσματα, αν κοιτάξετε λίγο πίσω στην ιστορία.

 

Πότε είναι οδυνηρό να τα βγάζεις πέρα με παιδιά και υποχρεώσεις μισθοδοτούμενος από το κράτος και πότε είναι κουλ να κόβουν στον άλλο τα μισά και πλέον λεφτά. Ο πολιτικός είναι οραματιστής όταν κόβει από τον άλλον για να παίρνεις εσύ εφαρμόζοντας μνημόνια. Δεν πρέπει να ακούει κανέναν παρά μόνο το ένστικτό του. Για να τολμήσει όμως να κόψει από σένα.

 

Πότε διαμαρτύρεσαι για έλλειμμα δημοκρατίας και πότε το σύμπαν γεμίζει ανεγκέφαλους που θα 'πρέπε να τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση, πόσω μάλλον να ψηφίζουν, όταν κινδυνεύει η τσέπη σου.

 

@acct

Η bild εξω φρενών έγραφε ότι ο Τσίπρας προσπαθεί να εκβιάσει με δημοψήφισμα.  

Το να αποφασίσει άμεσα ένας λαός αν θα ασκείται κυριαρχία από υπερεθνικά όργανα ή ελληνικές κυβερνήσεις είναι εκβιασμός.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Εισαι ανεργος αλλα ο φουρνος βγαζει ψωμι. Το σουπερ μαρκετ εχει γαλα και εναν ταμεια.

Οταν η υραπεζα θα πει γεια σας να μας δω ολους. Τοτε χεστηκα και εγω για την αλυσιδοτη αντιδραση.

Εισαι ανεργος το σεβομαι. Δε σςβομαι ομως την ανικανοτητα να δεις περα απο το δικο σου πονο.

Τον πόνο όμως όσων αυτών που ήδη πονάνε και είναι πάρα πολλοί ποιος τον σκέφτεται?

Link to comment
Share on other sites

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_27.html

 

Τέλος, τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας για να προστατεύσει τη χώρα από τις εχθρικές ενέργειες του Ντράγκι και του τραπεζικού καρτέλ; Τι θα κάνει για να μην κλείσουν οι τράπεζες την Δευτέρα; Τι θα κάνει για να μην γενικευτεί το bank run; Τι θα κάνει για να μη προσχωρήσουν οι τράπεζες σε στάση πληρωμών προς το εσωτερικό για να εκβιάσουν καταστάσεις; Ή μήπως είναι κάτι που επιθυμεί κι ο ίδιος για να τρομοκρατηθεί ο κοσμάκης; Τσιμουδιά για όλα αυτά.

 

Το μεγάλο ερώτημα. Είναι έτοιμοι, απλά μπλοφάρουν ή μήπως ακόμα χειρότερα έχουν βλέψεις για καταστάσεις Κύπρου όπως είπε και ο colt πιο πάνω;

Link to comment
Share on other sites

ενοχλει καποιους οτι ο Λεβεντης βγηκε για αλλη φορα προφητης, μαλλον ειναι οι ιδιοι που ενοχληθηκαν οταν εγραφα περι 1897 και 1920  ( http://www.thelab.gr/topic/139794-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-v20/page-51#entry2131768    )  τουλαχιστον μεσα σε αυτους δεν ειναι ο 70αρης φανατικος ΝΔ, που το απογευμα των εκλογων(νωπη λαικη εντολη λολ), οταν ρωτησε και εμαθε τι ψηφισα, μου ειπε με υπεροπτικο στυλ " χαμενη ψηφος να το ξερεις ! "

 

Ο Λεβεντης ειχε τον πατερα του Ανδρεα Παπανδρεου σε μεγαλη υποληψη, ητανε ενας απο τους λογους που εγινε ιδρυτικο στελεχος του Πασοκ,  αληθεια αλλα ιδρυτικα στελεχη που βρισκονται σημερα και τι κανουνε ?  ( *γκουχ γκουχ  μητροπουλος  *γκουχ γκουχ * )

 

ο Μητσοτακης ηθελε το λογοτυπο του Λεβεντη χωρις να το αγορασει, ο Λεβεντης ηθελε μια καλη ευκαιρια  για να μπει στην Βουλη, αλλοι το ειδαν σαν "κωλοτουμπα", εγω το ειδα σαν μια συμφωνια (και οχι μνημονιο) με τον διαβολο, ας μην ασχοληθουμε καλυτερα με το τι λεει και τι κανει αυτο το πρωην τσιρκο του  3% απο το '12 μεχρι  σημερα.  

 

ριχνετε ευθυνες και αποκαλειτε συστημικο εναν ανθρωπο που δεν υπηρξε ποτε του βουλευτης, που  ητανε  επι δεκαετιες  "φιμωμενος" απο το ιδιο το συστημα(και ο ΔΑΠιτης τενιστας φετος του ζητησε μια συγνωμη για το θεαθηναι ), που κοντεψε (εκτος των αλλων) να χασει την ζωη του οταν βρεθηκε στα Μαλγαρα, αυτα τα λεω γιατι πρεπει καποιος να τα πει, δεν εχω ορεξη για "ψηφιακη κοκορομαχια"  ειδικα με  μπλοκαρισμενους χρηστες. 

 

επισης δεν ντρεπομαι να πω οτι  το 2007, οταν εβλεπα  στο YT τα γνωστα βιντεακια με τον Λεβεντη να ξεσπαει ( τα οποια δειχνανε μονο το ξεασπασμα  και οχι το τι εγινε  πριν ή μετα ) μου φαινοτανε το ολο θεαμα γραφικο και γελουσα με την καρδια μου, σκεφτειτε ομως  σε τι κατασταση βρισκεται καποιος οταν τον πνιγει τον δικιο του και δεν ντον ακουει κανεις !  διαολε απλα  δειτε τι γινεται τα τελευταια χρονια εξω,  στα μεσα μαζικης μεταφορας - στα αμαξια στους δρομους -  στο πεζοδρομιο - οπου σχηματιζονται ουρες κοσμου,  οι μισοι κουβαλανε μεσα τους μια "βομβα" και δεν το εχουν σε τιποτα  να ξεσπασουν,  αναμεσα τους κι εγω. 

 

αλλοι ειναι αυτοι που ντρεπονται να πουνε τι ψηφιζανε τα τελευταια 10-15 χρονια και με ποια κριτηρια, μερικοι  εχουν ηδη αρχισει να λενε στα ραδιοφωνα  μπουρδες οπως " εγω δεν ψηφισα συριζα, αλλα τους στηριζω ! "  σε λιγους μηνες  θα αρχισουνε παλι τα ιδια  καραγκιοζιλικια, δηλαδη το " εγω ? δεν ασχολουμαι με αυτα, μικρο κομμα ψηφισα, το εριξα στους οικολογους για  να κανω χαβαλε "  ενω ταυτοχρονα ο γιωργακης ειχε παρει  44% απο το πουθενα :)

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ATM Εθνικής σε σούπερ μάρκετ 15 άτομα όταν πήγα, άλλοι τόσοι όταν έφευγα.

 

Σε Πετρούπολη που πέρασα μια βόλτα από περιέργεια, δύο Πειραιώς και μία Άλφα άδειες.

Μια Eurobank είχε 25-30 άτομα ουρά.

 

@Myralis, ότι τράπεζες δείχνεις χωρίς κόσμο έχουν ήδη αδειάσει.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον σχόλιο, από εδώ:

http://news247.gr/eidiseis/politiki/tsipras-mhn-ypotimate-pou-mporei-na-ftasei-enas-laos-otan-aisthanthei-tapeinwmenos.3547833.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget

Δείτε τι απορρίπτει το ΔΝΤ και συνδέστε το με την χθεσινή δήλωση Τσίπρα για σύμφεροντα που εξυπηρετεί το Ταμείο. Απορρίπτει λοιπόν τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για φορολόγηση του ηλεκτρονικού τζόγου και είσπραξη εσόδων από νέες άδειες κινητής τηλεφωνίας. Ότι δηλαδή αγγίζει τους εγχώριους ολιγάρχες ή νταβατζήδες είναι απορριπτέο.

Υ.Γ1 Ρήξη τώρα με τους Δον Κορλεόνε της Ευρώπης. Αυτός ο σιχαμένος, ο τρισάθλιος ο Τούσκ είναι εγγονός του Ιωσήφ Τούσκ, συνεργός του Αδόλφου Χίτλερ και υπηρέτησε σε εφεδρικές ομάδες θανάτου των SS (καρατσεκαρισμένο και από Αγγλική πηγή). Η Λαγκάρντ ενεπλάκη στο σκάνδαλο Ταπί, ο Mr Πλυντήριο Γιούνκερ είχε σχεδιάσει την φοροαπογυγή των πολυεθνικών, σκάνδαλο LuxLeaks και ακόμη είναι στην θέση του, ο Σόιμπλε ενεπλάκη στο σκάνδαλο Κολ, μάλιστα ο υπεύθυνος οικονομικών και προϋπολογισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Βολφγκανγκ Χίλεν, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του δίπλα σε μια επιστολή, στην οποία η αυτοκτονία του αποδιδόταν σε οικογενειακούς λόγους. Γιατί εγώ πιστεύω τον αυτοκτόνησαν? όπως και τον άλλο μετά την δήλωση Βαρουφάκη για το σκάνδαλο Siemens ακριβώς την επόμενη ήμερα. Ρε καταλάβατε με ποιους έχουμε να κάνουμε?

Υ.Γ2 Αφήνω το καλύτερο για το τέλος. Το ΔΝΤ απορρίπτει την πρόταση για επιβολή έκτακτης εισφοράς 12% στις εταιρείες με κέρδη άνω των 500.000 ευρώ. Αλλά φυσικά "Οι δανειστές έχουν προσπαθήσει να πετύχουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ το αργότερο το 2017. Η Αθήνα ζητούσε κατάργηση μέχρι το 2020. Το νέο σχέδιο χωρίζει τη διαφορά και συνεχίζει μέχρι το Δεκέμβριο του 2019. Η κατάργηση θα ξεκινήσει άμεσα με το 20% των δικαιούχων να χάνουν τα προνόμια μόλις περάσει η νομοθεσία". Τα συμπεράσματα δικά σας....

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή για να καταλάβω. ΟΚ η προηγούμενη κατάπτυστη δεξιά κυβέρνηση έπεσε υπό το βάρος του mail Χαρδούβελη και η πρώτη αριστερή κυβέρνηση βγήκε με τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης και το επιχείρημα ότι δεν μπορούν να μας βγάλουν από την Ευρώπη. Εξι μήνες μετά έχουμε βουλιάξει δημοσιονομικά και η συμφωνία που φέρνουν μετά τη διαπραγμάτευση είναι κάμποσες φορές χειρότερη από το mail Χαρδούβελη. Και τώρα μου ζητάνε να αποφασίσω αν θέλω να διαλέξω το αποτέλεσμα της αποτυχημένης διαπραγμάτευσής τους ή την έξοδο από το ευρώ; Γιατί; Για να πάρω ΕΓΩ την ευθύνη της υποβάθμισης της ζωής μου; Όοοοοοοχι Αλέξη... ΕΣΥ θα αποφασίσεις με ποια από τις δύο σκ@τένιες επιλογές θα προχωρήσει η χώρα για να μπορώ να σε βρίζω μετά με την ησυχία μου. ΕΣΥ έχεις την ευθύνη για το σημερινό χάλι. Εμείς σαν λαός πήραμε την ευθύνη της επιλογής μας έξι μήνες πριν όταν σε πιστέψαμε (όσοι σε πιστέψαμε). Και σε αυτή την επιλογή δεν υπήρχε το σενάριο να βγούμε από την Ευρώπη. Υπήρχε μόνο το να πας εκεί και να ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΔΕΞΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. DEAL WITH IT. Κουράστηκα να μουτζώνω τον εαυτό μου που γεννήθηκα σε αυτό τον τόπο.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

 Και σε αυτή την επιλογή δεν υπήρχε το σενάριο να βγούμε από την Ευρώπη. Υπήρχε μόνο το να πας εκεί και να ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΔΕΞΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. DEAL WITH IT.

Υπάρχει τώρα? Τα έχεις μπλέξει.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί; Για να πάρω ΕΓΩ την ευθύνη της υποβάθμισης της ζωής μου; Όοοοοοοχι Αλέξη... ΕΣΥ θα αποφασίσεις με ποια από τις δύο σκ@τένιες επιλογές θα προχωρήσει η χώρα για να μπορώ να σε βρίζω μετά με την ησυχία μου.

 

Ορίστε επιτέλους κάποιος που έχει το σθένος να παρουσιάσει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Σάπιο για μένα, αλλά ειλικρινές

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ωχαχαχαχαχα.

Όταν έκαναν εκλογές και τον βγάλανε πρωθυπουργό τι διάολο του ζητπήσανε να κάνει; Πραγματικότητα αυτό που τους έταζε.

 

Τώρα γιατί θέλει πάλι τη γνώμη τους;

 

Ας μας μοιράσει σε όλους από 10.000 που πέρνει για να απάντάμε αν δεν το χει να το χειριστεί σαν "εκπρόσωπος" του "λαού.

 

Αυτό είναι το ΣΑΠΙΟ και το ειλικρινές φίλε οδηγέ.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Τσίπρας: «Μόλις ανακοινωθεί δημοψήφισμα, σε 3 ώρες θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα!»

 

Άντε τουμπες τούμπες τούμπες τούμπες κολοτούμπες δίχως φούντες .......  που λέει και το δημοτικό τραγούδι. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@acct Η bild εξω φρενών έγραφε ότι ο Τσίπρας προσπαθεί να εκβιάσει με δημοψήφισμα.   Το να αποφασίσει άμεσα ένας λαός αν θα ασκείται κυριαρχία από υπερεθνικά όργανα ή ελληνικές κυβερνήσεις είναι εκβιασμός.

 

Η κριτική για την Bild περιττεύει. Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας εκβιάζει περίπου όσο εξεβιάσθη. Όμως επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα δεν είναι η εξαγγελία του δημοψηφίσματος, αλλά το περιεχόμενο του διαγγέλματος. Η τακτική να καις τα καράβια για να μην υπάρχει επιστροφή, ιστορικά έχει μοιρασμένες πιθανότητες επιτυχίας. Και φοβάμαι ότι τώρα, μια ανάσα πριν από μια υποφερτή απόφαση, ήταν τεράστιο στρατηγικό σφάλμα.

 

Η σημερινή δεν είναι η Ευρώπη που θέλω, αλλά αν θέλουμε να διαμορφώσουμε μια καλύτερη, είναι πολύ ευκολότερο μέσα από την Ευρωζώνη κι όχι ως Βαλκάνιοι παρίες με υποτιμημένο νόμισμα και υπό τη διαρκή επιβουλή Αλβανίας, ΠΓΔΜ και Τουρκίας...

 

@3likos, το ακούσαμε και αυτό. Ότι είναι σάπιο να έχουμε την απαίτηση ο πρόσφατα εκλεγμένος Πρωθυπουργός να συνεχίσει να κρατά την καυτή πατάτα που παρέλαβε τη βραδιά των εκλογών, αντί να την πετάξει στα χέρια μας, με άμεσο κόστος όσο το αναγκαστικό δάνειο που αναγκάστηκε να πάρει το ΙΚΑ για να πληρώσει συντάξεις. Το έμμεσο κόστος θα το δούμε στην πορεία.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

@3likos, το ακούσαμε και αυτό. Ότι είναι σάπιο να έχουμε την απαίτηση ο πρόσφατα εκλεγμένος Πρωθυπουργός να συνεχίσει να κρατά την καυτή πατάτα που παρέλαβε τη βραδιά των εκλογών, αντί να την πετάξει στα χέρια μας, με άμεσο κόστος όσο το αναγκαστικό δάνειο που αναγκάστηκε να πάρει το ΙΚΑ για να πληρώσει συντάξεις. Το έμμεσο κόστος θα το δούμε στην πορεία.

Γιατι το λές αυτό? Δεν άλλαξαν τα δεδομένα από τις εκλογές μέχρι σήμερα? Επειδή συνήθως γράφεις τεκμηριωμένα την άποψή σου πες μου:

Πόσο δημοκρατικά ορθό θα ήταν μια κυβέρνηση που εκλέχτηκε με άλλο προγραμμα απο το λαό ,να ακολουθήσει ένα δρόμο εντελώς αντίθετο από αυτόν? Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ που στηρίζεις το ότι ο ΠΘ έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει ερήμην  μας.

Έχεις σκεφτεί μήπως αυτό που λες πηγάζει από την αδυναμία σου (δεν ειναι προσωπικο έτσι..όλων μας) να αναλάβεις την ευθύνη των επιλογών σου?

 

Ο Ανδρέας Κάλβος έγραφε στο "Εις Σάμον" : "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"

Έγινε επεξεργασία από 3likos
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.