pasjohn Μάϊος 27, 2016 #2941 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 Καλοδούλευτα. Να τα χαρείς. Εντυπώσεις από το κουτάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuan1988 Μάϊος 27, 2016 #2942 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 Σε ευχαριστώ! Το κουτί είναι αυτό που μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από όλα αυτά που αγόρασα. Ποιοτικότατο , στιβαρό, ανοίγει (προφανώς) πανεύκολα και έχει άπλετο χώρο για το μέγεθός του. Ο 140άρης ανεμιστήρας που έχει είναι τελείως αθόρυβος, σε αντίθεση με τον 120άρη που ακούγεται , ελάχιστα βέβαια, μόνο το βράδυ με τα πάντα κλειστά. Σκεφτόμουν να τους αλλάξω, αλλά άλλαξα γνώμη μετά τη χρήση τους. Εύκολη και η τακτοποίηση των καλωδίων στο πίσω μέρος, έχει αρκετές θέσεις για τα πιαστράκια. Τέλος μου αρέσει το κάλυμμα που έχει επάνω από το τροφοδοτικό και η τρύπα σε αυτό για να περνούν τα καλώδια εύκολα. Το μόνο που με εκνεύρισε λίγο ήταν το πόσο σφιχτές ήταν οι tool free βίδες του cage των HDDs, αναγκάστηκα να τις ξεβιδώσω με πένσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Μάϊος 27, 2016 #2943 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 Ωραιο VFM σετακι εγκρινω απολυτα.Αν αλλαζα κατι μονο θα ταν η μητρικουλα θα χτυπαγα καμια asrock σε αυτο το price range.Γουστα ειναι αυτα παντως.Καλοδουλευτο φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάϊος 27, 2016 #2944 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 36 minutes ago, Helly said: Ωραιο VFM σετακι εγκρινω απολυτα.Αν αλλαζα κατι μονο θα ταν η μητρικουλα θα χτυπαγα καμια asrock σε αυτο το price range.Γουστα ειναι αυτα παντως.Καλοδουλευτο φιλε. Asus<Asrock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση swatoner Μάϊος 27, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2945 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 Ναι αλλά ASrock ποιο vfm από Asus. Απο τα features που δίνει και μόνο. Εγώ πάντως είπα να δοκιμάσω σε ASrock αφού σε microAtx η asus δε δίνει επιλογές. Είναι σαφώς χειρότερη η asus σε microatx απότι η ASrock εκτός αν δώσεις 200+ Περιμένω και άλλα κοκοψίνια για να στήσω το κύκλωμά μου αλλά με πούλησε άσχημα το eworld. 1 βδομάδα με έχει στο αναμονή αποστολής. Είναι 3η φορά που μου την κάνει ενώ να έχει διαθεσιμότητα να μην στέλνει το δέμα. Πάλι πρέπει να τους παρακαλέσω; Ήμαρτον πια. Αντιθέτω το digital master μου κανανε λάθος τις μνήμες και μέχρι πριν λίγο μου λέγανε χρεισιμοποιήστε αυτές που λάβατε. Όταν σας στείλουμε τις καινούργιες μας τις στέλνετε πίσω με δικά μας έξοδα. Και κάναε 4 εργάσιμες ημέρες αντί για 6 που λέγανε εξαρχής μέχρι να παραλάβω. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 27, 2016 #2946 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 καλοδούλευτο το 804. ζηλεύω, αφού και για εμένα αυτό ήταν εξ αρχής ο στόχος, και για αυτό πήγα σε micro atx, αλλά στη συνέχεια λεφτά για κουτί γιοκ, και ξέμεινα με το στάκερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuan1988 Μάϊος 28, 2016 #2947 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 12 hours ago, Helly said: Ωραιο VFM σετακι εγκρινω απολυτα.Αν αλλαζα κατι μονο θα ταν η μητρικουλα θα χτυπαγα καμια asrock σε αυτο το price range.Γουστα ειναι αυτα παντως.Καλοδουλευτο φιλε. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω αυτή http://www.skroutz.gr/s/7357059/Asrock-Z170-Extreme4.html που είναι και κουκλί. Τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση, φοβήθηκα λίγο από αυτά που ακούω για την αξιοπιστία της asrock. Το έχω μετανιώσει λίγο, αλλά τώρα δεν αλλάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 28, 2016 #2948 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος djuan1988 έγραψε: Ήμουν έτοιμος να αγοράσω αυτή Asrock Z170 Extreme4 | Skroutz.gr που είναι και κουκλί. Τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση, φοβήθηκα λίγο από αυτά που ακούω για την αξιοπιστία της asrock. Το έχω μετανιώσει λίγο, αλλά τώρα δεν αλλάζει. Ε;;; Προσωπικα , περισσοτερο αξιοπιστες εταιρειες απο ASrock και G.skill , δεν εχω δει κατα την προσωπικη μου αποψη. Εχω παθει απο ολες τις υπολοιπες. Και msi, asus, gigabyte ειχα. Ποτέ δε βρήκα τοσο απροβληματιστη μητρικη οπως η asrock. Τεσπα Θεωρω αψογη την Asrock. Ολες βγαζουν προβληματα. Αλλα γενικως ειναι αψογες για αυτα που προσφερουν οι Asrock 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuan1988 Μάϊος 28, 2016 #2949 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 10 hours ago, tommybertsen said: Ε;;; Προσωπικα , περισσοτερο αξιοπιστες εταιρειες απο ASrock και G.skill , δεν εχω δει κατα την προσωπικη μου αποψη. Εχω παθει απο ολες τις υπολοιπες. Και msi, asus, gigabyte ειχα. Ποτέ δε βρήκα τοσο απροβληματιστη μητρικη οπως η asrock. Τεσπα Θεωρω αψογη την Asrock. Ολες βγαζουν προβληματα. Αλλα γενικως ειναι αψογες για αυτα που προσφερουν οι Asrock Εντάξει οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν είναι ο κανόνας, ούτε η πραγματικότητα. Είχα χρόνια να ασχοληθώ σοβαρά με το PC hardware και δεν είχα εικόνα της αγοράς. Έκατσα έψαξα, διάβασα αρκετά και ρώτησα σε "διπλανό" ελληνικό φόρουμ. Και εκεί μου είπαν έμπειρα άτομα να πάρω asrock, αλλά τελικά δεν το τόλμησα, διότι διάβασα κάποια περίεργα πράγματα για πολλές doa μητρικές. Πάντως, πράγματι, φαίνονται vfm και έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις μητρικές των άλλων εταιρειών στα ίδια χρήματα. Αν άλλαζα κάτι στη σύνθεσή μου, αυτό θα ήταν μόνο η μητρική, χωρίς βέβαια να λέω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτή που πήρα ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 29, 2016 #2950 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 Σου εχουν πει ατομα εμπειρα να παρεις ASrock , αλλα φοβηθηκες αυτα που διαβαζεις τα οποια μαντεψε τι ειναι...Προσωπικες εμπειριες. Οποτε αυτο που λες οτι πριν 15 ώρες, το μέλος djuan1988 έγραψε: Εντάξει οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν είναι ο κανόνας, ούτε η πραγματικότητα. δεν ισχυει στην περιπτωση μας. Η πραγματικοτητα ειναι ενας αχταρμας Λιγο απο αυτα που διαβαζεις που ειναι αληθεια, λιγο απο αυτα που σου λενε εμπειρα ατομα (παλι αληθεια ειναι). Οποτε εσυ διαλεγεις και παιρνεις αναλογα την κριση σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 29, 2016 #2951 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 Asrock τα καλυτερα εχω να πω και εγω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Μάϊος 30, 2016 #2952 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Πολύ καλές είναι οι Asrock. Δεν είχα θέματα με καμιά μητρική τους από Z87 και μετά. (Asrock Z170 gaming itx, Asrock Z97E-itx, Asrock Z87-E-itx) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 30, 2016 #2953 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Σε Χ99 πάντως που επέλεξα, οι Asrock δε με κάλυψαν από επιλογές αλλά ούτε κι από κόστος. Χαίρομαι πάντως που είχα μια ακόμα επιλογή πέραν των Asus/GB/MSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση env0y Μάϊος 30, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2954 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Μετά από 5 χρόνια καρέκλα του ΙΚΕΑ είπα να την δω την φάση πιο σοβαρά [emoji14] Sent from my E6653 using Tapatalk 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 31, 2016 #2955 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 Και μόλις φτασανε τα υπόλοιπα κουλουράκια. Εφόσον το PC τώρα θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα μου πάνω στο γραφείο, ελπίζω να μειωθεί ο θόρυβος κρατώντας πάντα τις θερμοκρασίες χαμηλές. Sent from my E6653 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 31, 2016 #2956 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 banana for scale??? Καλοδούλευτα!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 31, 2016 #2957 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 Πιστεύω στο δέσιμο θα πέσει πείνα . Επίσης αν η Noctua δεν φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμώ οι ανεμιστήρες θα χρησιμοποιηθούν για banana split Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 31, 2016 #2958 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 πριν 33 λεπτά, το μέλος env0y έγραψε: Και μόλις φτασανε τα υπόλοιπα κουλουράκια. Εφόσον το PC τώρα θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα μου πάνω στο γραφείο, ελπίζω να μειωθεί ο θόρυβος κρατώντας πάντα τις θερμοκρασίες χαμηλές. Sent from my E6653 using Tapatalk O επεξεργαστής πάνω από την D15S, καλός; 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 31, 2016 #2959 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 Just now, astrolabos said: O επεξεργαστής πάνω από την D15S, καλός; Με βιταμίνη D Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 31, 2016 #2960 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 35 minutes ago, astrolabos said: O επεξεργαστής πάνω από την D15S, καλός; μπανάνα. δεν πάει βήμα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts