Jump to content

Recommended Posts

Posted

Είναι αξιόπιστο το μαγαζί; Ποιός είναι ο λάκος στη φάβα εάν το παραγγείλω με αντικαταβολή; Να έχει πέτρες η συσκευασία;

Posted

δεν το χω ξανακουσει το μαγαζι, αλλα δεν αντεξα και το ρισκαρα..

Posted

έριξα και εγώ μία και ενώ λέει 117 τεμάχια διαθέσιμα, έφαγα ακύρωση λόγω έλλειψης αποθέματος...

Posted

μολις εφαγα και εγω ακυρο. οταν εκανα την παραγγελια ελεγε 82 και μετα απο λιγο 98 διαθεσιμα...

Posted
Just now, dellman said:

ξαναέκανα θα γελάσουμε

Εγω έφαγα άκυρο παντως...

Posted

Τι παίζει εδω ρε παιδιά.  Εγω έκανα μια παραγγελία με αντικαταβολή και μου ήρθε επιβεβαιωση στο mail. Θα δείξει!:p

Posted

Λυπάμαι που το λέω, αλλά μου μοιάζει χαρακτηριστική περίπτωση γκρίζας διαφήμισης του καταστήματος με την ανάρτηση παραπλανητικής τιμής. Κι εγώ έκανα μια παραγγελία, ελπίζοντας ότι η αναφορά σε "στοκ προμηθευτών" μπορεί να ήταν ειλικρινής και να επρόκειτο απλά για μια μεγάλη παρτίδα που την εξασφάλισαν φτηνά.

Εκ των υστέρων -και εφόσον εξακολουθούν να τροφοδοτούν το "στοκ"- θεωρώ απαράδεκτη την ιστορία και προσανατολίζομαι και σε καταγγελία για αθέμιτη εμπορική πρακτική.