tommybertsen Σεπτέμβριος 10, 2021 #6501 Σεπτέμβριος 10, 2021 πριν 9 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε: Να πας να κάνεις το εμβόλιο και να αφήσεις αυτά τα "θα πεθάνω" και άλλες ........ Hide contents Έχεις να φας πολλές καλημέρες ακόμα. Μα βλέπω τα επιστημονικά στοιχεία πιο πάνω και φοβούμαι Spoiler 1
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 10, 2021 #6502 Σεπτέμβριος 10, 2021 (edited) 1 hour ago, tommybertsen said: Η κυβερνησάρα και με τη βούλα με θεωρεί ανεμβολίαστο για την δουλειά, αλλά μια χαρά εμβολιασμένος θεωρούμαι για να πάω στο σινεμά, για καφέ, στο γήπεδο. Να δουλέψω δε μπορώ χωρίς να πληρώσω rapid, αλλά μπορώ με το πιστοποιητικό μου να μπω να ψωνίσω βιβλία Έκλεισα για εμβόλιο 13/09. Moderna (όντας μοντέρνος άνθρωπος). Λέτε να μου το κάνουν; Λέτε να το ακυρώσω τώρα που έχω πιο πολλές πιθανότητες να πεθάνω; είπαμε επικροτούμε τον βιασμό της λογικής ! μόνο για αυτό ξεκινάτε να κάνετε χαρακίρι όσοι επικροτούν το πολιτικό παιχνίδι που γίνεται ! έχω τόσες παρενέργειες που λέω να βάλω και all in one υδρόψυξη στο μηχάνημα ! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2021 από ARMAGEDDON 1 1
sdim Σεπτέμβριος 10, 2021 #6503 Σεπτέμβριος 10, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Έκλεισα για εμβόλιο 13/09. Moderna (όντας μοντέρνος άνθρωπος). Λέτε να μου το κάνουν; Λέτε να το ακυρώσω τώρα που έχω πιο πολλές πιθανότητες να πεθάνω; Προχώρα ακάθεκτος. Στην Ιαπωνία ανακαλέσανε 1.6Μ δόσεις την περασμένη εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα επίσημα παγώσανε πάλι στην Ιαπωνία ακόμα 1Μ δόσεις με την υποψία 2 θανάτων. Βασικά 40 αχρησιμοποίητα φιαλίδια που έλεγξαν ήταν μολυσμένα (contaminated). Στην Ελλάδα που επίσης λειτουργούν όλα υποδειγματικά σίγουρα θα εντοπίσουν τυχόν προβληματικές παρτίδες πριν φτάσουν στα εμβολιαστικά κέντρα. Another 1M Moderna coronavirus vaccine doses halted in Japan as officials probe 2 deaths WWW.FIERCEPHARMA.COM Two men in Japan, both in their 30s, have died after receiving a second dose of the Moderna COVID-19 vaccine from a lot where contaminants had been identified. Experts doubt that the... 7
tommybertsen Σεπτέμβριος 10, 2021 #6504 Σεπτέμβριος 10, 2021 πριν 11 λεπτά, το μέλος sdim έγραψε: με την υποψία 2 θανάτων Εντάξει, ακυρώνω. 1 5
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 11, 2021 #6505 Σεπτέμβριος 11, 2021 CDC: 11 φορές πιο πιθανό να πεθάνει κάποιος ανεμβολίαστος από κορονοϊό | LiberalGr WWW.LIBERAL.GR Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα νέας μελέτης από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των... 3
tommybertsen Σεπτέμβριος 11, 2021 #6506 Σεπτέμβριος 11, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: CDC: 11 φορές πιο πιθανό να πεθάνει κάποιος ανεμβολίαστος από κορονοϊό | LiberalGr WWW.LIBERAL.GR Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα νέας μελέτης από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των... Εντάξει, ακυρώνω. 1
schumifer Σεπτέμβριος 11, 2021 #6507 Σεπτέμβριος 11, 2021 Αναρωτιέμαι ποια ευθύνη φέρουμε ως συνομιλητές και ως μέσο που προβάλλει επιστημονικά άκυρες και σαφώς επιβλαβείς για την υγεία απόψεις. Θα μου πείτε ότι γίνεται χαμός εκεί έξω, το δελάμπ θα βγάλει το φίδι από την τρύπα; Αλλά για μένα έχει πάψει να έχει πλάκα, ένας να επηρεαστεί από απόψεις cro magnon θα είναι κρίμα. 1
tommybertsen Σεπτέμβριος 11, 2021 #6508 Σεπτέμβριος 11, 2021 Θέλουν να ικανοποιήσουν τους φόβους τους μαν και να πείσουν τους εαυτούς τους, πάνω απ'όλα. Αυτό γίνεται. Νομίζεις τους νοιάζει ο άλλος; Αν τους ένοιαζε θα έπρατταν τα δέοντα. ΥΓ: Πιστεύω πως, όποιος είναι να πειστεί από κάτι τέτοια, είναι αυτός που είναι prone σε αυτά, το θέλει, το αποζητά. 6
sdim Σεπτέμβριος 11, 2021 #6509 Σεπτέμβριος 11, 2021 Σε ποια δόση είσαστε; https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/covid-vaccine-israel-fourth-dose-b1915076.html 2
Δημοφιλής Δημοσίευση HotPeanut Σεπτέμβριος 11, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #6510 Σεπτέμβριος 11, 2021 32η στην Τράπεζα Πειραιώς, κακό χρόνο να έχουν. 1 1 15
tommybertsen Σεπτέμβριος 11, 2021 #6511 Σεπτέμβριος 11, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος honda22 έγραψε: 32η στην Τράπεζα Πειραιώς, κακό χρόνο να έχουν. Φλεβάρη τις τελειώνω όλες εκτός απ'το πλυντήριο 5
Δημοφιλής Δημοσίευση virus777 Σεπτέμβριος 11, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #6512 Σεπτέμβριος 11, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος sdim έγραψε: Σε ποια δόση είσαστε; Πετάμε τάπες βαρελιού περιμένοντας την 3η με το patchάκι. Εσύ σε ποια μετάλλαξη είσαι; 10
sotiris Σεπτέμβριος 12, 2021 Author #6513 Σεπτέμβριος 12, 2021 Έχω την εντύπωση με αυτά που βλέπω την τελευταία βδομάδα ότι η Δανία έχει ανομολόγητη πολιτική ανοσίας αγέλης για εμβολιασμένους! Δεν φοράμε μάσκα πουθενά, τα μετρό είναι γεμάτα χωρίς μάσκες κλπ κλπ. Άντε να δούμε! Μέχρι στιγμής όλα καλά!!! 2
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 12, 2021 #6514 Σεπτέμβριος 12, 2021 34 minutes ago, sotiris said: Έχω την εντύπωση με αυτά που βλέπω την τελευταία βδομάδα ότι η Δανία έχει ανομολόγητη πολιτική ανοσίας αγέλης για εμβολιασμένους! Δεν φοράμε μάσκα πουθενά, τα μετρό είναι γεμάτα χωρίς μάσκες κλπ κλπ. Άντε να δούμε! Μέχρι στιγμής όλα καλά!!! και συνεχίζεται ο βιασμός της λογικής ή ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς (το κράτος τους, τα μεγάλα κεφάλια) ή μας κοροϊδεύουν 1
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 12, 2021 #6515 Σεπτέμβριος 12, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: ή ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς (το κράτος τους, τα μεγάλα κεφάλια) ή μας κοροϊδεύουν Ξέρουν κάτι που δε ξέρουμε εμείς επειδή είναι μεγάλα κεφάλια και μας κοροϊδεύουν. 7
GFFermari Σεπτέμβριος 12, 2021 #6516 Σεπτέμβριος 12, 2021 3 hours ago, ARMAGEDDON said: (το κράτος τους, τα μεγάλα κεφάλια) Spoiler so many gifs ταιριαζουν εδω γμτ.... 9
Nickzzz Σεπτέμβριος 12, 2021 #6517 Σεπτέμβριος 12, 2021 5 hours ago, sotiris said: Έχω την εντύπωση με αυτά που βλέπω την τελευταία βδομάδα ότι η Δανία έχει ανομολόγητη πολιτική ανοσίας αγέλης για εμβολιασμένους! Δεν φοράμε μάσκα πουθενά, τα μετρό είναι γεμάτα χωρίς μάσκες κλπ κλπ. Άντε να δούμε! Μέχρι στιγμής όλα καλά!!! Τι περιμένεις να γίνει δηλαδή; Τα νούμερα λένε ότι ολοκληρωμένο εμβολιασμό έχει το 87 % του πληθυσμού (18+) οπότε θεωρούν ότι όλα πάνε καλά και αρχίζουν να αφαιρούν περιορισμούς. 2
sdim Σεπτέμβριος 12, 2021 #6518 Σεπτέμβριος 12, 2021 Ο ιός υπάρχει αλλά αν ήταν τόσο επικίνδυνος όσο λένε,οι Ταλιμπάν όχι μόνο δεν θα κέρδιζαν στον πόλεμο στο Αφγανιστάν αλλά θα έπρεπε να έχουν αποδεκατιστεί. Δεν είχαν εμβολιαστεί,δεν φόραγαν μάσκες, δεν είχαν αντισηπτικά και το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας τους γινόταν πρόσωπο με πρόσωπο (οι τηλεπικοινωνίες παρακολουθούνται). Εκτός από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για "ανοσία αγέλης" υπάρχει και άλλη λύση για να μην κλειστεί ο κόσμος σπίτι. Πρέπει να απαιτήσει ο κόσμος την ελευθερία του από τα παράλογα μέτρα. Στο εξωτερικό γίνονται μαζικές κινητοποιήσεις για την ελευθερία τους. Γίνονται και στην Αθήνα,δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο επειδή αν ακουστούν τα συνθήματα θα το κατεβάσουν. Γαλλία Βραζιλία Αγγλία Ιρλανδία Οι πορείες διαμαρτυρίας γίνονται για τα μέτρα και για το διαβατήριο υγείας. Δέχονται τον προαιρετικό εμβολιασμό, δεν δέχονται τα παράλογα μέτρα για την επιβολή του. 1
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 12, 2021 #6519 Σεπτέμβριος 12, 2021 δεν θέλουμε ελευθερία μας αρέσει να σκούζουμε για τα υπόλοιπα οι άλλοι μας φταίνε 1
al3x Σεπτέμβριος 12, 2021 #6520 Σεπτέμβριος 12, 2021 μια χαρα ελευθεροι ειμαστε καναμε το εμβολιακι μας και ολα καλα. πολυ πετυχημενο το παραδειγμα με τους Ταλιμπ. ανακοινωνουν επισημα στοιχεια αυτοι εκει? .αλλα απο την αλλη γιατι να μας νοιαζει γι αυτους.. ειναι υποδειγμα ανθρωπινης συμπεριφορας και πρεπει να το ακολουθησουμε? 2 1
Recommended Posts