p55 Ιανουάριος 26, 2021 #5941 Ιανουάριος 26, 2021 πριν 27 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε: Υ.Γ. το βραδυ καλο θα ταν να αποφυγετε να μπητε εδω...ειπα κ ελαλησα κ αμαρτια ουκ εχω... Ωραίος. Θα μπούμε είτε το θες είτε όχι. 1 2
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Ιανουάριος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #5942 Ιανουάριος 26, 2021 Ψωμακι γεμιστο με παρμεζανα που περισεψε απ τα μπιφτεκια.... τα μπιφτεκια! Πατατες - πατατακι ,με τη φλουδα...κ σαγανακι,[αρπαξε λιγο] σαλατουλα ... κ κεικ απ τα χτες....αυτο εμεινε!!!!!!!!!! Μόλις τώρα, το μέλος Stelios13 έγραψε: Ψωμακι γεμιστο με παρμεζανα που περισεψε απ τα μπιφτεκια.... τα μπιφτεκια! Πατατες - πατατακι ,με τη φλουδα...κ σαγανακι,[αρπαξε λιγο] σαλατουλα ... κ κεικ απ τα χτες....αυτο εμεινε!!!!!!!!!! Τελος το νοστιμοτερο...αγγιναρες στο φουρνο... 12 1
salde Ιανουάριος 27, 2021 #5944 Ιανουάριος 27, 2021 μαθαίνεις. Καλές Πίτσες! Δες αν έχει οδηγίες καθαρισμού να την καθαρισεις μη την χώσεις έτσι πρώτη φορά. Πήρες καμιά μεγάλη σπάτουλα/φτυάρι/αυτοκινητάκι ξέρω γω τι ή θα τις βγάζεις με λαβίδα; 1
akilleas Ιανουάριος 28, 2021 #5946 Ιανουάριος 28, 2021 @Stelios13 Έχω την ίδια γκριλλιέρα. Εγώ πάντως δεν έχω μείνει και τόσο ικανοποιημένος. Το μεγαλύτερο παράπονο είναι ότι αργεί να ζεσταθεί με αποτέλεσμα εάν θέλεις να ψήσεις ένα μόνο τοστακι να είναι πολύ ενεργοβόρα. Έτσι αναγκαζόμαστε να έχουμε ετοιμοπόλεμη προς χρήση και την μικρή κλασική τοστιέρα. Επίσης εάν ψήσεις κάτι πολύ λιπαρό, η δική μου τουλάχιστον και για ένα περίεργο λόγο τρέχει λάδια από κάτω. Δεν ρέουν όλα τα λίπη στο δοχειάκι που έχει άσε που γεμίζει και εύκολα.... Πάντως οφείλω να της αναγνωρίσω ότι άπαξ και ζεσταθεί, ψήνει καλά και γρήγορα. Στα συν της και οι σκάλες ύψους όπως και το ότι ανοίγει σα βιβλίο για διπλάσιο ταυτόχρονο ψήσιμο. Την πήρα 55€ πριν 3 και είμαι αναποφάσιστος για το εάν άξιζε η αγορά της ή όχι. Καλοδούλευτη να είναι. 2 1
salde Ιανουάριος 28, 2021 #5947 Ιανουάριος 28, 2021 3 hours ago, akilleas said: Πάντως οφείλω να της αναγνωρίσω ότι άπαξ και ζεσταθεί, ψήνει καλά και γρήγορα. για αυτόν τον λόγο αργεί να ζεσταθεί. Είναι ψεύτικες εκείνες που ονομάζεις κλασικές. Ναι άξιζε η αγορά της αν ψήνει τα τοστς όπως πρέπει. Από πού την αγοράσατε αν επιτρέπεται;
akilleas Ιανουάριος 28, 2021 #5948 Ιανουάριος 28, 2021 9 hours ago, salde said: για αυτόν τον λόγο αργεί να ζεσταθεί. Είναι ψεύτικες εκείνες που ονομάζεις κλασικές. Ναι άξιζε η αγορά της αν ψήνει τα τοστς όπως πρέπει. Από πού την αγοράσατε αν επιτρέπεται; Εγώ από τοπικό κατάστημα. Την βρίσκεις όμως παντού 1
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Ιανουάριος 28, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #5949 Ιανουάριος 28, 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος salde έγραψε: για αυτόν τον λόγο αργεί να ζεσταθεί. Είναι ψεύτικες εκείνες που ονομάζεις κλασικές. Ναι άξιζε η αγορά της αν ψήνει τα τοστς όπως πρέπει. Από πού την αγοράσατε αν επιτρέπεται; Για 1 τοστ δεν ειναι η καταλληλοτερη νομιζω...παιρνει ανετα 4 κ μενει κενο. Λογω καποιων νομων της ΕΟΚ ,[για οικονομια ρευματος κ καλα] εχουν ,σχεδον, καταργηθει οι κλασσικοι θερμοστατες κ ,μαλλον, οι παλιες αντιστασεις...οποτε το πολυ γρηγορο ζεσταμα ,μαλλον εχει τελειωσει στα καινουρια μοντελα... η αντισταση της ειναι μικροτερη απο τις πλακες κ γι αυτο..... ...εχει το πρασινο φωτακι που οταν αναψει σε ειδοποιει οτι οι πλακες εχουν θερμανθει ομοιομορφα... Οπως ειπα κ ποιο πανω αν δεν περιμενεις ν αναψει, ψηνει μια χαρα ,αλλα περισσοτερο στο κεντρο!!!!![50 % περισσοτερο] ΑΡΚΕΤΑ Μ ΑΥΤΑ, μια τοστιερα ειναι στο κατω-κατω...ΚΕΙΚ!!!!!!!!! Αρκετες φορες εχει φτιαξει η γυναικα κεικ , σχεδον ποτε δεν προλαβαινα φωτο!!!!!!!!!! Σημερα βγηκε μολις τωρα κ μεχρι να βγαλω 2 φωτο αρχισε να εξαφανιζεται... το 2ο μαχαιρι ειναι γιατι αναψε το πρωτο! 10 2
Proteas Ιανουάριος 28, 2021 #5950 Ιανουάριος 28, 2021 πριν 7 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε: ΑΡΚΕΤΑ Μ ΑΥΤΑ, μια τοστιερα ειναι στο κατω-κατω...ΚΕΙΚ!!!!!!!!! Ποσταρε πολιτισμενα αυτην την φορα. Ξεκινησε με την τοστιερα και στο τελος για να δεσει εβαλε και το γλυκο. 1 5
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Ιανουάριος 30, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #5951 Ιανουάριος 30, 2021 Τσιγαριστα ...μυρωνια ,καυκαληθρες, παπαρουνες ,μαραθος, ανιθος φρεσκα κρεμυδια κ.τ.λ. Ειναι η εποχη τους... κ 2-3 πανσετακια για συνοδευτικο. 13 1 1
HotPeanut Ιανουάριος 30, 2021 #5954 Ιανουάριος 30, 2021 Δεν έβγαλα αλλά εντόπισα ενα λαθάκι στη παρασκευη της ζύμης και την επόμενη θα το διορθώσω και θα βγάλω και προφίλ. Edit. Αυτην έφτιαξα 3
yanni Ιανουάριος 30, 2021 #5955 Ιανουάριος 30, 2021 (edited) On 24/1/2021 at 12:32 ΠΜ, το μέλος salde έγραψε: @yanni επανέλαβε σε παρακαλώ εδώ τη γνώμη για τις πατάτες. Update Σήμερα έφτιαξα για τρίτη φορά. Λοιπόν. Την πρώτη φορά κομμένες πλυμένες, ψιλοστεγνές, αποτέλεσμα χάλια. Δεν είχαν μαλακώσει καθόλου πολλές, άλλες είχαν πάρει ένα χάλια χρώμα, τις μισές τις πέταξα και τις άλλες τις ψιλό έφαγα με το ζόρι. Την δεύτερη φορά τους έριξα λίγο λαδάκι με το λαδωτήρι από πάνω, έγιναν κάπως καλύτερες αλλά τίποτα το σπουδαίο. Φαινόταν πάντως η προσθήκη λίγο λαδιού να είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Σήμερα το έκανα ως εξής. Λίγο λαδάκι σε ένα βαθύ πιάτο, όχι πολύ 1-2 δάκτυλα του ποτηριού του κρασιού και πριν τις βάλω στο κάδο τις πέρναγα από εκεί ώστε να λαδωθούν καλά. Αποτέλεσμα. Απόλυτη επιτυχία. Αν εξαιρέσει κάποιος την προφανή αίσθηση ότι δεν είχαν ρουφήξει λάδι - που να το βρουν; - ήτανε κανονικές τηγανιτές πατάτες. Καλοψημένες με σωστό χρώμα και γεύση. Οπότε αν δεν μας αφήσει χρόνους το Blitzwolf για τον Χ,Υ λόγο, θα αποτελέσει μια πολύ πολύ καλή αγορά. Και σε βάθος χρόνου θα βγάλει και τα λεφτά του. Μόνο από τις επιπλέον πατάτες που θα φτιάχνω, σε σχέση με μέχρι σήμερα (περισσότερες πατάτες; ποιος λέει όχι; ) και το λάδι που δεν θα χαραμίζω, αρκεί. @f117 Thanks για την ενημέρωση στο θέμα των αγορών για την ύπαρξη του προϊόντος και της προσφοράς. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 30, 2021 από yanni 7
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 31, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #5956 Ιανουάριος 31, 2021 Loading... 13
Δημοφιλής Δημοσίευση spH3RiCal Ιανουάριος 31, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #5957 Ιανουάριος 31, 2021 Σουπα parsnip-καστανο-μηλο, κρουτον, πουρες ξινομηλο, λαδι σπανακι-σχοινοπρασο, τσιπς cecina de leon 15 1
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 31, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #5958 Ιανουάριος 31, 2021 Βγηκε η πρώτη... Και προφίλ επειδη μερικοι το ζητανε... 12
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 31, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #5959 Ιανουάριος 31, 2021 Νο2.... 12
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Φεβρουάριος 2, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #5960 Φεβρουάριος 2, 2021 Κατι γρηγορο για βραδυνο... Μακαροναδα στην απλουστερη μορφη της...αλλα με το σωστο τροπο. Ανα 100 γρ μακαρονια , 1 λιτρο νερο, οχι λαδι στο βρασιμο, αρκετο αλατι κ 1 λεπτο λιγοτερο βρασιμο απ οσο λεει ο μαστορας που φτιαχνει τα μακαρονια....εχω καταληξει μετα απο χρονια στα BARILLA Νο5 ... Η σαλτσα ξεχωριστα σε τηγανι... Εδω ,τριμμενη ντοματα, συμπυκνωμενο χυμο τοματας, λιιιιγο μπελτε , βασιλικο κ ελαχιστη κοκκινη πιπερια ... Αλατι ,πιπερι κ λιγο βουτυρο... Ριχνουμε τα μακαρονια μες το τηγανι με τη σαλτσα οταν γινει κ ανακατευουμε, ετσι τα μακαρονια ποτιζουν με τη σαλτσα κ γινονται αλλο επιπεδο!!!!! Μεταστο πιατο... Χοντροτριμμενη παρμεζανα απο πανω κ ..... Οποιος δοκιμασει αυτον τον τροπο δεν θα ξαναφαει μακαρονια αλλοιως!!!!! Υ.Γ 1 επειδη εχω στειλει κοσμο αδιαβαστο απο δω ....Οταν ερθει ο Ζαχος Ελλαδα , αναλαμβανω να τον ταιζω οσο κατσει ΑΘΗΝΑ!!!! Υ.Γ.2 στο ''φιλο'' που βαζει λυπημενες φατσουλες στα ποστ , κ που η ζωη κ η δουλεια τον εφερε σχετικα κοντα , περιμενω οποτε εχει λιγουρες κ ειναι κοντα να χτυπαει τηλ. κ να λεει...Μαρικααα εχει τιποτα καλο να πεταχτω????? 12 1
Recommended Posts