acct Ιούνιος 15, 2023 #10201 Ιούνιος 15, 2023 Έχω αναρωτηθεί κι εγώ κατά καιρούς, αλλά είναι πολύ σταθερό για να είναι τρολάρισμα. @ARMAGEDDON, μη με βάλεις να το αναζητήσω, αλλά θέλω να σου θυμίσω ένα περιστατικό. Όταν οι πληροφορίες για το έγκλημα στα Τέμπη ήταν ακόμη συγκεχυμένες, έβγαινες ανερυθρίαστα και άθροιζες νεκρούς και αγνοούμενους και υπολόγιζες τριψήφιο τελικό απολογισμό. Ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκες. Κι από μόνο του δεν είναι μεμπτό, αλλά το έκανες με τέτοια σιγουριά, που έλεγα "δεν μπορεί, κάτι καταλαβαίνει που εμένα μου διαφεύγει". Πού θέλω να καταλήξω; Η άνεση με την οποία παίρνεις ψήγματα πληροφορίας και πλάθεις συνωμοσίες που τις βαφτίζεις πραγματικά γεγονότα είναι κομματάκι ανησυχητική. Έρχεσαι να επιβεβαιώσεις με γενικολογίες τον παραπάνω, που επικαλείται το Substack (γνωστή πατσαβουροφυλλάδα που φιλοξενεί τσαρλατάνους, καταδικασμένους και μη), για κάτι που παρατίθεται ως γεγονός, αλλά με εικασίες εκεί που θα έπρεπε να υπάρχουν αποδείξεις. Ξα σας τι πιστεύετε, που λένε στο χωριό μου, αλλά φαντάζομαι το βάζετε εδώ για να το πιστέψουμε και 'μεις. Ε, αυτό είναι κομματάκι πιο δύσκολο. 2 4
ARMAGEDDON Ιούνιος 15, 2023 #10202 Ιούνιος 15, 2023 (edited) 7 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Έχω αναρωτηθεί κι εγώ κατά καιρούς, αλλά είναι πολύ σταθερό για να είναι τρολάρισμα. @ARMAGEDDON, μη με βάλεις να το αναζητήσω, αλλά θέλω να σου θυμίσω ένα περιστατικό. Όταν οι πληροφορίες για το έγκλημα στα Τέμπη ήταν ακόμη συγκεχυμένες, έβγαινες ανερυθρίαστα και άθροιζες νεκρούς και αγνοούμενους και υπολόγιζες τριψήφιο τελικό απολογισμό. Ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκες. Κι από μόνο του δεν είναι μεμπτό, αλλά το έκανες με τέτοια σιγουριά, που έλεγα "δεν μπορεί, κάτι καταλαβαίνει που εμένα μου διαφεύγει". Πού θέλω να καταλήξω; Η άνεση με την οποία παίρνεις ψήγματα πληροφορίας και πλάθεις συνωμοσίες που τις βαφτίζεις πραγματικά γεγονότα είναι κομματάκι ανησυχητική. Έρχεσαι να επιβεβαιώσεις με γενικολογίες τον παραπάνω, που επικαλείται το Substack (γνωστή πατσαβουροφυλλάδα που φιλοξενεί τσαρλατάνους, καταδικασμένους και μη), για κάτι που παρατίθεται ως γεγονός, αλλά με εικασίες εκεί που θα έπρεπε να υπάρχουν αποδείξεις. Ξα σας τι πιστεύετε, που λένε στο χωριό μου, αλλά φαντάζομαι το βάζετε εδώ για να το πιστέψουμε και 'μεις. Ε, αυτό είναι κομματάκι πιο δύσκολο. ακόμη δεν ξέρουμε πόσοι πραγματικά είναι οι νεκροί στα Τέμπη για αρχή, επίσημα 57 ! Τα νούμερα ήταν σωστά εφόσον και η πληροφόρηση που είχαν δώσει τότε τόσα έβγαιναν, στο διαταύτα παίζει ρόλο που λένε 58 η 100 το ίδιο δεν είναι ? αν παίζει ρόλο είναι καθαρά για πολιτικούς σκοπούς, προσωπικά τουλάχιστον 100 νεκροί στα τέμπη σύμφωνα με το χειρότερο σενάριο (πόσοι χώραγαν στο βαγόνι) , αλλά για πάμε στο τώρα για πες μας στην πήλο πόσοι είναι νεκροί ? αυτοί που ήταν στο αμπάρι και δεν θα βρεθούν ποτέ μετράνε ή δεν μετράνε για νεκρούς ; <-- το ίδιο έγινε και στα τέμπη εξαϋλώθηκαν κάποιοι επίσης στα Τέμπη ακόμη δεν μάθαμε τι έγινε , μυρίζει από πίσω παράνομα φορτία (όπλα) να μεταφέρουν τα τραίνα , ο στρατός γιατί πήγε ; για βόλτα και είχες και τους τίτλους που έπαιζαν παντού Τέμπη: Στους 57 οι νεκροί, 56 οι αγνοούμενοι - Την Παρασκευή εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν οι έρευνες | in.gr WWW.IN.GR Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν οι διασώστες παραμένουν δύσκολες, καθώς κομμάτια του συρμού έχουν... πως μεταφράζεις τον παραπάνω τίτλο Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 15, 2023 από ARMAGEDDON
Simon Ιούνιος 16, 2023 #10204 Ιούνιος 16, 2023 8 ώρες πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: αυτοί που ήταν στο αμπάρι και δεν θα βρεθούν ποτέ μετράνε ή δεν μετράνε για νεκρούς ; <-- το ίδιο έγινε και στα τέμπη εξαϋλώθηκαν κάποιοι επίσης στα Τέμπη ακόμη δεν μάθαμε τι έγινε , μυρίζει από πίσω παράνομα φορτία (όπλα) να μεταφέρουν τα τραίνα , ο στρατός γιατί πήγε ; για βόλτα Δεν γίνεται να υποθέτουμε ότι θέλουμε, καλώς ή κακώς χρειάζονται τεκμήρια. Τέσπα δεν βλέπω να γίνεται συζήτηση διότι με τέτοιες παραδοχές όλα είναι εφικτά και ανέφικτα ταυτόχρονα. 2
giorgos2187 Ιούνιος 16, 2023 #10205 Ιούνιος 16, 2023 16 ώρες πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: ως μεταφράζεις τον παραπάνω τίτλο Πάντως δεν μεταφράζεται όπως τον μεταφράζεις εσυ. Εάν έχεις μπροστά σου 56 ΑΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΑ πτώματα, τότε τα ονόματα παραμένουν στη λίστα αγνοουμένων. Επίσης, πιστεύεις ότι άλλες 40 οικογένειες θρηνούν θύματα και δε βγήκε καμία πουθενά να μιλήσει; Βέβαια τώρα από ένα μυαλό που νομίζει ότι ο στρατός πήγε εκεί γιατί το τραίνο μετέφερε παράνομα όπλα, όλα να τα περιμένουμε. Ναι, όπλα θα μεταφέρονταν κρυφά, σε πολιτικό τραίνο ανάμεσα σε μερικούς επιβάτες... Ναι... Σιγουρα. Ακριβώς.. η ξέρεις, η δεν ξέρεις. Ευτυχώς που υπάρχετε κάνα δυο που ξέρετε πολύ και κάπως αντισταθμίζεται η βλακεία όλων των υπολοίπων μας. 1
ARMAGEDDON Ιούνιος 16, 2023 #10206 Ιούνιος 16, 2023 (edited) Το ότι πιστεύετε ότι ζείτε σε μια ουτοπία και πράγματα που πιστεύετε ότι δεν θα γινόντουσαν γίνονται όμως, χωνέψετε το. Διάφορες σειρές πρόσφατες με τραίνα Fubar Επεισόδιο 2-3 Black list season 1 Κλπ κλπ και εδώ η πύλος οι τίτλοι , οι οποίοι δεν παίρνουν χώρο για παρερμηνεία Ναυάγιο στην Πύλο: Στους 78 οι νεκροί πρόσφυγες - Φόβοι για εκατοντάδες αγνοουμένους | in.gr WWW.IN.GR Φόβος όλων είναι πως ο τραγικός αριθμός θα αυξηθεί περισσότερο τις επόμενες ώρες. Ναυάγιο στην Πύλο: Τουλάχιστον 79 νεκροί - Ο λόγος που βυθίστηκε το πλοίο, γυναίκες και παιδιά ήταν στο αμπάρι | in.gr WWW.IN.GR Οι άνθρωποι που έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής είναι 104, με τον ακριβή αριθμό των αγνοούμενων να παραμένει άγνωστος. Ναυάγιο με μετανάστες στην Πύλο: 17 νεκροί, 104 διασωθέντες - Φόβοι για πολλούς αγνοούμενους | in.gr WWW.IN.GR Συνεχίζονται οι έρευνες Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2023 από ARMAGEDDON
schumifer Ιούνιος 16, 2023 #10207 Ιούνιος 16, 2023 ΟΜΓ, τρικυμία εν κρανίω, και δε λέω μόνο για το δικό σου αλλά προσπαθώντας να σε παρακολουθήσω, την έπαθα κι εγώ. Από τον κοβίντ, σε σειρές τηλεόρασης, στο ναυάγιο. 2 1
giorgos2187 Ιούνιος 16, 2023 #10208 Ιούνιος 16, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Το ότι πιστεύετε ότι ζείτε σε μια ουτοπία και πράγματα που πιστεύετε ότι δεν θα γινόντουσαν γίνονται όμως, χωνέψετε το. Απο αγαπη και πραγματικο ενδιαφερον μονο... Συνελθε... 1 1
ARMAGEDDON Ιούνιος 19, 2023 #10211 Ιούνιος 19, 2023 8 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: what is better from 1 black hole ? of course 2 black holes 1
DEADLAZARUS Ιούνιος 19, 2023 #10212 Ιούνιος 19, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: what is better from 1 black hole ? of course 2 black holes Νικόλα μου, δεν θέλω να σε ταράξω, αλλά κάπως έτσι μας τα έχεις κάνει με τις ανοησίες τις οποίες ανεβάζεις. Τι θα έλεγες να κάνεις ένα kit kat; 1
Γιάννης_84 Ιούλιος 20, 2023 #10213 Ιούλιος 20, 2023 Autopsy Proven Fatal COVID-19 Vaccine-Induced Myocarditis WWW.PREPRINTS.ORG Background: COVID-19 vaccines have been linked to myocarditis which in some circumstances... Δεν είναι peer reviewed ακόμα αλλά συμπεραίνει causality μετά από νεκροψίες
DEADLAZARUS Ιούλιος 22, 2023 #10214 Ιούλιος 22, 2023 Κοροναϊός: Νέα εξήγηση για τους λίγους τυχερούς που δεν αρρώστησαν ποτέ | in.gr WWW.IN.GR Περίπου το 10% του πληθυσμού εκτιμάται ότι φέρει μια μετάλλαξη που επιτρέπει την ταχεία...
Havic Ιούλιος 22, 2023 #10215 Ιούλιος 22, 2023 Όσοι δεν αρρωστήσαμε πρέπει να στείλουμε δείγμα DNA/RMA/WTV να βρουν τα παιδιά το λόγο και να κάνουν τον επόμενο ιο πιο αποδοτικό, όλα για την επιστήμη! 1
ARMAGEDDON Ιούλιος 22, 2023 #10216 Ιούλιος 22, 2023 Σιγά που δεν κόλλησαν κόλλησαν , αλλά δεν έβγαλαν συμπτώματα βαριά . Τέλος μετά από καιρό δεν μπορείς να ανιχνεύσεις αν είχε κολλήσει η όχι ! Πχ ένας που είχε κολλήσει το 2021 ότι και να του κάνεις τώρα από εξετάσεις το 2023 δεν θα βρεις κάτι και αυτό είναι fact ! Τα περαστικά μου στου γιαλαντζι ψευτοεπιστημονο γιατρούς
DEADLAZARUS Ιούλιος 23, 2023 #10217 Ιούλιος 23, 2023 12 ώρες πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Τα περαστικά μου στου γιαλαντζι ψευτοεπιστημονο γιατρούς Xios Stefanos GIF - Xios Stefanos Stamata Pia - Discover & Share GIFs TENOR.COM Click to view the GIF 1 3
giorgos2187 Ιούλιος 23, 2023 #10219 Ιούλιος 23, 2023 52 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Να και ενα σωστο που ειπες! Πραγματι, ολοι πεθαινουμε καποια στιγμη!
DEADLAZARUS Αύγουστος 8, 2023 #10220 Αύγουστος 8, 2023 Κορωνοϊός: Καλπάζει η υποπαραλλαγή «Eris» - Ανησυχούμε για έναν δύσκολο χειμώνα, λέει ο Τζανάκης WWW.PROTOTHEMA.GR Εντοπίζεται πλέον στο 69% των νέων κρουσμάτων στην Κρήτη - Έκκληση για έγκαιρη συνταγογράφηση των...
Recommended Posts