Lakisss Φεβρουάριος 24, 2011 Author #1101 Φεβρουάριος 24, 2011 (edited) Στέλιο έχω μεγάλη λόξα με τα εργαλεία από μικρός και συνεχώς εξοπλίζομαι.Το καλοκαίρι με το καλό θα φτιάξω ένα εργαστήριο απο την αρχή για να οργανωθώ.Πάντα με τρυπάνια κοβαλτίου τρυπάω, απλά έδωσα την συμβουλή για όσους δέν ξέρουν.Εχθές έκανα ένα βόλτα στα μαγαζιά για να αγοράσω μερικά πραγματάκια, αλλά τώρα που το λές ξέχασα να πάρω στρογγυλά πριονάκια...Η μέγγενη είναι εδώ http://www.ridgid.eu/tools/clamping/peddinghaus/en.pdf?country=kosovo&language=en , η μπλέ σειρά η 120άρα. Ωραίο εργαλείο made in Germany.125-130euros παίζει η τιμή της στο net, 90 την πήρα με παζάρια απο φίλο με σιδηροπωλείο.Πήρα και αυτό το τσόκ επίσης από Πράκτικερ http://www.wolfcraft.de/jcatalog_generated/en/products/product_groups/4873_product.html γιατί τα τρυπάνια 1-1.5mm. δέν σφίγγουν στο τσόκ του κωλονάτου δράπανου αφού είναι μεγάλο.Καλό φαίνεται...ελπίζω να αντέξει την ροπή του δραπάνου.Τσίμπησα και μερικές τέτοιες http://www.wolfcraft.de/jcatalog_generated/en/products/product_groups/906_product.html γιατί είναι μακριές και βολεύουν πολύ όταν θέλεις να σφίξεις κάτι στην βάση του δραπάνου. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 24, 2011 από Lakisss
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Μάρτιος 2, 2011 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #1102 Μάρτιος 2, 2011 Κοπρίτης έγραψε: καλη συνεχεια κι αναμενουμε pimped out router pcb! Part -37. LevelOne router mod. Part -3 (pimped out router pcb) Την έχω καταβρεί μ' αυτό το mod τελικά και μιάς που ο Κοπρίτης πλέον έχει αντιληφθεί πόσο τρελός είμαι, είπα να μήν του χαλάσω το χατίρι και να παρουσιάσω σήμερα την pimped out πλακέτα μου. Για δείτε την για μια τελευταία φορά στην εργοστασιακή μορφή. Ήμουν έτοιμος να την βάψω όλη μαύρη, αλλά όπως προείπα to router πρέπει να έχει κάποια αισθητική συνάφεια και με το case. Έτσι θα παραμείνει μπλέ αφού ταιριάζει με το motherboard, και θα περιοριστώ σε επεμβάσεις στα σημεία. Στα πλαίσια αυτά βάφτηκαν κάποιοι καφέ πυκνωτές με μαύρο χρώμα. Ο μεγάλος πυκνωτής καθαρίστηκε με την σειρά του από την κόλλα, και βάφτηκε μαύρος. Συνεχίζουμε με carbon. Ο μεγάλος πυκνωτής ντύθηκε με carbon, και τοποθετήθηκε ξανά στην θέση του. Οι πυκνωτές γενικά με παίδεψαν αρκετά ιδιαίτερα περιμετρικά, και την λύση έδωσε το στρώσιμο του carbon με οδοντογλυφίδα. Τέλος οι θύρες. Πιστός στα πρότυπα του case, δέν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα home made ψυκτράκια. Δωρητής ένα cooler από μία Gigabyte vga... Σιδεροπρίονο, λίμες, υαλόχαρτα...όρεξη να 'χεις και όλα γίνονται! Μερικές φωτό από την διαδικασία. Μετά από αρκετό κόπο κατέληξα εδώ: (να θυμήσω ότι το router είχε αρχικά μόνο δύο ψύκτρες) Τρία χέρια Motip ίδιο με του case, και τελικό αποτέλεσμα. Μέρες τώρα σκεφτόμουν πώς να αφαιρέσω τα stock coolers, αφού ήταν κολλημένα απίστευτα καλά. Ο Seafalco μου πρότεινε να περάσω λεπτό νήμα από carbon ανάμεσα στο chip και στην ψύκτρα. Άν και προσπάθησα με κλώνο καλωδίου αποτέλεσμα δέν ήρθε, οπότε πήρα την απόφαση να τα αφαιρέσω με τον κλασσικό τρόπο.... Στρίψιμο δεξιά-αριστερά μέχρι να χαλαρώσει δέν απέδωσε οπότε πήρα την μεγάλη απόφαση...απότομα και όπου βγεί! Τελικά μου έκατσε! Η απαραίτητη ταινία της Akasa. Τελικό αποτέλεσμα. Πώς σας φαίνεται? 16
pol77 Μάρτιος 2, 2011 #1103 Μάρτιος 2, 2011 Μπράβο Λάκη! Πολύ καλά πάει το project! Να προτείνω ένα σλιβαρισματάκι στο καλώδιο της κεραίας;
Seafalco Μάρτιος 2, 2011 #1104 Μάρτιος 2, 2011 Νίκο μας, δεν παίζεσαι μάνα μου!!!! Μιά επιφύλαξη έχω, (υπό την αίρεση ότι δεν μπορώ να καταλάβω καλά το συγκριτικό μέγεθος των ψυκτρών που βγήκαν με αυτών που μπήκαν): Αντικαθιστάς μια πυκνή ψύκτρα με πολλαπλά πτερύγια, με μία που έχει πολύ λίγα , αν και παχύτερα Και στον χρωματισμό, αντικαθιστάς μια ψύκτρα με μαύρη ανωδίωση με μία που έχει βαφή,όχι μαύρη:hmm: Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να καλοξεκαθαρίσω τα ύψη, αλλά φίλε ελπίζω να σε σώσουν τα ενδεχόμενα κατασκευαστικά περιθώρια και το γεγονός του πολύ καλύτερου εξαερισμού!!! Υ.Γ. το router το δουλεύεις , τι λέει με τις νέες ψύκτρες; 1
unstoppable Μάρτιος 2, 2011 #1105 Μάρτιος 2, 2011 Αυτό το κόκκινο με την μπλε πλακέτα δεν δένουν πιστεύω. Γιατί δεν πας απλά σε μπλε μαύρο συνδυασμό για το ρουτεράκι? 2
virus3bar Μάρτιος 2, 2011 #1106 Μάρτιος 2, 2011 Πέρνα και ένα carbon τη βάση αλουμινίου.Κατά τα άλλα,άψογος όπως πάντα
Lakisss Μάρτιος 3, 2011 Author #1107 Μάρτιος 3, 2011 pol77 έγραψε: Να προτείνω ένα σλιβαρισματάκι στο καλώδιο της κεραίας; Για την κεραία έχω άλλα σχέδια (άν πετύχει...) Seafalco έγραψε: Μιά επιφύλαξη έχω, (υπό την αίρεση ότι δεν μπορώ να καταλάβω καλά το συγκριτικό μέγεθος των ψυκτρών που βγήκαν με αυτών που μπήκαν): Αντικαθιστάς μια πυκνή ψύκτρα με πολλαπλά πτερύγια, με μία που έχει πολύ λίγα , αν και παχύτερα Και στον χρωματισμό, αντικαθιστάς μια ψύκτρα με μαύρη ανωδίωση με μία που έχει βαφή,όχι μαύρη:hmm: Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να καλοξεκαθαρίσω τα ύψη, αλλά φίλε ελπίζω να σε σώσουν τα ενδεχόμενα κατασκευαστικά περιθώρια και το γεγονός του πολύ καλύτερου εξαερισμού!!! Υ.Γ. το router το δουλεύεις , τι λέει με τις νέες ψύκτρες; Για τα πτερύγια και το βάψιμο έχεις δίκιο, όσον αφορά την απαγωγή θρμότητας. Η αλήθεια είναι ότι δέν είχα άλλη διαθέσιμη ψύκτρα να μοντάρω αλλά μιά χαρά ανταποκρίνεται και αυτή. Είναι πιό μεγάλες σε μέγεθος, σε βάρος, και άν προσέξεις έβαλα και σε τρία chip που δέν είχσν κάν πρίν. unstoppable έγραψε: Αυτό το κόκκινο με την μπλε πλακέτα δεν δένουν πιστεύω. Γιατί δεν πας απλά σε μπλε μαύρο συνδυασμό για το ρουτεράκι? 'Οπως είπα θέλω να ταιριάζει με το case, και δή με το motherboard. virus3bar έγραψε: Πέρνα και ένα carbon τη βάση αλουμινίου.Κατά τα άλλα,άψογος όπως πάντα H βάση θα βαφτεί.
Boton Μάρτιος 4, 2011 #1108 Μάρτιος 4, 2011 Η τρελα και η φαντασια σε ολο της το μεγαλείο... Ωραιος μαν. Μια ερωτηση...Η βαφη και το carbon αυτοκολλητο, δεν επηρεαζονται απο την θερμοκρασια των πυκνωτων?
AgentCain Μάρτιος 4, 2011 #1110 Μάρτιος 4, 2011 Lakisss έγραψε: Για την κεραία έχω άλλα σχέδια (άν πετύχει...) Για την κεραία ότι και να κάνεις μη βάλεις χέρι στο καλώδιο ως προς το βύσμα ή το είδος του, γιατί οι ψηλές συχνότητες είναι πολύ περίεργες Κατα τάλλα προχώρα όπως εισαι, με τις ψύκτρες δε πιστεύω να εχεις πρόβλημα, τα IC θα έχουν ανοχές.
Lakisss Μάρτιος 4, 2011 Author #1111 Μάρτιος 4, 2011 AgentCain έγραψε: Κατα τάλλα προχώρα όπως εισαι, με τις ψύκτρες δε πιστεύω να εχεις πρόβλημα, τα IC θα έχουν ανοχές. Ηρεμήστε βρέ σείς....router είναι όχι I7!
Seafalco Μάρτιος 4, 2011 #1112 Μάρτιος 4, 2011 (edited) Lakisss έγραψε: Ηρεμήστε βρέ σείς....router είναι όχι I7! Μην το πέρνεις ελαφράααα σου λέμεεε! :...: Μήπως θυμάσαι σε τι συχνότητα εκπέμπει το Access point του router; Σκέψου το λίγο και θα δείς ότι AgentCain ξέρει πολύ καλά τι λέει. Υ.Γ. Άντε μας έσκασες ....λέγε τι θα κάνεις με την κεραία!! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 4, 2011 από Seafalco
Lakisss Μάρτιος 4, 2011 Author #1113 Μάρτιος 4, 2011 Seafalco έγραψε: Μην το πέρνεις ελαφράααα σου λέμεεε! :...:Μήπως θυμάσαι δε τι συχνότητα εκπέμπει το Access point του router; Σκέψου το λίγο και θα δέις ότι AgentCain ξέρει πολύ καλά τι λέει. Εγώ για τις θερμοκρασίες μιλάω....μάστορα με μπερδεύεις!
Seafalco Μάρτιος 4, 2011 #1114 Μάρτιος 4, 2011 Lakisss έγραψε: Εγώ για τις θερμοκρασίες μιλάω....μάστορα με μπερδεύεις! Εν τοι'αφτοι παιρηπτόσει σοιγνόμοι σου ζιτο σειγχοραισεμε!!
Lakisss Μάρτιος 4, 2011 Author #1115 Μάρτιος 4, 2011 Seafalco έγραψε: Άντε μας έσκασες ....λέγε τι θα κάνεις με την κεραία!! Reveal hidden contents Βιαστικός είσαι! 1
h4ckerman Μάρτιος 4, 2011 #1116 Μάρτιος 4, 2011 Φιλε συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια οχι μονο αυτου αλλα και για αλλα projects που εχεις κανει :lock: 1
AgentCain Μάρτιος 4, 2011 #1118 Μάρτιος 4, 2011 Lakisss έγραψε: Ηρεμήστε βρέ σείς....router είναι όχι I7! Να ξερες πόσα έχουν θυσιαστεί έτσι για χάρη της Τζούλιας
mourgolukos Μάρτιος 13, 2011 #1119 Μάρτιος 13, 2011 Φίλε Λάκη ειλικρινά δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο εντυπωσιασμένος είμαι από όλη την δουλειά σου και κυρίως από την υπομονή σου για όλο αυτό το επιχείρημα. Όσα μπράβο και να σου πω είναι λίγα είσαι απλά τέρας (με την καλή έννοια πάντα) και εχθες όπως τελείωνα τις τελεφταίες σελίδες και είδα ότι βγήκες 5ος στον διαγωνισμό ξενερωσα την ζωή μου με τις ******** που έφτιαξαν οι άλλοι. Έχω μια ιδέα αν και έχεις εκφράσει επανελημένα το ότι δεν θες πολύ φωτεινό το κουτί. Η ιδέα μου έχει ως εξής και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα πλεξι ή σε λίγα κομμάτια ανάλογα τα γούστα σου. Σαν κόστος είναι μικρό. Στην πρώτη σελίδα δείχνεις τον σκελετό με το κομμάτι που θα ακουμπίσει η μητρική και έχεις στερεώσει ένα φακό του οποίου το φως διαχέεται πανέμορφα μέσα στο πλεξι. Πιστεύω θα ήταν υπέροχες μερικές τέτοιες πινελιές ή με λεντ τρυπημένα μέσα σε κάποια σημεία στην πρόσοψη ή με κάποια λεντοταινία δίνοντας πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης με ενα ντιμεράκι μπορείς να ρυθμίσεις την φωτεινότητά τους προσαρμόζοντας την στα γούστα σου δίνοντας απίστευτο αποτέλεσμα. Και σαν ρεύμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποοια από τις ήδη υπαρχουσες 12V 2
Recommended Posts