anonymous-root Μάϊος 31, 2012 #141 Μάϊος 31, 2012 Υπόψη ότι οι χειρόγραφες πρέπει ή να είναι θεωρημένες ή να έχουν σημείωση ότι απαλλάσονται απο θεώρηση (βάση κάποιου νόμου). Γράφουν τίποτα επάνω;
E.F. Μάϊος 31, 2012 #142 Μάϊος 31, 2012 Αν θελουν στο ανοιγουν το πακετο (βλεπε πιο πανω, samsung 830). Μου εχει ερθει χαρτακι απο ελτα αντικαταβολη 89€ και δεν ξερω τι ειναι. Παω εκει και ζητησα και μου το ανοιξαν και ηταν φωτογραφιες απο την ορκομωσια μου στη σχολη που ειχα παραγγειλει πριν κανενα μηνα.edit:Επισης ειχε αναφερθει απο αλλους που επικοινωνησαν με το καταστημα οτι ειχε ενημερωσει τις κουριερ να μπορει ο πελατης να δει το περιεχομενο του πακετου.Αυτό δεν ισχύει. Όλες οι courier έχουν πολιτική το "πρώτα υπέγραψε ότι παρέλαβες και μετά άνοιξε ότι θες". Αν το ανοίξεις πριν υπογράψεις, είναι αυτές υπεύθυνες. Αν το ανοίξεις δηλαδή και πεις "δεν το θέλω πλέον", "δεν μου αρέσει" ή "κρατάω αυτό και τα άλλα πήγαινέ τους τα πίσω", θα πρέπει αυτοί να αποζημιώσουν τον αποστολέα. Κανένας διανομέας δεν θα δεχθεί να ανοίξεις δέμα πριν το παραλάβεις, καμίας απολύτως εταιρίας. Όσον αφορά τα ΕΛΤΑ, δεν θα έπρεπε να στο ανοίξουν (ειδικά αφού γράφει αποστολέα επάνω), αλλά μόλις σφίξουν τα πράγματα για το υποκατάστημα της περιοχής σου όπως με πολλά άλλα που ήταν "χαλαρά" θα σταματήσουν να κάνουν ατασθαλίες και αυτοί.Συγνώμη που στο λέω αλλά τα μεταφορικά, που ήταν δωρεάν για εσένα αλλά όχι για αυτούς, τα χρέωσες άδικα και χωρίς λόγο στο κατάστημα.
greenforce13 Μάϊος 31, 2012 #143 Μάϊος 31, 2012 Η αξιοπιστία ενός καταστήματος δεν καθορίζεται απ το αν θα στείλει 2 παραγγελίες σε λάθος τιμές. Απ την όλη συμπεριφορά του καθορίζεται. Και, προς το παρών, πάνε ολοταχώς προς το λάθος δρόμο.Και γιατί να είναι λάθος οι τιμές κ όχι προσφορά?Είδες κάπου να λένε συγνώμη αλλά οι τιμές ήταν λάθος του συστήματος-μηχανογράφησης-υπαλλήλου?
FANISTELROOY Μάϊος 31, 2012 #144 Μάϊος 31, 2012 Αυτό δεν ισχύει. Όλες οι courier έχουν πολιτική το "πρώτα υπέγραψε ότι παρέλαβες και μετά άνοιξε ότι θες". Αν το ανοίξεις πριν υπογράψεις, είναι αυτές υπεύθυνες. Αν το ανοίξεις δηλαδή και πεις "δεν το θέλω πλέον", "δεν μου αρέσει" ή "κρατάω αυτό και τα άλλα πήγαινέ τους τα πίσω", θα πρέπει αυτοί να αποζημιώσουν τον αποστολέα. Κανένας διανομέας δεν θα δεχθεί να ανοίξεις δέμα πριν το παραλάβεις, καμίας απολύτως εταιρίας. Όσον αφορά τα ΕΛΤΑ, δεν θα έπρεπε να στο ανοίξουν (ειδικά αφού γράφει αποστολέα επάνω), αλλά μόλις σφίξουν τα πράγματα για το υποκατάστημα της περιοχής σου όπως με πολλά άλλα που ήταν "χαλαρά" θα σταματήσουν να κάνουν ατασθαλίες και αυτοί.Συγνώμη που στο λέω αλλά τα μεταφορικά, που ήταν δωρεάν για εσένα αλλά όχι για αυτούς, τα χρέωσες άδικα και χωρίς λόγο στο κατάστημα.Πριν μια βδομαδα-10 μερες που ειχα κανει την παραγγελια ηθελα ενα φθηνο ssd να βαλω στο συστημα μου και μου φανηκε τιμη λουκουμι 85€. Μετα τα πολλα που διαβασα αρχισα να αμφιβαλω για την αξιοπιστια του καταστηματος, ενω παραλληλα με αλλες προσφορες για ssd που εβρισκα αρχισα να ψαχνω και καλυτερα το θεμα αξιοπιστιας του δισκου και κατεληξα οτι καλυτερα να παρω τον m4.Νομιζα οτι ειχε ακυρωθει η παραγγελια στον σμιθ γιατι δεν ειχα λαβει καμια ειδοποιηση για καθυστερηση μεχρι χτες που ηρθε το σμσ για την ταχυδρομικη. Ε και λεω αφου τον στειλανε αν ειναι οκ το πακετο θα τον κρατησω, παρ ολο που προτιμω να παρω m4.Σημερα λοιπον που ηρθε το πακετο δεν με αφησαν να το τσεκαρω και τον επεστρεψα. Δεν ηθελα να ρισκαρω να χασω τα χρηματα μου για ενα δισκο που δεν με ικανοποιουσε πλεον. Αν με αφηναν να το ελεγξω και ηταν οκ το πακετο θα τον κρατουσα. Αν ειχα παραγγειλει τον m4 απο το σμιθ θα το ρισκαρα να κρατησω το πακετο χωρις ελεγχο γιατι θα με ικανοποιουσε και ο δισκος.Το οτι χρεωθηκε το καταστημα τα μεταφορικα το γνωριζω και ξερω πως ηταν λαθος απο τη μερια μου. Απλα επρεπε να σιγουρευτω το τι θα πληρωσω, βλεπε προηγουμενα ποστ για παγοκυψελες κλπ.
AMDnord Μάϊος 31, 2012 #145 Μάϊος 31, 2012 βαζω και ενα ss για τυπικους λογους ο παλιος και ο νεος τον αλλο μηνα raid
adpanos Μάϊος 31, 2012 #146 Μάϊος 31, 2012 βαζω και ενα ss για τυπικους λογους ο παλιος και ο νεος τον αλλο μηνα raid Χαίρομαι ! Αγόρασα τον ίδιο και έρχεται αύριο ! Είχα μια ανησυχία αλλά απ`ότι φαίνεται θα .......έρθει ......:baby:
auditt Μάϊος 31, 2012 #147 Μάϊος 31, 2012 Χαίρομαι ! Αγόρασα τον ίδιο και έρχεται αύριο ! Είχα μια ανησυχία αλλά απ`ότι φαίνεται θα .......έρθει ......:baby: αναμενουμε να σου ερθει φιλε μου Προσωπικα εαν σου ερθει και ολα καλα θα αγορασω και γω κατι οταν κατεβω ελλαδα σε λιγες ημερες Βαλε και καμια φωτογραφιεα εαν μπορεις με το καλο
Dant3 Μάϊος 31, 2012 #148 Μάϊος 31, 2012 ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑέναν OCZ Agility 3 120GB. Βέβαια μετά το format φαίνεται ως 111GB. Anyway παραθέτω το crystaldiskinfo που πήρα την στιγμή που τον σύνδεσα για πρώτη φορά. Είναι φυσιολογικό να έχει μετρήσει 2 ώρες λειτουργίας (υποθέτω εσωτερικό testing από την ocz?). Η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη εντελώς και δεν είναι το χάρτινο κουτάκι που βλέπω στο internet αλλά διαφανής σαν αυτές που έχουν τα usb flash drives. Σαν αυτή OCZ Agility 3 Series 240GB SSD Solid State Drive SATA III 6Gbps NEW AGT3-25SAT3 842024026730 | eBay Παντως με τοσα read-writes σε 2 ωρες λειτουργιας μου φαινεται οτι πρεπει να ειναι απο κανα review...εγω προσωπικα δεν θα τον κραταγα.γιατι οταν αγοραζεις καινουργιο,εννοεις καινουργιο και θελεις να το ανοιγεις πρωτη φορα και να τα βλεπεις ολα 0(εκτος απο τις εκκινησεις που θα ειναι 1 )
Nemesis89 Μάϊος 31, 2012 #150 Μάϊος 31, 2012 Έκανε κανείς register το προϊόν να αποφύγουμε το θέμα μούφας?
Teodor_ch Ιούνιος 1, 2012 #151 Ιούνιος 1, 2012 Αντιγράφω απο άλλο φόρουμ την εμπειρία μου (τώρα σας βρήκα εδώ!)Μόλις παρέλαβα!!!!Αγόρασαμνήμες σφραγισμένες απο τον κατασκευαστήεπεξεργαστή σφραγισμένος απο τον κατασκευαστήμητρική ΜΗ σφραγισμένη το οποίο όμως είναι σύνηθεςμε γρήγορη ματιά φαίνεται να είναι ολοκαίνουργια χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ίχνος χρήσης όλα τα παρελκόμενα μέσα στην αρχική τους κατάστασηακόμα και η αντιστατική σακούλα είναι "σιδερωμένη" δηλ. σαν καινούργιαΔε γνωρίζω ακόμα αν δουλεύουν! Το βράδυ όταν γυρίσω σπίτι.Το κέρδος μου είναι τεράστιο και χαίρομαι που πρόλαβα να κάνω την αγορά σε αυτές τις τιμές.Μέχρι τώρα (για τους αρνητικούς) είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κατάστημα.Σίγουρα στην επόμενη αγορά θα τσεκάρω τις τιμές τους.Έγινε και bookmarked δίπλα στον skroutz.gr καθότι δεν πρόκειται να μπούν όπως μου είπαν οπότε πρέπει να τσεκάρω ξεχωριστά τις τιμές τους.Απο after-sales καλύτερα να μή μάθω ποτέ, αν και οι εταιρίες των προϊόντων που πήρα έχουν άριστη εξυπηρέτηση (έχω παλαιότερη εμπειρία).
Zarko1 Ιούνιος 1, 2012 #152 Ιούνιος 1, 2012 Και οι μηχανικοι 2tb και πανω συμφερουν αρκετα! Ακριβώς έτσι. Ειδικά η τιμή του νέου Seagate 3TB είναι σκέτο λουκούμι, δεν υπάρχει πουθενά αλλού ούτε για αστείο! :-O Και μόλις τον προηγούμενο μήνα αγόρασα τρεις τέτοιους στα 165 ευρώ τον ένα!...
UpcomingDesigner Ιούνιος 1, 2012 #153 Ιούνιος 1, 2012 έκανα παραγγελία χθες βράδυ onlineagility 3 - 120gb seagate barracuda green 2tb amd performance 2x4gb - 1600 cl8 εξ αρχής μίλησα μαζί τους στο τηλ και ρώτησα για την έκπτωση insomnia,μου είπαν πως έχουν 2 κουπόνια με έκπτωση 12% για αγορές άνω των 200Ε (δεν ξέρω πως και τι αλλά αν γίνει η έκπτωση δεν με νοιάζει καθόλου)μάλιστα ήταν και ένας λόγος που άλλαξα τον caviar green 1ΤΒ με τον barracuda 2TB (για να υπερβώ τα 200Ε - 21Ε για 1ΤΒ πιστεύω καλά είναι)τα μεταφορικά είναι 7.5 με αντικαταβολή και περιμένω!:drool:
optimogar Ιούνιος 1, 2012 #154 Ιούνιος 1, 2012 Ακριβώς έτσι. Ειδικά η τιμή του νέου Seagate 3TB είναι σκέτο λουκούμι, δεν υπάρχει πουθενά αλλού ούτε για αστείο! :-OΚαι μόλις τον προηγούμενο μήνα αγόρασα τρεις τέτοιους στα 165 ευρώ τον ένα!... Ναρκωμανείς;;;
auditt Ιούνιος 1, 2012 #155 Ιούνιος 1, 2012 o agiity 3 120gb μη διαθεσημος ε με τετοια τιμη και πολυ κρατησε χαχα
Zarko1 Ιούνιος 1, 2012 #156 Ιούνιος 1, 2012 Ναρκωμανείς;;; Χαχαχά, εννοούσα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ φυσικά στα 165 ευρώ, και όχι άνευ! :nono: Καλά τώρα, καταστήματα όπως eshop και Πλαίσιο έχουν ξεφύγει εντελώς, ουσιαστικά ψάχνουν αποκλειστικά για κορόιδα προς ξεζούμισμα...
Teodor_ch Ιούνιος 1, 2012 #157 Ιούνιος 1, 2012 Χαχαχά, εννοούσα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ φυσικά στα 165 ευρώ, και όχι άνευ! :nono:Καλά τώρα, καταστήματα όπως eshop και Πλαίσιο έχουν ξεφύγει εντελώς, ουσιαστικά ψάχνουν αποκλειστικά για κορόιδα προς ξεζούμισμα... κάτσε να δούμε πόσο θα αντέξει το συγκεκριμένο Απο μένα έχουν μπεί μέσα 78ευρώ+ΦΠΑ σε σύγκριση με τις τιμές pixmania-pro Μακάρι να αντέξει βέβαια και να βλέπουμε συχνά τρελές προσφορές :fun:
UpcomingDesigner Ιούνιος 1, 2012 #158 Ιούνιος 1, 2012 άμα οι τύποι κρατήσουν έσω παρόμοιες τιμές δηλαδή αντί για 22Ε να κερδίζεις 19Ε ή αντί για 60 σε ακριβά προιόντα να κερδίζεις 45 θα πουλήσουν αβέρτα πιστεύω! να επισημάνω πως την παραγγελία που σας είπα πως έκανα,την έκανα αφού πρώτα είχα κάνει άλλη την οποία ακύρωσα,σχεδόν 1 ώρα αργότερα,τώρα την ώρα που έγραφα πως θέλω να ξανάλάξω την παραγγελία μου με την πρώτη και να αλλάξω το στικ που είχα εκεί με ένα άλλο μου έστειλαν email πως η παραγγελία μου προχώρησε και περιμένουν τα προιόντα από τον προμηθευτή αλλά παρόλα αυτά δέχθηκαν και μάλιστα με ευγένεια να δεχθούν ΚΑΙ αυτή την ακύρωση! Αν βέβαια δεν δεχθούν αυτό το -12% μάλλον θα τα στείλω πίσω τα πράγματα μιας και είναι 25Ε διαφορά,στο σύνολο κερδίζω κάπου στα 45 οπότε 45-25(η έκπτωση) δεν μιλάμε για τραγικό ποσό! απλά θα πάρω λίγο 1333 και όχι 1600 μνήμες! Χαχαχά, εννοούσα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ φυσικά στα 165 ευρώ, και όχι άνευ! :nono:Καλά τώρα, καταστήματα όπως eshop και Πλαίσιο έχουν ξεφύγει εντελώς, ουσιαστικά ψάχνουν αποκλειστικά για κορόιδα προς ξεζούμισμα... ψάχνουν για όχι ψαγμένο κόσμο που είτε δεν ξέρει καν τα μικρότερα μαγαζιά,είτε νομίζει πως δεν έχουν τόσο μεγάλη γκάμα (lol) είτε πως η εγγύηση πλάισιο είναι πάνω από όλα και θα εξυπηρετηθούν όπως και να έχει,ακόμα και πιο ψαγμένοι βασικά που ξέρουν πως μπορούν να απευθυνθούν σε αντιπροσωπείες κτλ δεν θέλουν να μπουν στον κόπο και προτιμούν να έχουν εγγύηση πλαίσιο ώστε να εξυπηρετηθούν πιο άμεσα και γρήγορα!
FANISTELROOY Ιούνιος 1, 2012 #159 Ιούνιος 1, 2012 Oι τιμες στο πλαισιο ειναι εξωφρενικες!!! Εχω απο προπερσυ ενα πιστωτικο καπου 40€ και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω. Εστω οτι θελω να αγορασω εναν ssd, ειναι σχεδον 40-50€ ακριβοτερος απ οτι μπορω να τον βρω, ειναι δλδ σαν να τους τα χαριζω.Οσον αφορα τωρα το συγκεκριμενο μακαρι να συνεχισει ετσι καλα οπως αρχισε....
thor Ιούνιος 2, 2012 #160 Ιούνιος 2, 2012 Στις 30/5/2012 7:18 μμ, ο/η MrSmith έγραψε: Καλησπέρα σας.Το παρακάτω προϊόν είναι προσωρινά εξαντλημένο στον προμηθευτή μας και δεν έχουμε ενημέρωση για επόμενη παραλαβή.Επιθυμείτε να ακυρωθεί η παραγγελία, να αντικατασταθεί με άλλο προϊόν ή να σας ενημερώσουμε μόλις υπάρξει ξανά διαθεσιμότητα?Σας ευχαριστούμε.το προιον ειναι αυτοΟθόνη προβολής 1:0 - 84" (213 cm) - DS-9084PMG+ το οποιο απο "6-10 μερες" διαθεσιμο το αλλαξε σε "μη διαθεσιμο"υποψιαζομαι οτι μου το ακυρωσε επειδη ειναι ογκωδες...λοιπον στα καπακια μετα την ακυρωση εριξα παραγγελια για την μεγαλυτερη κ ογκοδεστερη 92". σημερα το πρωι μου χτυπησε ανθρωπος της γενικης ταχυδρομικης λεγοντας μου οτι εχει φερει ενα τεραστιο πακετο. οποτε προς το παρων +1 απο μενα για το μαγαζι (ξημερωματα 30/5 παρηγγειλα, πρωι 2/6 την ειχα). θα ενημερωσω και για 3η παραγγελια που εχω ριξει, αλλα προς το παρων ειναι σε κατασταση "εκκρεμης" εδω και 2 μερες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.