salde Μάρτιος 14, 2021 #6162 Μάρτιος 14, 2021 23 minutes ago, honda22 said: Αν μου πείτε πίτσα θα σας αφορίσω. Επόμενος. Ο ίδιος. Αναγράψαμε από την αρχή, βάση πίτσας, στο περίπου. Παρά ταύτα, αναγνωρίζοντας συμπαθητικά πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, κατανοώντας ότι εκεί στα πέρατα των Βιλίων υπάρχει χρονοκαθυστέρηση μέχρι να πληροφοροθείτε την είδηση, ας σου το σκάσουμε το νέο: από τα τέλη δεκαετίας [80, εμφανίστηκε στην χώρα Παγκόσμιος Ηγέτης του Σύμπαντος, με το επωνυμία πίτσα χουτ (χατ το λέγαμε στο Κεφαλάρι που πρωτοάνοιξε, εσείς μπορείτε να λέτε και χουτ). Αυτός ήταν διάσημος, μεταξύ άλλων, για ένα μοντέλο που ονομαζόταν Supreme και Super Supreme. Τούτα είχαν την άγνωστη έως τότε καινοτομία, να έχουν στη γέμιση, όχι ακριβώς κιμά, αλλά μικροσοπικά κομματάκια μοσχαρίσιου/χοιρινού κρέατος (βιομηχανικού, κείνα που ψάχνει ο Γιάγκος, deep fried, λάδια, ψωμια ψωμια ψωμιά και τέτοια). Θα μπορούσες να τα αποκαλέσεις χοντροκομμένο κιμά. Δεν ήταν τραγικά άσχημα. Επομενως μην είσαι τόσο υπερόπτης όσον αφορά τον κιμά στην πίτσα. 1
tommybertsen Μάρτιος 14, 2021 #6163 Μάρτιος 14, 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: κουκοφαβα 4
GFFermari Μάρτιος 14, 2021 #6164 Μάρτιος 14, 2021 .....~10 μερες πριν. Σαλατα με κοτοπουλο κλπ κλπ Σημερα, ελαφι με ρυζι κλπ κλπ. ΥΓ. Ανεβαστε καμια φωτο ρε, να παει η φαβα πισω. Εφιαλτες θα βλεπω το βραδυ οτι πνιγομαι μες στο μπωλ. Spoiler Σορρυ Αγαπη. 7 2
HotPeanut Μάρτιος 14, 2021 #6165 Μάρτιος 14, 2021 πριν 55 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Ο ίδιος. Αναγράψαμε από την αρχή, βάση πίτσας, στο περίπου. Παρά ταύτα, αναγνωρίζοντας συμπαθητικά πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, κατανοώντας ότι εκεί στα πέρατα των Βιλίων υπάρχει χρονοκαθυστέρηση μέχρι να πληροφοροθείτε την είδηση, ας σου το σκάσουμε το νέο: από τα τέλη δεκαετίας [80, εμφανίστηκε στην χώρα Παγκόσμιος Ηγέτης του Σύμπαντος, με το επωνυμία πίτσα χουτ (χατ το λέγαμε στο Κεφαλάρι που πρωτοάνοιξε, εσείς μπορείτε να λέτε και χουτ). Αυτός ήταν διάσημος, μεταξύ άλλων, για ένα μοντέλο που ονομαζόταν Supreme και Super Supreme. Τούτα είχαν την άγνωστη έως τότε καινοτομία, να έχουν στη γέμιση, όχι ακριβώς κιμά, αλλά μικροσοπικά κομματάκια μοσχαρίσιου/χοιρινού κρέατος (βιομηχανικού, κείνα που ψάχνει ο Γιάγκος, deep fried, λάδια, ψωμια ψωμια ψωμιά και τέτοια). Θα μπορούσες να τα αποκαλέσεις χοντροκομμένο κιμά. Δεν ήταν τραγικά άσχημα. Επομενως μην είσαι τόσο υπερόπτης όσον αφορά τον κιμά στην πίτσα. Μετά από αυτό το ποστ δεν γλυτώνεις την πίτσα ανανά. 1 2
salde Μάρτιος 14, 2021 #6166 Μάρτιος 14, 2021 44 minutes ago, honda22 said: Μετά από αυτό το ποστ δεν γλυτώνεις την πίτσα ανανά. εκεί την είχα δοκιμα΄σει κι αυτήν. Btw ο ανανάς μου αρέσει. Όχι στην πίτσα βέβαια αλλά ΟΚ. Μόλις εμφανίσει την λέμον πάι ο Αρχηγός, αυτό θα είναι το επόμενο τσάλεντζ: να μας δείξει βιντεοσκοπημένο, το καθάρισμα του ανανά, όχι με τον συνήθη τρόπο αλλά όπως το κάνει ένας κινέζος, πλανόδιος στο γιουτιουμπ. Γιατί ο φον Πέτα έτσι τα χειρίζεται τα μαχαιράκια. Σε δευτερόλεπτα.
tommybertsen Μάρτιος 14, 2021 #6167 Μάρτιος 14, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε: λέμον πάι Λέμον έρχεται θα στην κάνει ο Χόντας έτσι όπως πας 1
minast Μάρτιος 14, 2021 #6168 Μάρτιος 14, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε: .....~10 μερες πριν. Σαλατα με κοτοπουλο κλπ κλπ Σημερα, ελαφι με ρυζι κλπ κλπ. ΥΓ. Ανεβαστε καμια φωτο ρε, να παει η φαβα πισω. Εφιαλτες θα βλεπω το βραδυ οτι πνιγομαι μες στο μπωλ. Reveal hidden contents Σορρυ Αγαπη. Το λάικ ήταν για τα φαγητά σου, μη νομίζεις ότι επικροτώ την φαβο-φοβία σου 1 1
salde Μάρτιος 14, 2021 #6169 Μάρτιος 14, 2021 2 minutes ago, minast said: μη νομίζεις ότι επικροτώ την φαβο-φοβία σου χαχα, στα κουκιά δεν ξέρω μη τυχόν έχει κάνα δίκιο. Μου θύμισε την γιαγιά μου και τη μάνα μου η άλλη, τα έτρωγαν ευχάριστα, ως ενήλιξ δεν τα δοκίμασα ποτέ. Δεν θυμάμαι όμως να τα έκαναν σε μορφή φάβας. Τα κουκιά τα θυμάμαι σε τραπέζι με βολβούς, αμπελοφάσουλα και τέτοια πράγματα, λογικά στη νηστεία της Μεγ. Σαρακοστής. Δεν ακουμπούσα τίποτα από αυτά. Την γνωστή φάβα όμως, όχι μόνο την εκτιμώ αλλά ήταν και το μοναδικό φαγητό που είχα ζητήσει από την γιαγιά μου να μου πει πώς το έφτιαχνε. Το τρώγαμε πολλές Τετάρτες. 1
orderlover Μάρτιος 15, 2021 #6170 Μάρτιος 15, 2021 (edited) πριν 14 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: Μετά από αυτό το ποστ δεν γλυτώνεις την πίτσα ανανά. πριν 13 ώρες, το μέλος salde έγραψε: εκεί την είχα δοκιμα΄σει κι αυτήν. Btw ο ανανάς μου αρέσει. Όχι στην πίτσα βέβαια αλλά ΟΚ. Μόλις εμφανίσει την λέμον πάι ο Αρχηγός, αυτό θα είναι το επόμενο τσάλεντζ: να μας δείξει βιντεοσκοπημένο, το καθάρισμα του ανανά, όχι με τον συνήθη τρόπο αλλά όπως το κάνει ένας κινέζος, πλανόδιος στο γιουτιουμπ. Γιατί ο φον Πέτα έτσι τα χειρίζεται τα μαχαιράκια. Σε δευτερόλεπτα. Το φρούτο που ενώ το τρως προσπαθεί να σε φάει κι αυτό! - ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE (periergaa.blogspot.com) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2021 από orderlover 1
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Μάρτιος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #6174 Μάρτιος 15, 2021 Καλη σαρακοστη κ χρονια [μου] πολλα... Χταποδι μακαρονι κ ξυδατο...[3 κιλα κ εξαφανιστηκε το ατιμο....] κ μια τουρτα χαλβα με σοκολατα κ κουμ - κουατ.... Αυτα προλαβα φωτο για τους ξενιτεμενους..... 11 1
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάρτιος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #6175 Μάρτιος 15, 2021 Καλη σαρακοστη σε όλους 8 3
ΓιαγκΤ Μάρτιος 15, 2021 #6176 Μάρτιος 15, 2021 Τρίτη χρονιά από διαφορετικούς φούρνους που αγοράζω ψωμί σε μορφή λαγάνας. Με τις έτοιμες ζύμες που αγοράζουν όλοι οι φούρνοι, εξαίρεση θα είναι να φτιάχνει λαγάνα κάποιος 5
UltraB Μάρτιος 15, 2021 #6178 Μάρτιος 15, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Τρίτη χρονιά από διαφορετικούς φούρνους που αγοράζω ψωμί σε μορφή λαγάνας. Με τις έτοιμες ζύμες που αγοράζουν όλοι οι φούρνοι, εξαίρεση θα είναι να φτιάχνει λαγάνα κάποιος Πες τα!! Δεν τρώμε λαγάνες πλέον, ψωμί σε σχήμα λαγάνας τρώμε! Αν έχει κανείς καμία καλή συνταγή για παροδιακή λαγάνα και όχι ψωμί, ας κάνει την καλή να την δώσει και εμάς. 2
salde Μάρτιος 15, 2021 #6179 Μάρτιος 15, 2021 3 hours ago, astrolabos said: Έχετε και ποντικό στο σπίτι βλέπω ε; Για το καλό! Και σε αυτό μου μοιάζεις αρχηγούλη, δεν είναι να σε στείλουμε να αγοράσεις φρέσκο ψωμί. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Και του χρόνου παιδιά, να είστε καλά να χαίρεστε τους δικούς σας εσείς που ετοιμάσατε κι ανεβάσατε και φωτογραφίες. Γιάγκο, κατ΄ εξαίρεση σήμερα, μαζί σου 100% 2
Δημοφιλής Δημοσίευση 2cpu Μάρτιος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #6180 Μάρτιος 15, 2021 Χθες .Πολυχρωμο και φυσικα δεν εμεινε τπτ. 11
Recommended Posts